Neden yani amaç ne? Bu tarz şeyler saçmalık ve yaptığın şey zorbalık, karşı cinsin özgür iradesini manipüle etmek. Büyü gibi şeylere inancağına dermanı Rabbinden arasaydın ya.
Hasta olursanız bilimin sayesinde oluşan hastanelerde tedavi olursunuz. İlaçları içersiniz. Ama bilimin reddettiği saçma şeylere hala inanmaya devam edersiniz. Bir bok olmayacak boş yere ümitlenme. Bir yerlerini de yırtsan olmayacak.
@Nightblue09 merhaba siz de büyü yapan birini arıyorsunuz belli ki. Ben de maalesef ki aylardır arıyorum bulamadım. seher252025 Instagram da yazmak isterseniz yardımcı olalım birbirimize
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Neden yani amaç ne? Bu tarz şeyler saçmalık ve yaptığın şey zorbalık, karşı cinsin özgür iradesini manipüle etmek. Büyü gibi şeylere inancağına dermanı Rabbinden arasaydın ya.
Büyü döner dolaşır ters teper. Başına çok büyük iş açtın bilgin olsun. Bir süre her şey güzel gider ama yandın.
Tutar mı sizce
Tutar tutmasına ama sıkıntılı dalgalar bunlar.
Deneyimin var mı reis
Yok yapmadım yaptırmadım. Sadece bir dönem merak sarıp araştırdım.
Nerden araştırabilirim bende? Malum ortalık kolpacı medyum dolu
Dostum bunların kitapları var. Öyle internette de bulabilirsin ama kitaplarını alman lazım.
Mesaj atabilirmiyim sana kardeşim
Yardımcı olur musunuz
Büyü ile bağlandığınızin ne kadar Hayri olur biri ile birlikte olacaksanız o sizi kalben seven biri olsun
Tutar ama birisinin seni gerçekten sevmemesi sadece büyü sayesinde sevmesi vicdanını rahatlatacak mı?
Deneyiminiz var mı
İlk günden etkisi başlıyor bende öyle oldu arkadaslariminda öyle oldu
Nasıl yani? Kime nasıl yaptırdınız?
Anlıyorum.
Nasıl konusuna gelince işlem başlar başlamaz etkiler başlıyor. Mesaj atmıştı bana ilk gün 8 aydır yazmayan insan
Kime yaptırmıştınız nasıl ulaşabilirim kendisine
Gizli üye lütfen bana yazın lütfen
Size nasıl ulaşabilirim hanfendi
Bana ulaşabilir misiniz iletişim numarası verebilir misiniz
Kime yaptırdınız bana da yardımcı olur musunuz
Büyü diye bir şey yok büyü falan etki etmeyecek
Nasıl yok
Hasta olursanız bilimin sayesinde oluşan hastanelerde tedavi olursunuz. İlaçları içersiniz. Ama bilimin reddettiği saçma şeylere hala inanmaya devam edersiniz. Bir bok olmayacak boş yere ümitlenme. Bir yerlerini de yırtsan olmayacak.
Tabiki tutmaz
Neden
Tutmaz
Neden
Tutar ama günah
Daha önce böyle bir deneyimin oldu mu tuttuğuna dair
Yok ama büyü tutuyor doğru yapınca ama cok günah
Allah uzun ömür versin
Neden
Allah bel***anıı versin cehenemde yan**acan se***re***fsizzz* i***t oglu i****t
Ne buyusu o***k***u***z m@l
Neden böyle bir deneyimin var mı
Yaşa kral.
Büyü etki etmez sana benden söylemesi
Aynen öyle. Buna inanan angutlar var.
Senin bu şekilde küfür etmeye hakkın yok. Milletin büyü yapmasının derdi seni mi gerdi
Oldu mı
@Nightblue09 merhaba siz de büyü yapan birini arıyorsunuz belli ki. Ben de maalesef ki aylardır arıyorum bulamadım. seher252025 Instagram da yazmak isterseniz yardımcı olalım birbirimize
Ayıp