Sanal dünyada sevgili yapan birisi gerçek dünyada birisine aşık olursa bunu sanal dünyasındaki sevdiği kişiye nasıl söyler? Sanal dünya'daki kişinin üzülmesini istemez sonuçta. Diyelim ki siz sanal dünyadan terk edildiniz ne tepki verirdiniz? Ne hissederdiniz? Mutluluklar mı dilerdiniz yoksa Allah uzun ömür versin mi derdiniz?
Oldukça zor 😊 benim başıma gelmişti o beni tanımadan sanaldan biriyle konuşuyormuş gerçek hayatta beni gördü beni beğendi bende üstüne hiç düşmedim kafaya koysam sanaldakine yazık olacaktı galiba 😊😊 Ailesi beni istiyordu nasip meselesi bak bır şekilde olmadı şu an onlar evli.. 🙏🏻
1
20 Yorumla
Soran
+1 yıl
Geçmiş olsun mu desem bilemedim. Kaderim ona aşıktı ama nasibim değilmiş... Kendini kötü hissettin mi peki?
Üzerine dusmedigim için istesem düşerdim ama düşmek istemedim nedense sanırım o kızın nasibiymis annesi de demişti kader ne yapalım.. ama şimdi iyi ki olmamış diyorum 😊
Evet😊🙏🏻 sanaldaki kız fettan biriydi bizden büyüktü ve de kültürel bağlarımız aynı degildi annesi o yüzden üstüme düşüyordu 😊 benimle olması daha hayırlı olabilirdi çünkü şu an mutsuz ve kılıbık bir goruntusu var
Anladım. Evet seninle olsaydı belki daha hayırlı olabilirdi. Zaten olan bitmiş bir şey. Aklına geliyor mu peki bu olay veya başka birine aşık olabilecek misin misal?
Aynen, katılıyorum. Müslüm Gürses ne demiş "Güzelmiş, çirkinmiş ne farkeder ki, deli gibi sevmek ruhumuzda var..." Elbette doğru kişiyi bulmak zordur, çünkü karşına çıkan sana dert, hüzün mü getirecek yoksa sevgi, mutluluk mu getirecek bilemezsin. Seviyorsun ve zamanla anlayabilirsin dert mi mutluluk getireceğini. Bazen de buna geç olunuyor. Elbette herkes güzel bir eş, yakışıklı bir koca, bakımlı falan birisini ister. Ama karakter olmadığı sürece de güzel olsa sana ne yazar...
Teşekkür ederim. Bu kadar anlayışlı ve nazik bir hanımefendiyle de bu konuyu tartışmadan veya birbirini kırmadan konuşabilmek de beni gururlandırdı 🙏🙏😊.
En İyi Cevaplar