Sonbaharı yaşarız beraber. Yağan yağmurlarla sırılsıklam oluruz beraber 😂 Dökülen yapraklarla savrulur gideriz. Artık rüzgar bizi nereye savurursa orada buluruz kendimizi. Tüm bu savrulmalara rağmen bir aradaysak halen kışı geçirdikten sonra ilk baharı yaşarız.
Kırk ikindi yağmurları gibiyim😂😂 Sabah günlük güneşlik öğleden sonra bir bulut gökgürültüsü yağmurlar seller rüzgar. Kışın donunu atlatırken baharın tadını yaşatmaz Haziran gelse bile dışarı çıkartmaz. 😂😂
Benimle yaşamasını bilen erkek, yaz mevsimine doymaz. Beni yaşamasını bilmeyen erkek (ki ne yazık ki vardı öyleleri) hem kendine hem bana kışı soğuğu yaşatır. Sonu ise yazla kış bir olamayacağından ayrılırım.
Benimle aşk iki mevsimde sıkışıp kalır, ne yazı görebilir ne kışı. Hüznümüz Sonbaharı getirir, Sevincimiz İlkbaharı. Kimi zaman gözyaşı döker, sonbaharda yağmur misali, kimi zaman çiçek açar ilkbaharın gelişi misali. 🙂🙂🙂
Baharı yaşatır bence. Garip gelebilir ama kışı da yaşatabilir. Şöyle açıklayayım. Tüm gün üşüdükten sonra sıcacık eve girip, battaniyenin altında tembellik yaptığımız o tatlı sıcak yok mu? Ben onu yaşıyorum genelde. Ayrıca kış en sevdiğim mevsimdir.
Flört aşaması ilk bahar tam istenilen hava, Sevgililigin ilk aşaması , sıcak, yakıcı ama keyifli Sevgililigin sonraki aşaması, sonbahar. Hüzünlü ama hüzün bile keyif verir Evlilik, bildiğin kış 😂😂😂
Merhabalar…Benimle aşk hiç bir mevsim yaşanmaz.. O kavrama uzaklaştım. Mevsimleri yaşarım ama benle aşk yanyana en sevdiğim mevsimde dahi yaşanmaz artık..
Her mevsimi rüzgar içimiz de dönüp dursun güneş bizi ısıtsın su bizi arındırsın toprak bizi nereye götürmek isterse götürsün 😇 4 element gibi anlattım 😄