+1 yılMerhaba.
Sevmenin ve sevilmenin ne yaşı ne de zamanı olur henüz hayatınızın baharındasınız, gönül işleri tam anlamıyla kısmet acele etmemek lazım ince eleyip sık dokuyarak ilerlemek gerekir, siz her zaman için sabrınızı korumaya özen gösterin kendinize, olan inancı güveni kaybetmeyin umudunuzu yitirmeyin karamsar olmayın sonuçta, yarınların neler getireceğini bilemezsiniz yaşamaya devam edin güzellikler zorluklara göğüs gerdikten sonra ortaya çıkar, kendinize sımsıkı sarılın en çok sizin size ihtiyacınız olacak bu dünyada evlilik tek bir bedende iki can olmaktır, bunun bilincinde olarak hareket etmek lazım hakkınız da hayırlısı olsun kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın en güzele emanet olun.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Bu işler kimlik yaşı ile olmuyor aslında çünkü kimlik yaşı bir insanın hiç bir şekilde değerini tam vermiyor.. Kişilikli ve kültür ne sağlıklı bir 55 yaşında erkek bile talip olur.. Konu bir birlerini anlaması ve saygı ve güven içinde bir birlerine yaşam sevinci vermeleri ile eş değer.. Bir teyzemiz eşi ile 14 yaş vardı aralarında ana her şekilde her zaman çok mutlu idiler..Çünkü enişte sırf kalite idi...
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Kaliteli erkekleri kaparken kadınlar sen salatamı yapıyordun? Tanışıcan söz, nişan, evlilik, filan 33 olursun zaten.
25 ve üstü biri çıkarsa burun kıvırma düşün.
Hatta sen bile teklif edebilirsin erkeği kadını yok bu işin arastırmadan da girişme hiç.
Aşk değil Mantık ara o zaman hersey daha anlamlı olur.10 Yorumla
+1 yılNasibinde ne varsa o olur... ama öyle 40 li yaşlardakilerden uzak dur kuşak farkı, eğlence anlayışı farkı bunlar hep yıpratır seni kendi yaşıtlarında biri olsun bende mesela kendi yasitlarimda birini isterim çok küçük istemem çünkü bir yerden sonra fikir ayrılıkları çok olur
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
145Cevap
+1 yılYaşım 28,
Şimdi 2 rakamın lafı olmaz 30 sayılırım.
Ne hikmetse yaşıtım kimse denk gelmedi 22den başlayıp 26 da bitiyorlar 🙄44 Yorumla
Soran+1 yılBüyük yok mu hiç? xsddsdf
- +1 yıl
En yüksek 29 denk geldi be 😏
Yakalasam şöyle kafamın uyduğu 30-32 basıcam nikahı diyeceğim otur ev de sadece beni sev ben sana bakarım 😂 - +1 yıl
yaşın önemi yok diyorsun 30-32 olsun diyorsun sende tuhafsın
- +1 yıl
@FakDıSistım karşı cins için 'yaşın önemi yok' diye ne zaman söylemişim tam olarak, göremedim de?
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Genelde yaşıtları ve 40+. Yaşını göstermiyorsa 5-6 yaş küçük de olur.
Hatta 60 yaşındakiler sık sık 30lu kadınlara talip oluyor ikinci evlilik yapanlara bakıyorum babası yaşında çoğu.12 Yorumla
Soran+1 yılBu iğrenç
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yıl25 26 başlar devam eder ama en fazla 1 2 yaş küçük biriyle evlenirse evlen diğer türlü kafa yapın hiç uymaz en fazlada 4 5yas büyük biriyle olur
21 Yorumla
Soran+1 yılNeden uymasın erkekler zaten geç olgunlaşıyor küçük erkekler mi moda bu bu ara?
+1 yılBen kendimden büyük bir kadınla ilişki yaşamak isterdim ama asla evlilik düşünmem. Nedenlerine girmeyeceğim şimdi
12 Yorumla
Soran+1 yılSorumun cevabı?
- +1 yıl
Herkesin de dediği gibi 30-40 arası idealdir. 50 üstünü de asla düşünme para avcısı değilsen. Ama sana tavsiyem iyi bir kariyerin ve maaşın varsa çocuk yapmak da istemiyorsan evlilik düşünme zaten
- Aşk İlişkileri konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılBen zaten kendimden yaşça büyük kadınlara tahrik oluyorum 30-45 arası çok hoşuma gidiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılBelki annen bile 40 lı yaşlarda yazık bu sapkınlık...
- +1 yıl
Hııı kalbimi kırdın ama
+1 yılKS standartlarında mı soruyoruz gerçek hayat standartlarında mı
12 Yorumla
Soran+1 yılJust for reality?
- +1 yıl
In Turkey I'd go with 27 to 40 but 27 is less likely and the most probable ages are around 34.
Kısmet denen sey var ya 3 yas büyük de denk gelebilir 10 yaş büyük biri de... Kısmet güzel olsun da yaşın bir önemi yok. Sadece evlilk ve sevgili anlamında kendimden küçük biriyle olmayı tasvip etmiyorum hepsi bu 👍
10 Yorumlaihtiyar o kadın ona bakacak erkek en az 33 falan olur
12 Yorumla
Soran+1 yılEn fazla peki?
Gizli Üye(36-45)+1 yıl50 ye kadar yolu var. çünkü 30 yaşlarında çoğu erkek ve kız evlenmiş oluyor. az kişi kaldıgı icin talep de azalıyor bu normal. yok daha kucuklerden diyorsa baska
18 Yorumla
Soran+1 yıl50 babam yaşında saçmalıyorsun
Cevap sahibi+1 yılbaban 20 yasında evlenmiş olabilir.
ama 30 veya 40 a gelince yaş yukarı cıkar. malum 40 dan sonra menopoz olunma olasılıkları
Soran+1 yılBenim babam 53 yaşında 50 yaşında adamı sevgilim diye tanıştırsam evlatlıktan red eder herhalde
Cevap sahibi+1 yılya 50 dediysem 50 ye kadar yolu var dedim. illa 50 olacak degil ki. normalde kız erkek yaş farkı en fazla 15 olmalı. ama yaş ilerledikce yaş byüyor. bazen ünlü veya zenginler 30 40 yaş farkı ile evleniyor ondan bahsediyorum. sen 30 a geldiysen 40*45 ideal
Cevap sahibi+1 yıl@Axxxxxxx1 ama iyi okumamısın ki. 50 demiyorum beni 30 a gelirse belli olmaz 50 ye gider.
bunu 19 ike cözemezsin sen 19sun mesela en fazla 30 bulabilirsin. en fazla ama
Cevap sahibi+1 yıl@Axxxxxxx1 ben genel anlamda dedim en fazla olarak. tabi ki en alt limiti secenler de var. 19 a 19 gibi veya hiç secmeyen de ben yaş aralıgı belirttim sadece. kişiden kişiye değişiyor o anlamdan yani.
+1 yılevlilik o kadar güzel bir şey değil ve evlenmek zorunda da değilsin takma kafana yani.
12 Yorumla
Soran+1 yılTecrübe sanırım?🤔
- +1 yıl
evlenipte mutlu olan kimseyi görmedim herkes sahte gülüşler saçıyor, sosyal medya bunun en güzel örneği.
- Aşk İlişkileri konusunda 12,3b cevap paylaştı.
+1 yılKendi yaşıtları veya kendinden büyükler olabilir.
cut.12 Yorumla
Soran+1 yılişte ne kadar büyüken fazla?
- +1 yıl
Kendinden 3-4 yaş büyükler olabilir.
Gizli Üye(30-35)+1 yıl40 ve 30 arası oda çoğu boşanmış olur nşye bu kadar bekliyıesunuz anlamıyoeum hiç mi düzgün biri çıkmadı karşınıza
15 Yorumla
Soran+1 yılErkek çokta ADAM yok
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle ya gerçekten bu bir gerçek yani çevremde de çok bu bende düzgün biri denk gelse evlenirim diyorum ama nasip değil işinizden dolayı mı beklediniz
Cevap sahibi+1 yılNe düşünüyorsunuz
Soran+1 yılKarşıma ADAM çıkmadı
Cevap sahibi+1 yılNe işi yapıyorsun evlilik hala düşünüyor musun
+1 yılBen eğer seviyorsam kendimden 1 veya 2 yaş büyük bir kadınla beraber olmayı sorun etmem. Benden 10 yaş küçüklerini uzak ihtimal olarak görüyorum. Olmaz diyorum. Benim için yaş aralığı 35+1 ile 35-7 arasında gider gelir. Senin içinde 29 ile 35-36 yaş civarları ideal. Çok sevdiğin ve güvendiğin birisi olursa 1-2 yaş daha tolerans tanımalısın diye düşünüyorum..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılDaha çok seçen taraf kadın olur. Yani bir kadın bir erkek te ne arıyor ise onu bulduğu an yaşa, başa da bakmaz. Aslolan onu hissetmesi, güvenmesi, fark yaratması, değerli hissetmesidir.
10 Yorumla
+1 yıl35lik çıtır karizma erkekler sever 40 yaşında tazmanya canavarlsrı hasta olur 45lik emeklilik şovalyeleri onlar da hasta olırlar 30luklara 😅😛
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılTalip her telden gelir mesele senin doğru yaşı bulman. Küçük olmamalı belki 2 yaş, 35 in çok üstünde de olmasa iyi olur...
20 Yorumla
+1 yıl125 erkek yazdığına göre yaş skalası çok geniş mk abazalar
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılGenelde 40’a kadar teklif olur ve mantıklı olanda budur. Arada gerçekten aşk varsa 27/28’de olabilir ama
10 Yorumla
+1 yılÖnemli olan kafa yapısı ve anlaşabilmek, hayata aynı pencereden bakabilmek, + ya da - şu yaş demek çok doğru değil bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30-31-32 yahut az daha yukarıda olabiir.
Bunları dert edinmeyiniz, Rabbim hayırlısını versin.12 Yorumla
Soran+1 yılmax 35 diyorsun
Cevap sahibi+1 yılBelki, gönül bu, bilemezsiniz ki...
33'üm ben, yaşıtım dilemem mesela, biraz daha ufak olmasını dilerim.
Herkes farklı düşünebiliyor ama erkek biraz daha büyük olmalı.
+1 yılİdeali 28-35 yaş arası ama her yaştan talip olabilir.
20 Yorumla
+1 yılGideri varsa 80 yaşında bile talip olur. Malum millet azmış artık. Kütür kütür arıyor karıyı.
10 Yorumlayeterki sevgi olsun bence yaşın pek bi önem taşımıyor :) iyi günler :)
10 Yorumla
+1 yılYaşla ilgisi yok aşk önemli ama genel o yaşa olgun erkek olur 30 50 arası
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı. Duruma göre değişir genel olarak 25-38aralari yoğunlukla talip olabilir
10 Yorumla
+1 yıl26 yaştan tut 40 yaşındaki karizmalqra kadar yolu var
10 Yorumla
+1 yıl35-40 olabilir bellide olmaz bazen kendi yaşıda talip olabilir.
10 Yorumla
+1 yılTek tük 30 üstü çıkar genellikle 27 civarı. Arada da kız bulamayan abaza ergenler yazar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Her yaş ta talip olur tam olgunlaşmış meyve misali her yaştakıler de yiyebilir
10 YorumlaYaşa bakmam. Tutarlı ve başarılı biri olsun derim her zaman. Size ince bir çıkarım.
10 Yorumla
+1 yılHer yaştan çıkar senin güzelliğine bağlı 25ten 100 a kadar seç beğen al 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen 19 ola ola 36 yaşında birinden ilgi görmüstüm. Sana gayet 25-45 yaş ilgi gösterir.
31 Yorumla- +1 yıl
Hmmm
+1 yıl30 40 arası ama bazı genç erkeklerin çok ilgisini çekiyorsunuz
17 Yorumla- +1 yıl
Yoksa sendemi evde kaldın
Soran+1 yılBöyle deme tabi...
- +1 yıl
Kaç yaşında sın bende evde kaldım 😅😅
Soran+1 yıl30 otuzzz
- +1 yıl
Evet gelmiş yaşın içinde yangınlar ile benim kilometrem az altı ay 😅😅
Soran+1 yılNasıl yani?
- +1 yıl
Evlendim boşandım altı ay sürdü az kilometre yaptım demek istedim 😍😍
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAynı yaşlarda ya da biraz daha büyükler
32 Yorumla
Soran+1 yılKaç yaşş büyük en fazla?
- +1 yıl
Bence normali en fazla 37-38.
Ama 45-50 yaş arasıyla evlenenler de var
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesela ben 29 yas öyle bir mutlu oluruz ki anlatamam
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet güzel
Cevap sahibi+1 yılTanisicaz mi peki
Cevap sahibi+1 yılHa ne didin
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 21 im 30 32 ye kadar düşünürüm 30 olsam 40 45 olurdu herslde
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. 30 - 50 arasında talibi çıkar. Toplumda bunun örnekleri var.
10 Yorumla
+1 yıl50 falan çünkü milf olmussun
22 Yorumla
Soran+1 yılBi hemcinsim olarak byle düşünmen üzdü ayrıca max 25 duruyorum?
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. 28-37 arası. Daha fazlasını kabul etme.
22 Yorumla
Soran+1 yıl50 diyenler olmuş ya xsfdgghj babam yaşında resmen
+1 yılgençlere bakacaksın 40 nın üstündeki adamlarla evlenirsin yoksa
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenen her yaştaki erkek talip olabilir de o kadın hangisini kabul ederse kendine kalmış
12 Yorumla- +1 yıl
Yaştan daha önemli kafa yapina düşüncelerine uyan birinin olmasıdır
- +1 yıl
Gönderdim cevabı hemde iki cevap oldu 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yıl20 den 40 a kadar olur
11 Yorumla
Soran+1 yılKanka 20 bebe 40 da yaşlı
+1 yılbu nasıl soru abla ya soagaoshd
11 Yorumla
Soran+1 yılNedenn
- Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı.
+1 yıl25 ile 55 yaş arası. sana kalmış bir şey.
13 Yorumla
Soran+1 yılBabam 53 yaşında zaten
- +1 yıl
kardeşinde 25 tir ama ona bir şey demedin... neyse yaş konusu bence canım bir şey.
Soran+1 yılTamam amca boş yapma. iyi akşamlar
- Aşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yıl30 ile 20 yaş arası talip olur.
16 Yorumla
Soran+1 yıl20 ?
- +1 yıl
Hep erkeklerin mi genç sevgilileri olacak. Neden olmasın :)
Soran+1 yıl20 ? Evlatlık mı alacak?
Soran+1 yılAy Yok hiç benlik değil 20 bildiğin ergen erkek bile sayılmaz daha. 30 olup 20 yaşında Yeni yetmeye bakan hemcinsim varsa da sübyancı ve sapiktir net..
Soran+1 yılAynısı 30 erkek 20 kız içinde geçerli
- +1 yıl
18 yaş altına bakarsam sübyancı olurum. En azından 2 yaş daha fazla dedim. Ayrıca ben çok gördüm 40 , 50 yaşında olup da ergen gibi davrananları. Genel olarak tabi haklısın ama akıl yaşta değil baştadır. Ergen olursa bende pek uğraşamam o konuda hemfikiriz. Kader kısmet işi bunlar.
+1 yılSana bağlı genç mi istiyosun büyük mü
13 Yorumla
Soran+1 yılOlgıunn
- +1 yıl
İşte bu sana göre bence daha kolay olur, eğer egoist biri değilsen bu sorunu aşmanın çok kolay yolu var
Soran+1 yılNe gibi?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşım 20 iken bile 30 dan aşağı hiç sevgili yapmadım
12 Yorumla
Soran+1 yılNedennnn
Cevap sahibi+1 yılBilinçli değil kafa yapım öyle uyuşuyordu
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl40 olabilir ama 30 yaşındaki kadın kaç yaş istiyor acaba 🤔🤔
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen kaç istiyorsun ya da kaç yasindaki teklif etti.. normal şartlarda..30...50 arasi
02 Yorumla
Soran+1 yıl50? yani babası yaşınnda oluyor bilmem farkında mısım?
Cevap sahibi+1 yılValla o kadar çok varki adam karizma parası var... ben sakallı dede demedim... acunun sevgilisi 20 yaşında... tamer karadadagli 53 sevgilisi piyanist 19 artık sen düşün.
Karsi tarafın dusuncesine bağlı olgun sever mi sevmezmi hep bunlar seçenek
10 Yorumla
+1 yılKadin zenginse 20 yaşında talip çıkar ideal olması gerekirse 32
10 Yorumla
+1 yılgenç gösteriyorsa 30-32 çok genç gösteriyorsa 26-30 normalse 30-35 yaşlı gösteriyorsa 35-40
10 Yorumla
+1 yılKendi yaşlarında buyukte olabilir eğer kabul ederse bir iki yaş küçük fazla değil
10 Yorumla
+1 yıl30 dan yukarisi talip olur , ama 22 den yukarisi olsada sen istemezsin zaten
10 YorumlaSenden küçükte olabilir büyükte senden 3 4 yaş küçük 7 8 yaş büyük
10 Yorumla34 yaşında erkek talip olsa olur
12 Yorumla
Soran+1 yılYani sen?
+1 yıl27-35 😃
Çıtır olması tercih olunur😃😃30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 23 yaşındayım ben talip olurum knk
11 Yorumla
Soran+1 yılEvlatlık dememiştim...
Gizli Üye(30-35)+1 yıl30 40 yaş arası :) neden evlenmedin şimdiye kadar
12 Yorumla
Soran+1 yılKısmet