Olmayan aşk hayatım hakkında konuşmak isteyen var mı?

22 yaşında hiç sevgilisi olmamış biriyim. Biraz şıpsevdi sayılırım bunun nedeni ne bilmiyorum. Belkide hiç ilişki yaşamadığım içindir. Yakın tarihte işe başladım işyerinde iki kişi hoşuma gidiyor. Sizce ne yapmalıyım bana fikir verin artık sevmek sevilmek istiyorum. Ciddi bir ilişkim olsun istiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba tekrar ben. Bahsettiğim iki kişiden biri daha çok ilgimi çekiyor. Bu kişiyle yeni başladığım günlerde tanışma ortamında çok kısa sohbet ettik. Evlerimiz yakın olduğu için beni iş çıkışında istersem evime bırakabileceğini söyledi bende pek tanımadığım için kibarca olabilir deyip geçiştirdim. Başka bir konuşma geçmedi bir daha aramızda. Ama takip eden günlerde sık sık ortak alanlarda bakışlarımız denk geliyordu. Ben bile isteye bakıyordum ama onun bakışları tesadüfen mi bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu güne kadar onunla bir daha diyalog kurmadım selam bile vermedik. Bir kaç gündür artık önceki kadar bakışmıyoruz gibi geliyor. Sizce ben başından beri yanlış mı anladım yoksa benim soğuk tavırlarım yüzünden vaz mı geçti?
Olmayan aşk hayatım hakkında konuşmak isteyen var mı?