Güncellemeler
+1 yıl
Merhaba tekrar ben. Bahsettiğim iki kişiden biri daha çok ilgimi çekiyor. Bu kişiyle yeni başladığım günlerde tanışma ortamında çok kısa sohbet ettik. Evlerimiz yakın olduğu için beni iş çıkışında istersem evime bırakabileceğini söyledi bende pek tanımadığım için kibarca olabilir deyip geçiştirdim. Başka bir konuşma geçmedi bir daha aramızda. Ama takip eden günlerde sık sık ortak alanlarda bakışlarımız denk geliyordu. Ben bile isteye bakıyordum ama onun bakışları tesadüfen mi bilmiyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu güne kadar onunla bir daha diyalog kurmadım selam bile vermedik. Bir kaç gündür artık önceki kadar bakışmıyoruz gibi geliyor. Sizce ben başından beri yanlış mı anladım yoksa benim soğuk tavırlarım yüzünden vaz mı geçti?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Sadece, güleryüzünü ve ilgini belli etmekten çekinme.
Nasıl desem, o sana tebessüm ediyorsa sende ona tebessüm et.
Daima pozitif yaklaşımlar sergile.
Karşındaki de hoşlanıyorsa zaten gerisi gelir.
cut.
Işte sorun bende çekingen biriyim istemeden de olsa birinden hoşlandığımda direkt soğuk davranıyorum bu elimde değil 😟
E kendini rahatlamak senin elinde, biraz daha rahat olmalısın, bunu da sen yapacaksın.
Iş yerimde beğendiğim iki kişi hakkında ne tavsiye verirsin? Nasıl davranmalıyım?
E ifade ettim, bunu başarmalısın :)
Tavsiyelerinize uymaya çalışacağım teşekkürler ☺️
Rica ederim
Keske senin yasina geri donebilseydim... isyerindeki duruma gelince ikisini de izle, bekle belki onlar sana acilir. Zamani gelip ortami olusunca seninde sevgilin olur, hic dert etme bu durumlari... illa sevgilim olsun diye dusunup hataya dusme
Çok haklısınız teşekkürler
Bi değerlendirme yap. İkisini puanla daha çok puan verdiğinle çık :)
Hiç sevgilim olmadı diyemem. Ama son 5 senedir ne bi kızla kafede çay içtim nede sevgilim oldu. Sorun sende olabilir ama karakteristik özelliğinde önemli
Sorun bende zaten ben birinden hoşlandığımda direkt kendimi geri çekiyorum istemsiz oluyor
Akışına bırak bence. Olursa olur olmazsa olmaz :)
Kanka iki kişiden hoşlandım dikkatimi çekti ne demek anlamadım, birisi olur o zaman taktik falan neyse de simdi ne deyim ki
Ya iki kişinin dış görünüşü hoşuma gitti. Henüz ikisini de tanımıyorum pek. Ne yapmalıyım nası davranmalıyım bunu kestiremiyorum
Seveyim sevileyim diye yanlışa düşme de zamanı geldiğinde şeninde sevenin olacaktır elbet
Ya aslında çirkin biri de değilim ben biraz korkuyorum üzülmekten bu yüzden hep kaçıyorum. Ama işte bazen sevilmek istiyor insan
Kalbini arada insanlara açman gerek tecrübe iyidir iyilerle karşılaşırsın inşallah şu çirkin kavramını aklınızdan çıkarın lütfen her kadın filizlenmeyi bekleyen bir çiçektir
Amin teşekkürler
Rica ederim 😇
iş yerinden yapma bence, ayrılık olunca çekilmez, dışardan bul, kafan daha rahat olur
Hafi konuşalım bakalım
Durumumu kısmen özetledim yukarıda. Fikre ihtiyacım var. İlişki konusunda hiç tecrübem yok. Olmamasınım nedeni de benim ben hep kendimi geri çekiyorum. Birinden hoşlansam dahi bu his geçicidir deyip o kişiyi uzaktan seviyorum sonra zamanla geçiyor. Ama bir yandan da sevmek sevilmek istiyorum
Yani ayranım dökülmesin …….. muhabbeti seninkisi
Biraz incinmekten korkuyorum diyelim
Yaaa amabu öyle olmaz ki. Konuşmak istersen burdayım. Anladın sen.
Yani adam gibi biri çıkarsa şans ver iste
Adam gibi biri nasıl anlaşılır?
Yani davranışları bakışı sana ysklasimi bı dunya şey var
Çok iyi rol yapan erkekler var
Yok böyle iyi
Yokmuş zaten
Olsun diye taktik istiyorum bende zaten 😄
Konuşabiliriz
Durumumu kısmen özetledim yukarıda. Fikre ihtiyacım var. İlişki konusunda hiç tecrübem yok. Olmamasınım nedeni de benim ben hep kendimi geri çekiyorum. Birinden hoşlansam dahi bu his geçicidir deyip o kişiyi uzaktan seviyorum sonra zamanla geçiyor. Ama bir yandan da sevmek sevilmek istiyorum
Önce sen kendi kafanda bu olayı yapicaksin.. Herkeze bakma senin karakterine uygun birini bul ve sev
Umarım bulurum
İnşallah
Neyini konuşcaz
Taktik varsa alırım 😄
Olur konuşalım
Herkes sevilmek istiyor
Doğru insan nasıl bulunur ki?
Bende o doğru kişiyi arıyorum ama bulamadım hala nasıl olucak onuda bilmiyorum ama bu aşk meşk işleri yüzünden çok kazık yedim
Ahahs ben dinlerim
Buradan yazabilir misin?
Uzun oluyo okuyamıyırum dostum
güzel
konusalimm mi 🙂
Buradan fikrinizi belirtebilirsiniz
olur olede
cok mu tatlisin saklaniyosun 😂
Yakinlas
Korkuların seni esir ediyor cesur ve kararlı ol korkularını aşmaya bak
Biraz taktik verir misin?
Ben verirumde sen beceremezsin sen dediğim ayrıntıyı düşün ona göre hareket et ise yarar
Belki yapabilirim neymiş o taktikler?
Yürü
Derken?
Birini seç yürü
Henüz dış görünüşleri dışında bir fikrim yok onlar hakkında o yüzden ne yapacağımı bilmiyorum
Önune geleni sev.
* önüne
O iş öyle değil işte herkesi sevemezsin