Soğudu benden ama bunu da sordu neden sizce 😔?

Uzak mesafe ilşksi yaşıyoruz. her şey iyi giderken beni terk etti bişey demeden. Ben ona bikac uzun mesaj dan sonra hiç yazmadan 1 ayı bitirdim. Burdaki hesabini bildiğimden benimle ilgili bişey paylaşmşmı diye meraktan onu takip ettim. Sonra bı görüşüne yorum yazdm ikimizde uzunca yorumlaştk. Bana mesaj attı burdan devam edelim diyerekten tamm dedim... Konuyu eski sevgililere ben getirdim. Benim hakkmda ne düşündüğünü öğrenmek için agzndan laf aldm. Benim hakkmda da ben olduğumu anlamasın diye kendimi yalandan tanıttım önce. Sonra öyle konuşma uzadı. Meğer beni çok özlemiş ve öyle açıklama yapmadan gittiği için çok pişman olmuş ama gururumdan yazamyorum dedi. Bende "wp tan engellemiş mi bak istersen" dedim. bakti dedi ki çok özlemişim ya onu... Çok hemde. Şimdi mesaj atsa görüntülü ararım o derece.. yanına gitmek istyorum ama 5krşm yok çok borcum var dedi. O kız nasl biri anlatsana dedim. Mükemmel şekilde tanıttı herşeyimi çok sevmiş. Bu arada kesinlikle o an benim olduğumu anlamamıştı. Bana dedi ki yazıyım mi ona . Bende yaz.. sabah görünce sevinir dedim yazdı. Ne yazdn dedim özledim yazdm dedi. Ben hala buraya kadar ben olduğumu anlayip anlamadığından emin değildim. Neyse öyle yazmış. Bende o gece su içmek için güya gece uyandım. konustuk. mesela wp tan bana seni seviyorum dediyse sahte hesaptaki bana oofff bayılıyorum bu kıza aklımı alıyo..dedi. neyse 3gun güzel konuştuk sonra bı anda yazmadı. 5 gün sonra benim msjlarimla bana yazdı KS dekinin sen olduğunu anladm . Bende o an yalan dedim o ben değildim diye ısrar ettim. Çok hemde. Beni aptal yerine koydun bende inandm sana ben sana adam gibi geldim. Sen bu ilişkiyi mahvettin dedi. boyle bitirdik. Sonra ben ona bikac güne mesaj attm. Herşeyi anlatacağım konuşalım mı . Tamm dedi. Konuştuk o bendim, O anki psikolojiyle yalan söyledim çok üzgünüm. Dedim. Ama çok konuştum uzunca... Ben senden soğudum maalesef dedi. Neyse sonra bilim bizim ortak ilgi alanımız o konuda msjlastk. Ben ona sabah öpücüklü bı foto çekip attm. Sonra ben konuşmak istemiyorum dedi. Bende sadece bilimden bahsedelim sevgi kelimesini kullanmayacağım dedim tamm dedi devam ettik. en son resim gönderdim (onun için çekmiştim) Telegramdan ekleştik. Sonraki gün de bana şey dedi. Sana delikanlı gibi soru sorcam dürüstçe cvp ver. Telegramdan kimle kimlerle yazışyosun. Bende akademiye üyeyim ordan mesaj geliyor ve seninle yazşmalarmzı okuyorum bazen dedim ve SS çekip attm telegramdan.(biz onunla çokça c! nslikten bahsederdk)Eşini başka bir kadınla paylaşır mıydın? Dedi. BendeBöyle bişey olursa artk o kadının eşidir dedim "mantklı" dedi. Bu şekilde 3 kez iyi geceler falan dedi yani 3kez bişey mrk etti sonlandrdi konuşmayı 2dk arayla hep. SizceBu kişi benim hakkmda ne dusunuyo?
Soğudu benden ama bunu da sordu neden sizce 😔?