Uzak mesafe ilşksi yaşıyoruz. her şey iyi giderken beni terk etti bişey demeden. Ben ona bikac uzun mesaj dan sonra hiç yazmadan 1 ayı bitirdim. Burdaki hesabini bildiğimden benimle ilgili bişey paylaşmşmı diye meraktan onu takip ettim. Sonra bı görüşüne yorum yazdm ikimizde uzunca yorumlaştk. Bana mesaj attı burdan devam edelim diyerekten tamm dedim... Konuyu eski sevgililere ben getirdim. Benim hakkmda ne düşündüğünü öğrenmek için agzndan laf aldm. Benim hakkmda da ben olduğumu anlamasın diye kendimi yalandan tanıttım önce. Sonra öyle konuşma uzadı. Meğer beni çok özlemiş ve öyle açıklama yapmadan gittiği için çok pişman olmuş ama gururumdan yazamyorum dedi. Bende "wp tan engellemiş mi bak istersen" dedim. bakti dedi ki çok özlemişim ya onu... Çok hemde. Şimdi mesaj atsa görüntülü ararım o derece.. yanına gitmek istyorum ama 5krşm yok çok borcum var dedi. O kız nasl biri anlatsana dedim. Mükemmel şekilde tanıttı herşeyimi çok sevmiş. Bu arada kesinlikle o an benim olduğumu anlamamıştı. Bana dedi ki yazıyım mi ona . Bende yaz.. sabah görünce sevinir dedim yazdı. Ne yazdn dedim özledim yazdm dedi. Ben hala buraya kadar ben olduğumu anlayip anlamadığından emin değildim. Neyse öyle yazmış. Bende o gece su içmek için güya gece uyandım. konustuk. mesela wp tan bana seni seviyorum dediyse sahte hesaptaki bana oofff bayılıyorum bu kıza aklımı alıyo..dedi. neyse 3gun güzel konuştuk sonra bı anda yazmadı. 5 gün sonra benim msjlarimla bana yazdı KS dekinin sen olduğunu anladm . Bende o an yalan dedim o ben değildim diye ısrar ettim. Çok hemde. Beni aptal yerine koydun bende inandm sana ben sana adam gibi geldim. Sen bu ilişkiyi mahvettin dedi. boyle bitirdik. Sonra ben ona bikac güne mesaj attm. Herşeyi anlatacağım konuşalım mı . Tamm dedi. Konuştuk o bendim, O anki psikolojiyle yalan söyledim çok üzgünüm. Dedim. Ama çok konuştum uzunca... Ben senden soğudum maalesef dedi. Neyse sonra bilim bizim ortak ilgi alanımız o konuda msjlastk. Ben ona sabah öpücüklü bı foto çekip attm. Sonra ben konuşmak istemiyorum dedi. Bende sadece bilimden bahsedelim sevgi kelimesini kullanmayacağım dedim tamm dedi devam ettik. en son resim gönderdim (onun için çekmiştim) Telegramdan ekleştik. Sonraki gün de bana şey dedi. Sana delikanlı gibi soru sorcam dürüstçe cvp ver. Telegramdan kimle kimlerle yazışyosun. Bende akademiye üyeyim ordan mesaj geliyor ve seninle yazşmalarmzı okuyorum bazen dedim ve SS çekip attm telegramdan.(biz onunla çokça c! nslikten bahsederdk)Eşini başka bir kadınla paylaşır mıydın? Dedi. BendeBöyle bişey olursa artk o kadının eşidir dedim "mantklı" dedi. Bu şekilde 3 kez iyi geceler falan dedi yani 3kez bişey mrk etti sonlandrdi konuşmayı 2dk arayla hep. SizceBu kişi benim hakkmda ne dusunuyo?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Beni tanıyan bilir. Ben pozitif görüş sahibiyim. Ben olumlu bakıyorum. Bu kişi senin hakkında olumlu şeyler düşünüyor. Sadece biraz kırgın, KS den başkası gibi sonradan yaptığınız yazılmalarla onu kandırmana alınmış bence. Ama zamanla senin hakkındaki tereddütlerin kalkacağına inanıyorum. Kırgınlık alınganlık biter, ı seni hâlâ seviyor ve istiyor. Esas olan den de onu istiyor musun. Ona göre hareket etmelisin. 😎
07 Yorumla
Soran+1 yılBen onu istiyorum o coooookkkkkk çok iyi biliyor. Bana şey demişti sana karşı içim soğuk ama cinsel anlamda yangın
- +1 yıl
Ne güzel. Dürüst dobra bir insan. Sana karşı içinin soğukluğu alınganlıktan kırgınlıktan kaynaklanıyor. Bu bence geçici, zamanla unutulabilir. Bu biraz da sana bağlı, senin ona yaklaşımına bağlı. Samimi ol, ona olan ilgini hissettir ve onun güveninibyenşden kazan. Cinsel anlamda sana yangın olmadı da seni çok arzuladığını, seni aşka bırakmayacağını gösterir. Bu da çok güzel. Yani top sende. Sen istersen ilişkiniz canlanır ve ilerler. İstemezsen söner. 😎
Soran+1 yılBu dediklerin gerçek düşüncelerin mi yoksa olumlu konuşmak için mi böyle hep olumlu yazmşsn
Soran+1 yılBen dibine kadar hissettirdim. Ama yok işte.
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılTüm yazdıklarını harfiyen okudum. Bu kişinin senin için ne düşündüğünden çok olası bir ilişkiye hazır mı, yürütebilir mi, taşıyabilir mi, sevdanın sorumluluğunu alabilir mi, bir kadına ne kadar hazır, aşka, sevgiye, tutkuya ne kadar hazır bu yönündeyim işin. Uzak ya da yakın mesafe farketmiyor. Adı aşk ise her türlü yürür ve bir geleceği olur. Siz olayın hep ne olacak ki, sonu yok bu işin ben fakir, parasız, imkansız bi adamım, sana ne verebilirim boyutun da kalmışsınız. Senin taaa gözlerinin, yüreğinin, aklının, kalbinin, ruhunun derinliklerine bakamamış bir türlü. Seven de, tutuku ile bakan da, bi he dese her şeye evetim diyen de sadece sensin. Bize denk gelmez ki senin gibisi. Nerde paracı, iki yüzlü, ahlaksız, yalancı, dolandırıcı hep karşımıza çıkar. Her şey siz kadınlar da bitiyor desem de bu şahıs yerden göğe seni haketmiyor. Oysa böylesine seven, sadık, ciddi, ilgili, alakalı, kültürlü, akıllı bir kadın asla kaçırılmazdı.Çok şanslı yani. Sana tavsiyem ömrünü bitirme bu kişi ile. Ondan sana bi cacık olmaz. Bu iş olmaz.
13 Yorumla
Soran+1 yıl😔onu aptal yerine koyduğumu düşündü. Ben halbuki öyle bişey düşünmedim. Ama bunu anlamış olsa da soğudu bı kere benden. Sevmiyor. Ama aklımı karıştıran şey bana en son söyledikleriydi. Açıklamaya yazdığım o son şeyler
Soran+1 yılSimdilerde onunla konusuyoruz. Bana dedi ki sana karsi icimde bi sevgi yok. Sen cok iyisin kalbin cok temiz ben seni. mutlu etmem. Kötü biriyim. Sen simdi olmasada bi en az kac seneye evlilik istyosun ben istemiyorum benim icin evlilik yok neden sevgilim olsun ki... Benim icin sevgi s! k ve @m dır. o kadar. İliskilerim seks uzwrine kurulu. evlilik dusunvem yok sana yaramam. Dedi. Seninle sevişirsek ben iliskiye girerim seni o kivama getirip yaparm bunu ama kocana mahcup gitmeni istemiyorum. Kalbin gibi temiz bi hayatin olsun. arkadan girerdim ama yine de dokunulmamış kal dedi
Soran+1 yılS! k ve a m dır yazacaktm
- Aşk İlişkileri konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılCiddi şeyler düşünmüyor, orası net bir şey...
Her şey iyi giderken seni terk ediyor, geri geliyorsun, geri konuşmaya başlıyor, soğudum diyor, geriden takılıyor, ama konuşuyor. ama bu kadar işte, ötesi yok... Heyecansınız ikinizde birbiriniz için.
cut.05 Yorumla
Soran+1 yılBana şey demişti. Normal sohbet ederken bile güvenemiyorum güvenir miyim bilmiyorum. Sana karşı içim sevgi anlamnda soğuk ama cinsel anlamda yangın demişti.
Soran+1 yılilk ayrlma Sebebini öğrendim... sahte hesapta da wp ta da söyledi.. o cinselliği rahat yaşamış bu zmana kadar. Ben evlenince istyorum... Onun aklnda 3sene varmış evlenmeye maddiyattan dolayı. Bende ona bir sene sonra evlilik olur demiştim. Bu iki sebepten dolayı ve cinsellik durtusunden dolayi beni aldatmamak için ayrlmş. Bu konuyu sonra konuştuk tekrardan ve sevişmeye ve 0ral yapmaya tamam dedim. En çok bu kadar olurdedim. Ben ona karşı çok istekliyim iyi biliyor. Ama bu şekilde 3 sene geçmez dedi. Seni aldatmamak için gittim yemin ederim dedi.
- +1 yıl
Reel' i düzenli veya düzensiz olarak yaşayan zaten sanaldan doymaz. Sıkılır. Uğraşmaz.
Sen imkansız birisiyle uğraşıyorsun şu anda.
Sen, evlenince bunları reel olarak isteyen birisin. O açık açık rengini belli etmiş.
Yani, vaziyet ne olursa olsun, ara sıra gelir sana, seninle tatmin olur, seni tatmin eder, gene bir sorun çıkar ve gider, bu böyle bir noktada kopar.
Soran+1 yılDoğru diyosun sanrm. Onunla bı evlilik hayali kurmamalydm. Ama iyi bı çift olurduk... Bunun haricinde. Ben ona bende begenmedigin bı huy bişey var mı dediğimde yok sadece zina takintin demişti. Yani begeniyorama soğuk ve cinsel anlamda yangın.
- +1 yıl
Seni sadece cinsel anlamda istiyor.
Seninle sevişelim, öpüşelim, malum eylemleri yapalım ama sorumluluğunu almam diyor.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı.
+1 yılSıkılmadan okudum ama ayrılmanız senin hayrına olmuş gibi. Saplantılı birisi olabilir bazı konularda. İlerde de bu eğer sevgili ya da evli olursanız canını sıkabilir. Normal bir insan durduk yere birden ayrılmaz. Bir açıklama borcu var sana karşı. Sebep de yok ortada düzgün? Kısacası bu adam bende güven uyandırmadı açıkçası.
12 Yorumla
Soran+1 yılSebebini öğrendim... sahte hesapta da wp ta da söyledi.. o cinselliği rahat yaşamış bu zmana kadar. Ben evlenince istyorum... Onun aklnda 3sene varmış evlenmeye maddiyattan dolayı. Bende ona bir sene sonra evlilik olur demiştim. Bu iki sebepten dolayı ve cinsellik durtusunden dolayi beni aldatmamak için ayrlmş. Bu konuyu sonra konuştuk tekrardan ve sevişmeye ve 0ral yapmaya tamam dedim. En çok bu kadar olurdedim. Ben ona karşı çok istekliyim iyi biliyor. Ama bu şekilde 3 sene geçmez dedi. Seni aldatmamak için gittim yemin ederim dedi.
- +1 yıl
Bence bunun evlilikle alakası yok. Bence diyorum , başkası ne düşünür bilemem. Benim görüşüme göre ister sevgili olun ister evli hiçbir anlamı yok. İkisi de aynı. Sonuçta hayatında birisi varsa artık başka birisini düşünemezsin. Cinselliği unutmalı. Sen cinsellikten daha kıymetlisin. Bu ancak dediğin gibi evlendiğin zaman olur. Herkesin kendine olan saygısı farklı bu konuda. Kimseyi yargılayamam. Ama dediğim gibi bana güven vermedi. Kendini frenleyemeyen, ilerde evlendiğinde de aynı hataya düşebilir ve bunu yapabilir. Zor bişi de değil zaten. En kötü birisini bulamasa parayı bastırır aldatır seni. Üzgünüm ama benim düşüncelerim bunlar. Hem cinsellikte zorlama olmaz. Çok özelini yazmışsın burada. İstemediğin hiçbir şeyi sırf memnun etmek için yapma. Bu hatan olur. Bazı kadınlar önemsemiyorlar ve cinsel ilişkiyle sevgililerini ellirinde tutacaklarını zannediyorlar. Keyif için yaşasalar bu anları önemi yok ama sırf elinde tutmak için bu yola girenler büyük hata yapıyorlar zaten. Aldatmayı kafasına koyan bir erkek, kıçını da yırtsan her türlü yine seni aldatır. Aşkınızın daha uzun soluklu olmasını istiyorsanız cinselliği de ertelemelisiniz. Çok zor tabi bunu herkes başaramaz ama bu en iyi yöntem bence. Senin beklemediğin tarzda yorumladım belki ama üzgünüm bunlar benim düşüncelerim. Umarım her şey istediğiniz gibi olur tabi o ayrı.
Bi çocugun ne yapmaya çalıştığı belli değil... Seven adam saçma sapan şeylerle ugrasmaz... Umursama unut gitsin zamana bırak mutluluğu düşün
112 Yorumla
Soran+1 yılBana şey demişti. Normal sohbet ederken bile güvenemiyorum güvenir miyim bilmiyorum. Sana karşı içim sevgi anlamnda soğuk ama cinsel anlamda yangın demişti.
Soran+1 yılCinsel olarak çok begeniyo beni hala. bilmiyorum. Bende hoşuna gitmeyen herhangi bi huy bişey var mı diye sordum yok dedi.
Soran+1 yılHayır tabiki. Ben sevgililigi onunla cinsellik olmadan isterdim. Ama çok isterse sevişirim dedim zaten bayağı istekliyim. Ben asıl sevmesini istyorum
Soran+1 yılNe biliyim en son kıskandı beni... Yani kiminle konuştuğmu sordu ya öyle dusundum
Soran+1 yılNiye? Aslnda sormaz umursamaz bence sevmeyen
Soran+1 yılDoğrusunu der misin
Bir tanıdık vardı senin mevzuda o hesap olmuş kız hala seviyordu çocuğu oda 27 yaşındaydı hatta instegramda. Dertleşmiştik onu sevdigini anlatıyordu kıskanıp sohbeti bitirip instegram silmiştim 😅
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye kiskaniyosun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAy resmen erinmedim okudum😂 benve sen biraz ustune dusme biraz simarmis gibi duruyor bekle az geri ozlesin
18 Yorumla
Soran+1 yılAynen haklsn... çok teşekkür ederim çok 💐💐💐😇
- +1 yıl
Ustune dusme kuzum ve ona su tarz bi konusma yap. Seni sevdigim ve ozledigim icin fakede olsa senle konusmak istedim. Sonrasinda da kendimi ispatladim acikladim. Seni seviyorum ve istiyorum ama hala istemiyorsan zorlayamam de
- +1 yıl
Bak nasil degisiyor hareketleri
Soran+1 yılBunu çokça söyledim fazlasyla herşeyi açıkladım. Senden başkasına bakarak hata yapmadım bunları sadece seni sevdiğim için yaptm dedim... O da hata hatadır bı adam karısını aldatsa sonra çok ağlasa bu onun hatasını azaltmaz dedi.
- +1 yıl
Ama su vabr sen kendini aciklama yoluna girmissin ve ikna icin yapmissin bu halta yaramamis
- +1 yıl
Simdi gerekeni yaptigini ve istemiyors aondan vazgecip yoluna bakacagini hissettyir
Soran+1 yılBeni aslnda bırakmıştı ben soğudum vs demişti. Ben yine iletişimini devamettirdim ama en son ki söyledikleri yani benim sorumda yazdğm o son sorular kafamı karistirdi
- +1 yıl
Deidgimi yap pisman olmayacaksin
boş ver hiç üzülme bellki sevmemiş seni takılma böyle seylere
01 Yorumla
Soran+1 yılSevmişti. Ama bişey demeden giden oydu ilk hatayı o yaptı. Sonra KS den onunla konuştuğum için aptal yerine koydun beni dedi. Bende "Ben seni el üstünde tutuyorum "dedim. Elinden alıp popon fırlatmşsn gibi hissettirdn dedi
+1 yılSeni manipule ediyor. Bir sıcak bir soğuk yapmasının nedeni o. Uzaklaş o adamdan.
06 Yorumla
Soran+1 yılSıcak pek yapmyor... neden engellemiyor onu anlamadm. Bı de soğuk yapan kıskanır mı? Yani kıskandı işte kimle konusuyosun telegramda diyerek
- +1 yıl
Amaç senin aklını çelmek zaten. Arada cinsellik var diye engel atmıyor. O adamdan yol olmaz, borç harç var diye uzaklaşılmaz sevgiliden.
Soran+1 yılCinselliği rahat yaşayamadıgindan ve onun çok istekli olmasından beni aldatabilecegini dusunmesinden beni birakmş. Yeminler etti
- +1 yıl
Yani söz ile olmaz. Davranışla da kanıtlaması lazım. İşini tehlikeye atacak şeyler yapma. (Akademisyensin sanırım.) Cinsellik yaşamak istiyorsa yüz yüzeyken yaşayın. Videonu fotoğraflarını kaydedip paylaşmayacağını bilemezsin. Bence derdi seni manipule etmek. Sen işine gücüne bak. Partner bulmak kolay.
Soran+1 yılBen bu zamana kadar cinsellik yaşamadm. Partner değil eş derdim ama onunla çok güzeldik. ben onun değerini anlyorum ama o istemiyor
- +1 yıl
Yani bence fazla güvenme.
+1 yılSenın degerını anlıcak ama gec kalacak. Arasa bile bulamıcak cunki yanlış yapmış
04 Yorumla
Soran+1 yılO zaman da ben olmayacağım 😔o bana bekle her şeyi düzelteceğim sadece2 sene falan beklemen gerekecek dese beklerim ben
- +1 yıl
Boş sohbet
Soran+1 yılAnlamadm
- +1 yıl
boş ver. Onun için deymez
Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Uzak mesafede her şey normal.
Yapacak bir şey yok01 Yorumla
Soran+1 yılilk ayrlma Sebebini öğrendim... sahte hesapta da wp ta da söyledi.. o cinselliği rahat yaşamış bu zmana kadar. Ben evlenince istyorum... Onun aklnda 3sene varmış evlenmeye maddiyattan dolayı. Bende ona bir sene sonra evlilik olur demiştim. Bu iki sebepten dolayı ve cinsellik durtusunden dolayi beni aldatmamak için ayrlmş. Bu konuyu sonra konuştuk tekrardan ve sevişmeye ve 0ral yapmaya tamam dedim. En çok bu kadar olurdedim. Ben ona karşı çok istekliyim iyi biliyor. Ama bu şekilde 3 sene geçmez dedi. Seni aldatmamak için gittim yemin ederim dedi.
- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılAman neyse ne boş ver takma kafaya. Bu çocukla sen olmaz evliliğiniz sıkıntılı geçer.
00 Yorumla Siz uyumsuz ve gereksiz bir ciftsiniz birbirinizden uzak durun olurunuz yok sizin
00 YorumlaGüvenilmez biri olduğunu düşünüyor..
013 Yorumla
Soran+1 yılAnlyorum ama ben onu işletmek isteseydim burdaki sahte hesabmda ona ben mesaj atardım ve sevgili olmaya çalışırdım. Her şeyini sevdiğim için yaptm. Onun da düşüncelerini öğrenmek istemiştim. Onun ile ilgili tek bi küçük kötü amacm yoktu. Ondan başkasına bakarak hata yapmadm. Neden acımasız bu kadar? Bana demişti ki ben seninle normal sohbet ederken bile güvenemiyorum guvenirmiyim bilmiyorum
Soran+1 yılAma işletmek isteseydim ona ben mesaj yazardm. 😔Çok agladm ve ne vicdanszmş
Soran+1 yıl@Lavinss keşke gerçekten her yaptgm ona değse. Beni çok üzdü.
Soran+1 yılVar biraz evet
+1 yılBence hicbirsey için üzülme herşeye rağmen hayat devam ediyor
01 Yorumla
Soran+1 yıl😔
+1 yılİş işten geçtikten sonra senin kıymetini anlar ama geçti bolu Pazarı
06 Yorumla
Soran+1 yılDemiştm ki.. Ya pişman olursan. Keşke bırakmasaydım onu. Dersen?
O da :belli olmaz bilemeyiz...- +1 yıl
Kendini avutuyor aklı sıra vicdan rahatlatması yapıyor aklınca
Soran+1 yılÇok seviyordu. Benim bu yaptgm şey onu aniden soğuttu. Anlyorum onu... Ama resmen manas destanı yazdım ona affetsin diye. Ben onu çok seviyorum. Bunu iyi biliyor. Onu cinsel anlamda da çok etkiliyorum bu arada... İçim sana soğuk ama cinsel anlamda yangın demisti
- +1 yıl
Çok sevse idi gitmezdi affederdi ! Ki cinsel olarak ta tatmin ediyor isen kesinlikle gitmezdi
Soran+1 yılEvet çok güzel bı uyumumuz var cinsel anlamda birbirimizi miknatistan çok çekiyoruz o da böyle düşünüyor ama soğudum dedi. Ben de dedim ki benim gibi sevseydin soğumaya için vermezdin seninde hataların oldu toplayınca soğuma sebebi olan ama ben seni seçtim. Soğutmayı değil. ... Bana dedi ki ben unu beceremedim özür dilerim.
- +1 yıl
Ne şaçma bi açıklama ya sanki seni kullanmışta atmış gibi olmuş bu açıklama
+1 yılOnu kendine bağlaman elde etmen çok kolay aslında
04 Yorumla
Soran+1 yılKesin öyledir tabi
- +1 yıl
Kolay ama çabalarsan kolay, böyle egoist ergenler gibi davranmakla kendine bağlayamazsın
Soran+1 yılNe egoisti ya
- +1 yıl
Test edelim mi
Gizli Üye(25-29)+1 yılbir şey sorcam ama mesaj kutun açık değilmiş :/
15 Yorumla
Soran+1 yılGizlilikten ccık yazym sana
Cevap sahibi+1 yılSen yazamazsın ki 1xpersin
Cevap sahibi+1 yıltakip atsam yazar misin
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılattım
+1 yılGitmiş daha fazla uğraşmaya lüzum yok
02 Yorumla
- +1 yıl
Saçma
Aşk İlişkileri konusunda 31,8b cevap paylaştı. Uzaktan ilişki olmaz boş ver
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden be😢
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşka biri olabilir ama seni de özlüyor muhtemelen
01 Yorumla
Soran+1 yılNasl ya cidden mi
+1 yılYeni manita olayı vardır ayrıldın döner
05 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ama bakyodur kizlara. Cinselliği çok sevip rahat yaşayan biri sonuçta
- +1 yıl
Aynı ben ya sen sevmiyor musun Seksi
Soran+1 yılSeviyorum istyorum ama evlenmeden sadece sevişmeyi oral yapmayı kabul ettim.
Soran+1 yılO da ben mikmeden duramam dedi. Sana da saygı duyarım tabiki o yüzden aldatma potansiyeline olduğu için yani bu oral falan bana yetmeyeceği için terk ettim seni dedi
- +1 yıl
En azından dürüst iş bu arada sen nerede yasıyorsun
+1 yılAldattın mı
01 Yorumla
Soran+1 yılAçıklamayı okurmusun
+1 yılSal gitsin
06 Yorumla
- +1 yıl
Canım yalanda atamamış. Bahaneye bak 😃
Soran+1 yılÇok seviyor gerçekten ama cinsellik olmadan dayanamam diyor
- +1 yıl
Kızım bak. Yazıyorum iyi oku. Seven erkek terk etmez. Tamam mı? Terk etmez. Ama szikck erkek baktı ekmek yok. Bırakır gider. Ama giderken de kalp yapar. Neden geri dönmeye yüzü olsun. Oldu canım
Soran+1 yılEvlenmeye 3senesi varmış. maddiyattan dolayı. ve ben uzaktayım en çok 2 ayda bir gelebilir yanıma. Ben sevişmeye ve 0ral yapmaya tamm dedim. Ama mikebilirsin beni desem bile2ayda bir biseyler yaşaması onayetmeyecek. bu yüzden beni aldatma potansiyeli olduğu için beni üzmemek için gitmiş.
- +1 yıl
Tamam canım haklısın. Ben düşündüğümü dedim
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Doğulu muydu peki
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğil
Soran+1 yılBenim soruma cevap değil bu
Gizli Üye(30-35)+1 yılsanal s3x yaptinmi video felan
06 Yorumla
Soran+1 yılOnunla yaptm ama görüntülü karşlkli yapmadik ben kendimi gosterdim o yaptı
Cevap sahibi+1 yılOfff süper hanımefendı benım borum 20 cm damarlı hızmetınızde
Soran+1 yılKendi g*tüne sok zevk al
Cevap sahibi+1 yılSana s0karım 20 cm damarlı belını kırarım
Soran+1 yılÖtede oyna
Cevap sahibi+1 yılPekı
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok saçma bi ilişki keşke okumasaydım
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye sacma
Cevap sahibi+1 yılBu çocuğun seni sevdiğini düşünmüyorum sende takıntılı birisin belli cinsellik için kullanıyor hoş seninde hoşuna gidiyor
Devamını Gör(9)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası