Hamile bi kadınla evlenirmiydiniz?
Kusurlarıyla onu severmiydiniz alırmıydınız kimse istemiyor fakat siz istiyorsunuz !
Kusurlarıyla onu severmiydiniz alırmıydınız kimse istemiyor fakat siz istiyorsunuz !
Çok zor çok sevmesi ve anlayışlı olması lazım. Maalesef ben böyle biri değilim. Hem çocuğun babası da onun için bir sorun olacağını düşünecektir. Çok zor bir durum. Herkes kabul etmez. Eğer ediyorsa hiç kaçırma seni o derece seven birini bulduysan.
Babası istemedi aldır dedi o yüzden bir babası yok onun
Severim niye sevmiyeyim? Çocuğuna öz babası gibi bakardım, kendi evladım gibi severdim.
En güzeli gerçekten
Neden olmasın eğer doğru kişi ise hiç kaçırmam onu mutlu olacaksam gözüm bişey görmez
Ne güzel bu devirde zor
Bana da öyle biri lazım şu an
Kadınına bebeğin gibi davranmalısın sevmelisin her zaman yanında olmalısın ki o sana dünyaları versin sakın üzülmeyin sen sevginin en güzeline layıksın bunu unutma
Üzülme diyorsunuz da ama şuanda hamileyim kimse istemiyor bebeği aldırmam için doktor bakıyor herkes 😔 ve arkadaslarım da seni böyle kabul edicek birini bulup evlenmelisin diyor
Nasip olmuş karnında Bi bebeğin var o her insana nasip olmuyo artık bunu Bi artı say kendine ve illaki biri çıkacak karşına günü gelince kimseye aldırma ağzı olan dedikodular üretir kendi aklın ile hareket etmelisin
?
şu an mantık evliliği yapmam lazım ilerde de aşk olur zaten
Yasa var 10 haftayı geçen gebeliklerde kürtaj yokmus arastırdı yengem
Yani karnımda büyümeye devam 🤭💁🏻♀️
Bebişe laf yok o göbüşün de dursun büyüsün zamanı gelince de gelir kucagına neşeni bozma sakın minik annesi 😊😊
şu an sevindim yani almıyorlar ya ama işte biri olmalı bilmeyen kişiler var ailede mantık evliliği falan Şu an zor durumdayım bu konuda 😔
Ya takılma kimseye sen mutlumusun onu söylesene bana sultan kız 😊
Mutluyum şu an evet 🥰ama işte bi yandanda üzülüyorum açıkcası 🤷🏻♀️
Neşeni bozma o bebiş de göbüşünde huzurlu olsun güzel annesi 😊 peki babası kimdi nerde şu an özel değil ise tabi
İstemedi işte aldır dedi bana
Afedersin ama o işi yaparken iyiydi de şimdi niye öyle diyormuş
Pişmanmış öyle dedi çocuklarıda sevmiyorum zaten dedi
Babasız büyütmek istemiyorum yuvamın olmasını istiyorum
Hiç yakıştıramadım Bi erkeğe o sözleri gerçekten 🤔 hayırlısı ya göbüş belli oldu mu kız peki ne durumda
Hafif çıktı tam büyümedik 🙈
😊😊 Gerçekten affına sığınarak söylüyorum çok tatlıdır şu an gerçekten ya
Evet dün kalp atışını dinledim ultrasona gittim 🙈 çok güzeldi 🥰
Ne güzel Bi duyğu ya senin adına sevindim daha büyüsün daha tatlı olur yarım dünya göbüşün 😊😊
Evet çok güzel bir duyguydu cidden babası da olsa daha iyi olucaktı ama istemiyor o konuda napıcam evlilik dışı olduğu için diğer aile üyeleri bilmeden karnım iyice şişmeden evlilik yapmam gerek 🤷🏻♀️
Bilen bilsin sen mutlu isen boş ver herkesi yaa yatagına uzanınca göbüşünü sevip uyumak kadar huzurlu bişey olur mu hiç napcan onu bunu kız
Ama öyle de babası olsun isterim öz babasından hâyır gelmedi
Oda olcak minnoş annesi ve o göbüşünü öpüp yanında uyucak ağrılı gününde sana destek olup üzerini değiştirecek sevecek seni şımartıcak daha neler neler 😊😊😊
Ay evet çok heyecanlanıyorum içimde bi can taşıyorum😍🙈 çok güzel bir duygu cidden anlatılmaz yaşanır
Şahsen ben olsam göbüşü öpücüklere boğardım kesin her gece 😊😊 gün gün resim çeker doğuma kadar albüm yapardım kesin afedersin ama öp benim yerime o göbüşü ya insan çok heyecan yapıyo
🙈ya şu an bu konuşma o kadar iyi geldi ki bana anlatamam çok teşekkür ederim iyi ki yazmışssın cidden🥰
Bebiş şu an turunçgillerden meyve olan kumkat kadarmış🙈
Teşekkür ediyorum minnoş annecik seni mutlu görmek bana da çok iyi geldi gerçekten sanırım tencere kapak misali dertleşmeye ihtiyacımız vardı ikimizinde 😊😊 bak sakın dar iç giyim ya da tşört felan giyip bebişi sıkma rahat giyin duş al minnoş rahat etsin
Duş aldım hep bol giyniyorum rahat bebiş yani 2 hafta sonra falan cinsiyeti belli olucak 😍😍😍
Yerim ben onu ya😊 inan yanında olup göbüşünle uyumak huzur bulmak isterdim çok imrendim gerçekten kız
Mesaja bakabilir misin
Cevap
8Cevap
Bence seven herşeyi yapar
Kesinlikle katılıyorum buna
Çocuğu aldırırsa olabilir.
10 haftayı geçtiğinde alınması mümkün değil cinayete giriyor
Yani şahsen sıkıntılı bir durum ben istemezdim ilerde babası da işin içine girebilir haktır hukuktur sudur budur uğraş dur birde daha kendi çocuğumuz yokken başkasının cocuguna babalık yapmak bence her yiğidin harcı değil ben yapamazdım en azından dikkat et derim sanada ilerde sıkıntılar yaşayabilirsin sırf kız olsun nefes alsın diye evlenir insanlar senle bu devirde ama ilerde hevesleri kaçınca hayatını zından edebilirler otur kendin büyüt çocuğunu bence.
Sen böyle misin yoksa
Evet böyleyim herkes aldırmamı istiyor ama evlenip yuvamı kurmalıyım beni kimse istemedi
Babası nerede peki
İstemedi aldır dedi
ne kadar seveceğime bağlı
Beni bu halimle kabul edecekse okey
Hangi halinle ne var ki halinde
Merak ettim açıkcası🤔
Yazdım
Bilemedim
Neden
O durumda olmak lazım
evet sevdiysem evlenirim.
Hayır