Neden duygularimla oynuyorlar?

Sakin yapıda bir insanım... PROFİLİM den de okunduğu gibi, very quickly..
Fakat beni seven birisi yok.. Herkese yakın davransam bile, hepsi göz hapsine alıp beni arabasıyla vs takip ediyor, kesiyorlar uzaktan bakmaları vs.. Kaç defa cinnet geçirdim.. Ha geldi, ha gelecek diyerek beklediğim de oldu. Bakmayı aşk sandım oturdum bir güzel arabeske bağladım. Ta 15 yaşındaki platonik sevdiğim ozamanlari benimle flirt ettiği halde.. Öyle birsey yok demişti. Üzüntüden kendime hiç gelemedim. Sonra yine birisi seviyor sanarak 15. yilim cope gitti.. Sonra bipolar oldum, sonra sizoaaffekiv.. Korkuyorum artık insanlardan ve herkesi sapık sanıyorum artık. Daha kimseyle cikmadim ama bu stalk lar takipler yüzünden cinnetler geçiyorum ambulans gelip beni hastaneye sevk ediyor. Tımarhane her yerde yattım çünkü yemin ederim ki stalk ediliyorum.. Kendimi mehdi bile sandım, Meryem Ana oldum sonra VS vs.. Geçmiyor. Seviyor sandığım bu iki kişi hayatı bana zehir ettiler.. Madem sevmiyorsun neden ümit veriyorsun ki? Psikopat ti ikinci kişi.. Hal ve hareketlerine bakıp bunu anlıyorum zaten.. Evlenmek hiç istemiyorum.. Asla evlenmicem ben.. Insnalar cok kötü.. Insnalar fesat, insanlar içten pazarlıklı VS... Annem ailem olmamış olsa yemin ederim ki ölmek isterdim..
Neden duygularimla oynuyorlar?