https://youtu.be/Wd3q2nFv3hk Bitirme bu geçeni keşkelerle. Arada vardır birkaç tane iyi ki. İkiside var ama sanki biri diğerinden daha değerli gibi. Toplasan aynıdır da, olanla sana gözüken aynı değil gibi. Bu gece başka bir tavrın olsun içindekilere. Biliyorum yarın gece yine unutursun. Keşkeyi yine doldurursun. Aynı şey gibi; Biliyorum ama yapamıyorum der gibi... Ama olsun bi gece de iyi ki' den sonrası dolsun. "Biliyorum deneyeceğim" der gibi...
Iyi ki dediğim kisi sevdiğim. Ne olursa olsun, aradan kaç sene geçerse geçsin iyi ki diyeceğim en güzel şey. İnsan hayatında kaç kez iyi ki der ki zaten. Ben ilk kez diyorum, hepte diyeceğim. Hayatım hep keşke demekle, yanlış insanlarla geçti. Şükür belkide hep iyi ki diyeceğim.
İyiki tanımışım yani önceden biraz üzülüyordum diyordum hani yani neden niye böyle ama sonra şükür etmeye başladım şöyle düşündüm tanışmadan öyle bilirdim onu hiçbir zaman tanımaya bilirdim Ama Allah izin verdi ben onu tanıdım onunla konuştum güldüm eylendim üzüldüm ağladım Şükürler olsun diyorum sadece iyi ki onu tanıdım
Ne için "iyi ki" desiysem şu an hayatımda yok. En son bir arkadaşım dediğim kişi için "iyi ki" tanımışım diyordum ama öyle bir hayal kırıklığı yaşadım ki o son oldu. Artık, kimse için ya da başka bir şey için "iyi ki" dememe kararı aldım. Bütün iyi ki karşı bir duvar ördüm. Hepsine karşı bir "acabam" var artık.
''Aynı şey gibi; Biliyorum ama yapamıyorum der gibi.'' İşte bu yüzden 1 hafta önce YL salmaya karar verdim, çünkü galiba ben tez yazamıyorum emek boşa gidecek ama eman çokta tın. Benden öğretmen olmaz ama iyi ki denemişim aklımda kalacağına denemek en eyüsü.
Çok fazla şey var, hayatımın her evresinde yaşıyorum bunu. “İyi ki kalbimin sesini dinlemişim” dediğim çok fazla an var ve eğer yapmasaydım muhakkak bir pişmanlığın içine düşecektim ya da içimde kalacaktı. Her şeyi tam olması gerektiği zamanda yaptım, sonuç alamasamda ben elimden gelen her türlü şeyi yaptığımı biliyorum ve bu vicdan rahatlığımın nedeni de tamamen bu…
Yaşamak güzel şey doğrusu Üstelik hava da güzelse Hele gücün kuvvetin yerindeyse Elin ekmek tutmuşsa bir de Hele tertemizse gönlün Hele kar gibiyse alnın Yani kendinden korkmuyorsan Kimseden korkmuyorsan dünyada Dostuna güveniyorsan İyi günler bekliyorsan hele İyi günlere inanıyorsan Üstelik hava da güzelse Yaşamak güzel şey Çok güzel şey doğrusu.
İyi ki o kuyuya indim İyi ki o şiiri sevdim İyi ki o sınırı aştım İyi ki kokuna bulaştım İyi ki bana bunu yaptın... Aklıma hemen bu sözler geldi. Şarkıyı atmayım da herkes öğrenmesin ⭐
Yıllarca yurtdışında yaşadım hiç öyle üff diyecek tipler değiller. Onlarda da iyisi var bizde de. Yabancı hayranlığı heryere var. Onların kızları da bize üff diyor merak etme
Birini sevdim o beni sevmedi, kalbim dolu dedi zorlamadım.. bana sürekli yazan o oldu sonrasında gitti geri geldi ben yüz verdim s@lak gibi. Şimdi gene gitti ama artık iş işten geçti benim için, gelirse de yazmam, bir hiç artık 🙏🏼