Zamanı olan okusun lütfen?

Dün gece eşimle biraz tartışıyorduk işte bütün sıkıntıları içime atmamı istedi sonra da çıktı yataktan başladı sen evlendin günde 3 kez annenle konuşamazsın 3 kere evli bir insan aranmaz kızı da olsa dedi bende senin annenle ablan her gün konuşuyor her gün beraber ya dedim e dedi o ayrı bu ayrıymış aynen ayrı çünkü biz kanından canından değiliz ayrı olmazmı tabi sonra da sinirle aradım annemi aramayın beni damadınız öyle istiyor konuşmamızdan rahatsız oluyormuş dedim annem de tamam kızım aramayız konuşmayı veririz ne olacak siz mutlu olunda dedi bende mutluluk falan yok ben boşanmak istiyorum bıktım artık dedim kapadım teli babam aradı eşimle konuşmak istedi verdim telefonu babamın sesi geliyordu kızdı baya ilk çocuğumdu ne zorlukla büyüttüm daha doymadan verdim size duyuyorum bende susuyorum ama sustuğuma bakma ben sana verdim çocuğu ablana değil dedi ( abla konusu da şu evlenmeden önce her gün ablasına gidiyormuş her gün telefonla konuşuyormuş şimdi gitmiyormuş aramıyormuş benim yüzüme az bi tartışma yaşadık o konu da çünkü ablasının tarafını tutmasından dolayı ) geçinemiyorsanız getir kızımı bakarım ben önce nasıl baktığıysam yine bakarım dedi neyse işte öyle döndü bişeyler ama bende kafama koydum artık boşanmak istiyorum korkuyorum da yanımda duran olmaz diye abim ablam yok çünkü liseye giden kardeşim var 1 tane o da kız zaten babamda 1 emekli maaşıyla hem onu okutup hem kendilerine bana nasıl baksın çocuk yapmadım evliliğim düzene oturmadı diye 7 aydır böyleyim ha bire ailem diyor ben ailen şunu yaptı bana desem benim anneme kız kardeşimw küfür etmeye başlıyor ben boşanmayı kafaya koydum ama kafamın içi allak bullak bi akıl verin şu kardeşinize aklım gitti artık sağlıklı düşünemiyorum... Çok üzgünüm çok ne yapacağımı bilemiyorum 😭
Zamanı olan okusun lütfen?