Soru açık
Çocuğa açıldım bir yorumda bulunmadı sonra bir sebepten konuşurken konuyu ona açıldığımda suskun kalmasına getiridim. bana " seni çok seviyorum ve seninle eğleniyorum ama aynı işyerinde çalışmak ve başka şeyler yaşamak ne kadar mantıklı bilmiyorum keşke farklı bir ortamda tanışsaydık dedi bana.. o zamanlar sustum neden sustuğumu bilmiyorum" dedi
Çocuğa açıldım bir yorumda bulunmadı sonra bir sebepten konuşurken konuyu ona açıldığımda suskun kalmasına getiridim. bana " seni çok seviyorum ve seninle eğleniyorum ama aynı işyerinde çalışmak ve başka şeyler yaşamak ne kadar mantıklı bilmiyorum keşke farklı bir ortamda tanışsaydık dedi bana.. o zamanlar sustum neden sustuğumu bilmiyorum" dedi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yalan sevmiyor Seven erkek dağdan köye su elektrik getiriyor Haberin yok Bula bula bunu mu buldun Aç gözünü artık Dışarda daha iyileri var
Çocuk yabancı italyan
Aynı zamanda aynı işyerinden zenci bir çocukla sevgiliyi
M
Yazık başkasıyla sevgiliyle başkasını mı düşünüyorsun Çok yazık
Nesi yazık?
Başkalarını mutsuz etme Kimsenin kalbini kırma
Ayyy kızlat erkeklere yürümeyin yaaa… iskandinav ülkesinde değiliz… nerede yazıyor nereden telkin alıyorsunuz…
Çocuk türk değildi zaten
O da canım, Türk kızı kaçırılır mı🥴 salla müstehak ona
Ama bana bakıyor ya da onunla konuşmazsam neden konuşmuyorsun diyor
Hangi ülke
Türkiyede mis çalışıyotsun
Türkiyede
Senin yüzünden soru sordum😃😃 kozlara açılmayın demek için😂
O zaman belkide doğr söylüyor, kariyerini etkilemek istemiyordur. Birde yabancılara ülkemize gelmeden ülke hakkında bilgilendirme yapılıyormuş, türk kızları şöyledir böyledir falan dendiyse çekiniyor olabilir
Daha önce türk sevgilisi olmuş ama hep şey diyordu " kızlar bana yabancı ülkeye gitmek için yaklaşıyor" bunun yanı sıra bana duyhukarını söylediğinde ben zaten başkasıyla birlikteydim o yüzden sustum dedi ve aynı işyerinde çalışıp sevgili olmak mantıklı mı bilmiyorum dedi
Yaa iştw ön yargısı var
Ne yapmalıyım?
Bana yaz istersen, detaylandıralım🤷♂️
Kibar biriymiş ve kuralları olan biri demek ki onun düşünce yapısına aykırı veyahut kibarca reddetmiş arkadaşca seviyor seni
Çocuk yabancı zaten
Yabancı?
İtalyan
İtalyan olabilir seni gerçekten sevdiğini sağlamanın bi yolu varsa uğraş ama belli etmeden eninde sonunda dayanamayacak
Neler yapayım sence?
Güler yüzlü olmaya ve onun hayatında olmaya devam et o zaten sana bir şeyler hissettiyse bir noktada o gelip sana, seni sevdiğini ve seninle olmak istediğini söyler.
Sence bana karşı bişeyler hissediyor mu?
Bence sevmiyordur cunku aşkın yeri ve zamanı yoktur
Ama sürekli bana bakıyor ya da onunla konuşmazsan nedne benimle konuşmuyorsun diyor
Bır erkek bir kızım teklifini uc ay geciktirme hele bide sevıyorsa
Herhalde canım
Yanı o yuzden sevdıgını zannetmiyorum
Bana bunu söylediğinde başkası ile birlikteydim zaten dedi bana
Ee ne oldu boşa dustu sans mı donecek
Hayır susma gerekçesinin bu olduğunu söyledi ve aynı işyerindekinde çalışmak dedi
Bilemem artık
Aynı zaman aynı işyerinde bir zenci ile çıkıyorum ben
Zenci mı cıkma amacın ne acaba ask mı
Zenci bana aşıktı ben de ona karşılık verdim.. ama ben diğer çocuktan hoşlanıyorum asıl
Sadece cıktınız zrncıyle baska bısey degil
Evet çıkıyoruz sadece
Pekı zencinin bı beklentısı yok mu
Benle evlenmek istiyor ve diğer çocuğu kıskanıyor. Yani şüpheleniyor diğer çocukla crush mısınız diyor bana ben de hayır diyorum
Yanı adam haklı bence biran evvel iki taraftan birinı sec netıcelendır
Ben beyaz olanı seviyorum valla
Ama malzeme siyah ta 😂
Ne gibi
Neyse ya