Sevgilimle öpüştükten sonra ilgisiz davrnmaya başladı neden olabilir?

amacı farklımı buluşmaya gitmeyince trip atıyor aynı sehirdeyiz şehir dışı üniversitedeyim sürekli ben onu görmeye geliyorum her gel dediğinde geliyorum. onla 3 gece aynı evde kaldık ondan sonra ilgisiz oldu ben ona onu kaybetme korkumu ve cok sevdiğimi belli ettim ve onun için ağladım. birgün eski int konustugum yazdı onda önce konustugum cocugun numarasını ver dedi verdim cocuk dediki biz onla s. x muhabbeti yaptık o gece bana beni öldürdün dedi bende dedim senden önceydi bana sapık yaklastı engelledim. ben ona vatsapımı dahi verdim basta erken kankalarımdan kıskandı. bana söylediği iki yalanı yakaladım bu yayıncı birgün hesabında bi kıza numarasını vermiş bu kim dedim arkadasım eskisi dedi arkadasıda benim tel cekmiodu kendi nom verdim dedi ben kızın hesabına baktım sevgilisi var rahatladım sonra dün gece izledim yayın tekrarını bu kıza soruyorki sevgilin var mı benimde yok numaranı ver diyor daha öncede bir kıza kız beni sevior dedi o da o kızdan yine no istemiş kız dediki o beni seviyorduu yanıma kadar gelicekti dedi bana yazarken o kızla sevgiliymiş ben bunları buna dedim sen yalancısın oda dediki bende senin gecmişini araştırayım bende deimi bu olay gecmiş değil benle bulustuktan sonra oldu dedim oda dediki goygoydu dedi bende senin hatanı arastırıcam dedi bir kız var buna resmini atmıs sortl bana gösteri güldü bende o kızı engelliyosun dedim arrkadasım dedi kızın amacı benim sevvgşlmş ayartmak oda dedikş fotograflarımız var görmüyormu sanki dedi bana şimdi sevgilim çok ilgisiz davranıyor acaba baska birimi var o kızlamı konusuyor ben nasıl davranmalıyım bana diyork yok sen ayrılır götüme tekmeyş basarsın bende dedimki amacın ayrılmaksa söyyle sogutmana gerek yok dedim
Sevgilimle öpüştükten sonra ilgisiz davrnmaya başladı neden olabilir?