Arkadaşlar selam. Sevgilimle bir süredir böyle bir sorunumuz var. Sevgilimin en yakın kız arkadaşından çok rahatsız oluyorum çünkü her gün mutlaka yazışıyorlar konuşuyorlar. Birebir buluşuyorlar, oyunlara giriyorlar. Her gece discorddalar. Birbirlerine snap atıyorlar vs. Birbirlerine her şeyi anlatıyorlar. Kız beni biliyor ama bu benim için bir şey ifade etmiyor. Kızın sevgilisi var bir sürü arkadaşı var ama onlara anlatmadığı şeyleri gelip benimkine anlatıyormuş sevgilimin dediğine göre. Ben bu durumdan çok rahatsızım. Sevgilimle bu kız yüzünden defalarca kavga ettik çünkü sevgilim araya soğukluk koymayı reddediyor. Sırf sen istedin diye iyi insanları hayatımdan çıkartamam. Sırf sen istedin diye seni hayatımın merkezine alıp senin istediğin şekilde hayatımı düzenleyemem diyor. Asla bu kızla arasına mesafe koymayacağını kızın en yakın kız arkadaşı olduğunu söylüyor ve beni bu düşüncemden dolayı normal olmamakla suçluyor. Bu konu yüzünden konuyu ayrılığa getiriyor sürekli. Resmen ilişkimizde ikimizden çok bu kızın konusu geçmeye başladı. Sevgilimi çok ama çok seviyorum. Kendisi çocukluk aşkım ve ilk sevgilim ancak o beni benim onu sevdiğim kadar sevmiyor olacak ki bu kızla arasına soğukluk koymuyor diye düşünüyorum. Lütfen bir fikir verin siz bu durumda ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Güncellemeler
+1 yıl
fikirlerinizi bekliyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler