Yapılan bir araştırmaya göre;"Bir kadın kocasının değişeceği inancıyla evlenir ama erkek değişmez. Bir erkek karısının değişmeyeceği inancıyla evlenir ama kadın değişir. "neticesine varılıyor. Peki siz bu araştırma neticesine katılıyor musunuz?

Hayır hiçbir zaman bir şey beklemedim tek beklediğim şey ufacık bir saygısıydı yani mesela diyelim ki ben bir şeyi başardım gece olup ona mesela mesaj attığım zaman bak ben bugün bunu başardım diye onu da bunu şu şekilde dönüş yapmasaydı yani tebrik ederim ne güzel yapmışsın sonra ben de ona şunu demeliydim teşekkür ederim sen destek olduğun sayesinde yaptım yani sadece aslında böyle mütevazi bir sohbet beklemiştim hiçbir zaman öyle para aşk sevgi yani ben seviyorum mutlaka beni sevsin diye kaba niyetle hiçbir zaman hiçbir şey beklemedim sadece değer verdim karşılık beklemeden tek beklediğim şey dediğim gibi birazcık huzur çünkü ondan aldığım huzuru başka kimseden alamadım birazcık saygıydı ama vermedi ne diyim canı sağ olsun
Beklentisiz sevmekten ve ânın hatrını kafadaki stratejilerden üstün tutmak taraftarıyım...🦄🍀🍏⭐❤️
Teşekkürler Liya 😍🤗👍
Kısmen doğru ama insanlar zaman içinde değişebiliyor kadın veyahut erkek fark etmiyor zaten beklentisiz ilişki koşulsuz gerçek aşka dönüşür sevmek ve sevilmekte beklentidir bir nevi bunu sürdürebilmekte birbirine olan sevgi saygı anlayış'tan geçer diye düşünüyorum
Beklentiler üzerine kurulan her ilişki yıkılır.
Teşekkür ediyorum.
Cevap
18Cevap
İnsanın kişiliğine müdahale edilmez. Ona göre baştan seçim yaparsın. Ama saygı, hoşgörü, anlayış beklenmeli. Ancak ufacık sorunları büyütüp antidepresan kullanan kadınlardan uzak durulmalı. Hep karşıdan beklerler, hata kabul etmezler, sıkıştıklarında yaygara yaparlar.
Beklentiden kasit çıkar ise o ilişki değil ticaret olur.
Ama değişim beklentisi ise hayır. Aslında kadın da değişir erkek de ama bu değişimi zaman ve iş gibi dış etkenler belirler. Ama ne kadın ne de erkek eşi için eşinin istediği yönde değişmez.. genel de monotonlasmadan dolayı da aksi yönde değişir. Bir dakika görmek için can attığı partnerinden kurtulmak için planlar yapmaya başlar.
Bir kadının ozellikle de evlenmek isteyen kadının aynı kalacağını düşünen hemcinsim varsa kendisini camdan atsın. Evlenmeden önce en mükemmel yüzlerini gösterirler ki erkek kaçmasın, dersin ki wow dostum prenses alıyorum. Sonra salar (genel). Biz ise hep aynıyız. Tabi evlilikten sonra değişseler de bu kotulestikleri anlamına gelmez her zaman. Bazen de yapmacıklıktan kurtulma olarak gösterir kendini ki bu bizim için güzel bir şey. Boya badana azalır en azından
Beklenti bekleniyorsa o aşk değil çıkar ilişkisi olur..
Beklenti üzerine kurmamayı öğrendim. Çünkü karşımızdaki insandan ne kadar beklenti içerisine giriyorsak o kadar bunaltıyoruz. Beklentiler beni de kırıyor. Beklentiye girmemeyi tercih ederim 😄
İlişkiler beklenti üzerinde kurulamaz. İnsanlar iç benliklerini dışa vurumu ile yansıtmalı. Bu değişkenlik neyin nasıl olduğuna bağlıdır. Menfaatler hiçbir ilişkiye yarar sağlamaz.
Artık bir beklenti üzerine kurmuyorum ben değerimi veririm o anlar anlamaz ona kalmış. Zorlamam yani kalan kalır, giden gider.
Maddi veya manevi bir beklenti içine girmem. Daha çok biyolojik olarak bir beklentim olur
Başka ne üzerine kurcan ki beraber yiyelim içelim gezelim tozalım sinemaya gidelim keyif alalım bu yani beklentiden kasıt
Hayat değişir ama insanlar değişmez. Beklentim karşılıklı huzur olmak üstünedir.
Bunu makaraya saramam 🙄 bşr insan değişiyorsa sorun var demektir
Onlar zaman ve sabırla olucak şeyler önemli olan sıkmadan darlamadan sevmek sonra her iki tarafta istemeden törpülüyor kendini zaten farkına varmadan değişime uğruyor sonuç olarak
Ilk başta aşk vardır, bulutlarda olursun, olumsuz yönleri sana batmaz. Evlilik sonrası tutku azalır, ilişki sıradanlaşir, bunlar göze batmaya başlar. Aslında değişen yoktur.
İnsanın değişip değişmemesi gerekse karakterine gerekse günlük hayatta yaşadığı olaylara vs bağlıdır diyebilirim
5 dk sonra geliyorum diyorsa beklemem
Taktı beyaza 🤦♂️😅
En sevdiğim renk taam mı o
İlişkide herkesin beklentisi var her türlü ilişkide
Evet katılıyorum çevremdeki herkes bu duygu düşünce ile ilişkiye başlamış tabii şu bir gerçek huylu huyundan vazgeçemiyor
Sevdiğim iki insan var, evet onlardan hep positf değişti.. Ben zaten uyumluyum😘
Hayır, doğaçlama yaşmayı tercih ederim.
Katılmıyorum, böyle beklenti aptallıktır.
cocuk degilim kimse degismez.
Evet beklentilerim olur. Çoğu zaman karşılanamaz
Hep böyle kurup, hayal kırıklığı yaşıyorum.
hayır kurmam :)
ilişki yaşamam
Dogru
Hayır asla
Kurmam
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?