Hangi kelime veya cümle "Seni seviyorum" demekten daha önemli ve etkili? "Sana güveniyorum, seninim" bu cümle gerçekten içten söyleniyorsa "Seni seviyorum" yanında az kalır.
Hangi kelime "seni seviyorum" demekten daha etkili?
Güzelliğin beş para etmez bende ki bu aşk olmasa ( Aşık Veysel) Şaka şaka :D Görünce, duyunca aklıma sen geldin. Sence bu bana yakışmış mı? Eve gidince ara beni. Her sabah günaydın her gece iyi geceler. İşim var ama seni dinlerim.. ( Yak yak ) Saçında (dudağında) bir şey var dur alayım. Kaçta uyanırsın? Sıkı giyin, üşütme. Sen seversin diye bundan aldım. Beraber hallederiz... Aga bee. :D
Kendine iyi bak üstünü sıkı giyin karnını doyurdun mu diye sorabilirsin mesela ya da sana güveniyorum diyebilirsin çünkü herkes herkesi sevebilir ama herkes herkese güvenemezsin daha etkilisi var kurban olurum diyebilirsin yani diyebilirsin diyebilecek çok şey var eğer gerçekten kalpten sevilirse birisi çok güzel şeyler duyabilir.
Beni düşündüğünü gösteren mesajlar Yani dikkat et, üşütme... gibiMüsait olunca arar mısın, sesini özledim. Benimle ilgili küçük şeyleri hatırlaması ve Sen geç uyursun şimdi gibi tahminlerde bulunması. Müsait olmasa bile bana vakit ayırmaya çalışıp sonra yazarım gibisinden bildirmesi.
Hani türküde diyor ya; "Senin kalbin benim kalbim , sana malumdur her halim..." "Sen benimsin , ben seninim." Benim sevgimi anlatma şeklim böyle olurdu.
Merhaba🎈 Birçok cümle vardır ki, seni seviyorum demenin o etkin gücünü belki hissettirmes ama bana göre fazlaca sihir bulundurur içinde. "Yanında olduğumu bil" demesi dahi benim için sevginin hissini verir. Seviyorum deyip, yanında olmayanların bileceği türden değil yalnız bunlar. 🙏
Kız: Ne oldu? Kız: Ne oldu :D Kız Yine :Ne oldu : D :D :D İşte bir erkeğin bakarak, adeta gözleriyle hatununa tam odaklı daldığı, bakakaldığı o an bir çok sözden , kelimeden çok daha etkilidir.
Seninle ölüme bile varım, Sana güveniyorum, asla kabul etmeyeceğim şey fakat sana hayır diyemiyorum, en zayıf noktamsın, sensizken her şey anlamını yitiriyor Bence bu cümleler seni seviyorum 'dan daha etkili