3 hafta önce ayrıldı benden. İlişkimiz kısa sürdü ama öyle aşık gibiydi ki gerçek zannedip bir şans vermiştim. Ama bendeki değerini görünce ayrıldıktan sonra gel gitler yaşadı bi özledim seni istiyorum pişmanım görüşelim diyip ekti.. Hala o muhteşem sözleri söylerken nasıl bir anda bahanelerle ayrıldı aklım almıyor. Belkide başkasına nispet için çıktı benimle ve geçenlerde instagramından birilerine gönderme yaptığını görmüş ortak arkadaşımız bana attı "beni anlamadım ben senin gülüşüne hayranım vs." yazmış. benden önceki kıza belki de yeni birine.. belkide beni bir başkası için terketti..
Dün gece rüyamda onu gördüm bir yerde çalışıyormuşum sigara içmek için dışarı çıkmışım ilk arabasını gördüm. Dedim içimden kesin oda burada falan diye. Etrafıma bakınırken onu parkta küçük bir çocuğu salıncakta sallarken gördüm. Etraf kalabalıktı baya. O beni gördü mü görmedi mi bilmiyorum o şekilde uyandım sonra.. Ne demek bu sizce aklına gelmiş olabilir miyim? Bazen çıkıyor rüyalarım. Ayrılmadan baya bi önce görmüştüm yine rüyamda ayrılmış gibiydik kavga falan etmiştik. Rüyalarınızın hiç çıktığı oldu mu?
Dün gece rüyamda onu gördüm bir yerde çalışıyormuşum sigara içmek için dışarı çıkmışım ilk arabasını gördüm. Dedim içimden kesin oda burada falan diye. Etrafıma bakınırken onu parkta küçük bir çocuğu salıncakta sallarken gördüm. Etraf kalabalıktı baya. O beni gördü mü görmedi mi bilmiyorum o şekilde uyandım sonra.. Ne demek bu sizce aklına gelmiş olabilir miyim? Bazen çıkıyor rüyalarım. Ayrılmadan baya bi önce görmüştüm yine rüyamda ayrılmış gibiydik kavga falan etmiştik. Rüyalarınızın hiç çıktığı oldu mu?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Senin bir yerlerin açık kalmış ve hala etkisindesin unutamamışsın
Evet maalesef öyle galiba unutamamışım. Ne garip sonunda en güzel duygularını gösteriyorsun ödün vererek sonrada yarı yolda bırakıp gidiyorlar kendilerine inandırıp...
Aslında her kişi öyle değil dir sana kanı bozuklar denk gelmiş olmalı
Çok iyiydik çok sevdiğini düşünürdğm çok kısa sürdü ama sevildim zannettim ilk defa bu kadar sevildim değerimi anlayan biri çıktı demiştim işte bu umut bu heves beni mahvetti. Çıkarken çok iyiydik ama işte ayrılınca tanırmışsın ya insabları kötü bir şey yapmadı hakaret falan yok. 28 ekimde ayrıldık ananem vefat etmişti o gün. Evde tektim arkadaşıma dedim bi ara ağzını ara diye önceki gün saçma bir şeyden kavga etmiştik yazmıyordu bana. Görüşelim dedim böyle syrılmayalım dedim. Adam o an bile ertesi gün cenazemin olduğunu bile bile görüşelim dediğimde deneyelim dediğimde cuma şuraya gidicem c. tesi rakıya p. tesi salı belki demişti. Hem görüşmeyelim üzülmeni isteme bitti sevmiyorum fslan demişti.
Sonra baya uzun mesaj atmıştım ben ona bitti benim içinde gerçek yüzünü gördüm yalanlarını gördüm diye oda migros fişi falan demişti sonra yalanlarını zarf atıyorum zannedip inkar etti. Güven sorununu çözmezsen üzülürsün dedi beni suçladı. Sonradan özür dilerimseni özledim istiyorum saçmaladım görüleim falan yazdı işte. Sonrada öyle oldu. Oynadı resmen. Bende alkol aldım ayrıldığımızda telefon hep elindeydi ama hiç kalkıpta mesaj atmadım ona. O gün alkollğ olması hiçrbir şeyi değiştirmiyor sadece benimle oynadı. Benim duygularımla. Sonra iyi konuşması benim için bir şey ifade etmiyor. Yok 10 numara kızsın görüşmeyelim üzmeyelim birbirinizi şöyle böyle. Hiçbir ifade etmiyor. Kötü konuştum. Hemen bi engel hemrn bi heryerden çıkarma falan ben bunları haketmedim. Nelerini öğrendiğim halde eskide kalmış benden önce olmuş diyip göz ardı etmiştim. Ama değmezmiş.
Öyle işte gerçekten biri benim değerimi anladı zannettim... Bulutların üstündeyken çakıldım bir anda yere. Dedim hayatı görmüş benim gibi çok kız çıkmamış karşısına değer bilir kaç yaşında adam diye. Çok heveslerim vardı. Niye bu kadar heves ettim bilmiyorum. Belki davranışlarından belki sözlerinden. Ama aradığımı buldum derken bile aradığı ben değilmişim ki. Sevgimi belli ettiğim gibi gitti.
Öncelikle başın sağ olsun annen için üzüldüm aslında tam da yanında olması gereken zaman terketmiş ama asla adam değilmiş hiç te sevmemiş hiç değer vermemiş aslında genelde de böyle olur seversin değer verirsin ama o beni hiç sevmez bakarsın beğenmezsin çıkarsın değer vermezsen karşındaki sana aşık bile olur Nedense hep böyle oluyor kaçan kovalanır misali hayat bu değer verdiklerin sana asla değer vermez engel atıp bir yerlerden çıkarmak ta nedir çocukça şeyler ergen tipler yapar bunu sen bence şükret iyi kurtulmuşsun ucuz atlatmışsın bu tiplerle evlensen bile yarı yolda bırakır boşar valla boş ver takma kafana sen daha iyilerine layıksın bunda da vardır bi hayır yaşın genç umarım adam gibi adam çıkar karşına
Teşeküür ederim🙏 ben çıkarmamıştım onu hiçbir yerden. Buda onda çanta da keklikmişim gibi bi imaj oldu benim açımdan. Evet tamda yanımda olması gerektiği zaman da daha bir iki gün önce bana seni seviyorum kıymetlisin sen diyen adam. O gün yedi kat el gibi sadece başın sağolsun yazdı. Story atmıştım ananemin fotoğrafını koyup. (Belki onu bile yazsın diye koyduğumu düşünmüşlerdir..) işte böyle bir anda yabancılaşıp sevmiyorum moduna girdi. Bilmiyorum ya bana yapmaz diye düşünmüştüm el üstünde tutarken beni. Nasıl bir anda yabancılaştı hala içime sindiremiyorum. Ben o şekilde bir insan olmadığım için belkide.. bunlar çok koydu bana. Dedim mi bilmiyorum kendisi evlenip boşanmış biri. Kadın boşamış büyük ihtimal barışalım demeye gitmiş çünkü sonradan. Kadına ne yaptı da boşadı acaba. Bir kadın kola kolay boşanmaz çünkü. 10 yıl olmuş boşanalı. Sonrada dağıtmış işte kendini. İçkiye sigaraya başlamış. Bende içiyorum ama içince onun gibi sağda solda değil gözüm. Neyse işte eski karısı hamileymiş ortak arkadaşlarımıza demiş.
Bi ara en son biz ayrılınca ortak arkadaşlarımız konuşmuşlar işte benim için " burası küçük hayatına biri girer görürsün üzülürsün" dediklerin de oda " senin yarım bıraktığını başkası tamamlar mı diyorsunuz aynı eski karımın şu an hamile olması gibi mi "demiş. Bundan sarsılmış herhalde. Demek ki hala unutamamış.. birde 4 yıl önce çıktığı bir kız vardı peşinde koşturmuş önce seviyorum gibi yapıp. Hala ekli Instagram da. Belkide ona göstermelik çıktı benimle ki story falan atmalar ona nispet de olabilir. Ortak koz arkadaşım öyle olabilir falan dedi. Geçenlerde story atmış. "Senin gülüşüne hayranım başkasının kahkahası umrumda olmazdı aslında ama sen anlamadın😉" diye yine aylardan Kasım şarkısını koymuş birde. Arkadaşkm bana atmıştı. Yeni birini bulup gönderme yapacak seviyeye bir anda gelemeyeceğine göre benimleyken de varmış ya da belkide 4 yıl önceki kız bizim fotomuzu görünce kafa karıştırmak için yazmış da olabilir. Evet kurtuldum doğru ama ben bunları hiç haketmemiştim bana aşık diyr bir şans verdim. Aşık oldum sevgimi verdim bu kadar kısa süre de ama noldu yarı yolda bırakılan ben oldum. O kadar erkek sözü seni üzmıycem sen hep gül mutlu ol. Ben yanındayım iyki varsın. Efsanesin gibi laflar derdi. Bende inansam bile inanmamış gibi yapardım. Aslında güvenmişim sevgisine maalesef.. ama işte bunları diyen adam bi anda yabancı oldu. Küçücük kavgada napıyorsan yap tribini çekemem dedi ilk defa ondan kırıcı bir söz duymuştum. Sonrazı işte sevmiyorum istemiyorum falan. Bunlar canımı çok acıttı. Sevmiyorsa bu ladar şey söylemeseydi. Yapınca ne geçti eline sanki beni üzmekten başka.. teşekkür ederim dinlediğin için.. umarım biraz vicdanı varsa bana karşı birgün inşallah pişman olur. Ve bana yaptığı şeyleri çeker onun için allahtan tek istediğim bu.
Rica ederim ne demek bir insan sevmiyor sa neden seviyorum der neden yalan söyler karşısındaki insanı neden ümitlendirir neden kullanır ve bir anda neden terkeder biliyormusun inan ben bilmiyorum inan bir erkek olarak ben bu insanları anlamıyorum anlayamıyorum anlam veremiyorum ama burada yapman gereken en güzel şey onu allaha havale et ve bir daha asla görüşme karakter desen yok insanlık desen yok vicdan desen hiç yok yaşayan günü yaşayan zavallının tekiymiş takma kafana elbette sen daha iyilerine layıksın elbette bir gün insan evladı çıkar karşına deneme yanılma da olmadan asla anlayamazssın
Çok denedim çok yanıldım. Ama en kötüsü buydu beni hem çok iyi mutlu hissettirdi hemde çok kötü. Bilmiyorum her erkeğide aynı kefeye koymak istemiyorum. Sen bile hemcinsini anlayamadın ben nasıl anlayayım baksana. Haftalardır sinirden stresten midem ağrıyor. Siyorum gerçekten bu kadar sevdim mi yoksa somradan yaptıkları mı koydu. Bulutların üzerinde hissederken bir anda yere çakıldığım için mi bilmiyorum. Tek bildiğim şey yaşından dolayı falan çok beklentiye girdiğim. Şmdi ben onu düşünürken o bi başkasını düşünüyor. O kadar ağladım. Birde böyle bir insana deneyelim dedim deneyelim görüşelim. Ortak arkadaşlarımız aramasa hala elinde oynatıcaktı. Beb hiçbir zaman kimseye seviyorum diye yalan söylemedim kandırmadım. Ama işte bu başıma geldi.. zaten bende de hata var sonradan öğrendim bazı şeyleri ama bu adamın doğru düzgün arkadaşı yok ki. Biri der para yiyor ki benim hesabımı öderdi ortamda şaşırırdık. Ama ben hayatına girene kadar hiç para ödemezmiş beleşciymiş. Onu sevmeyen bi arkadaşı var arkadaşta değillerde ortamda tanıimışlar falan. Hiç sevmiyor ben onunla oturup bi rakıya gitmem. O tam bir kardeşim. Senin ne işin vardı. Senin yanındayken bile clubda bakınıyordu. Bir kere yakaladım dedim ona " aşık olduğum dediğin kız var yanında ne diye bakınıp duruyorsun hala dediğimde hihi diye güldü" demişti.
Dumura uğradım ya. Kendimi canım gibi hissettim birse bana kız mız yok gözüm görmez bundan sonra diyordu. Dedim göreceğini görmüş artık kıymetimizi bilir diye ama nerde alışmış kudurmuştan beterdir. Bu çocuğun dediğini de dedim ona uzun mesaj da. Hiç oralara girmedi bile. İnkar edecek ya "güven sorununu çöz sen üzülürsün ilerde benden sana vaaz" falan dedi güvenmedin bana falan dedi. Şeytan diyor ağzına iki tane çak. Hala beni suçladı sonra yalanları çıkınca "özür dilerim pişmanım seni istiyorum saçmaladım görüşelim" sonrada arkadaşları sorunca falan. İçkiliydim ertesi gün niye attım diye pişman oldum şu bu. Ya sanki ben ona yalan söyledim sanki oynadım sanki kandırdım aldattım gibi adam bunu yaptı bana. İşte üzülmemin sebebi bunlar. Ne kadar saf ve temiz gitmiştim çıkmaya başlayınca. Dedim ne güzel şeyler düşünüyor benim hakkımda ne kadar da beni tanıdı hiç böyle biri girmemişti hayatıma diye düşünmüştüm. Sonunda biri beni anladı falan diye düşünürdüm. "Ben huzurluyum mutluyum" diyorken bir anda bırakıp gitti. Güven sorunum daha çok arttı. Umarım doğru düzgğn beni gerçekten sevecek biri çıkar karşıma. Artık böyle insanlar yüzünden üzğlmek istemiyorum.
Sinsi sinsi gülmüş içinde ne tilkiler dolaşıyormuş kim bilir bu seni hiç sevmemiş ki seven asla böyle yapmaz
Benden sadece aşk sevgi istediğini söylerdi. Asla o niyetle yaklaşmadı çünkü ortak arkadaşlarımız beni bilir ailemi tanır öyle bir kız olmadığımı biliyordu. Ne için yaklaştı anlamadım. Sinsi sinsi gerçekten güldü mü bana. Bilmiyorum. Ama o kadar inan inan diyen insan tam güvendiğimde böyle gitmemeliydi. Önceden sevip sevmemesi önemli değil. Ayrıldıktan sonra yaptıkları işte karakterini gösterdi. Şimdi isteği kızın peşinden koşsun. Eskilerde takılsın. O öyle onu oyuncak eden kızlara layık işte. Kıymetlisin diye onlara söylesin. Kıymetli olmasak napardı acaba daha 2 günde küçücük kavga da kıymetimiz falan kalmadı. Ben bunları hiçbir şekilde haketmedim umarım aklının bi köşesinde bunu düşünüyordur.
Düşünceğini hiç sanmam bir amaç uğruna kullanır gibi kullanmış seni kıymetli olsaydın bırakıp gitmezdi zaten
Oda doğru. Nispet için kullanmış bizim aklımıza bu geldi. Başkası olmasa sırf kavgadan olsa 1 hafta daha deneyin diyen arkadaşıma olmaz istemiyorum demezdi ilk ayrıldığında. O kadar uğraştın dediklerinde de o zamanlar öyle hissediyordum sevgim bitti falan. Benim o arkadaşımla kocasında da iş yok ki. Hem o kadar övdüler sonradan da yalanmış diyebildiler. Valla ne kadar kolay ya yalanmış demek. Bir de bu insana en dürüst şekilde gittik. Değmezmiş. Zaten değseydi kötü günümde bir kere olsun görmeye gelirdi. Görüşelim barışalım dediğimde ısrar ettiğimde yok rakıya gidicem yok p. tesi salı belki olur falan demezdi. Salı aradığım da da hastayım sonra görüşürüz dedi arkadaşımdan öğreniyorum o aralar kocasıyla arası kötüydü. Birlikte rakıya gitmişler daha sonra öğrendik.
Arkadaşım görüştünüz mü diyince de istemiyorum eski karım 1 di bu 3 . 2 . Darbeyi almak istemiyorum ona karşı boş değilim ama salladım hastayım diye ona bile hııı falan yapıyor olmaz hadi abi hadi demişti. Ben bunların hepsini yüzüne vurdum mesaj da. Yok kıvırıp ben yalan söylemem yok kafanda beni yargılamışsın sen falan demişti işte dediğim şeyleri yazmıştı. Ya bilmiyorum çok yakın benden biri gibi hissetmiştim onu. Bu derece bana karaktersizlik yapacağı akşıma gelmedi o muhteşem sözlerden davranışlardan sonra. Tavlamakmış amacı demek ki. İlk baş bana aşık olduğunu aöylediklerinde direk hayır demiltim önceden bir kaç bir şey duymuştum onun hakkında çapkın şu bu diye. Sonradan samimi gördğm hareketlerini çapkın olsa bile bu sefer demek ki gerçekten bir şeyler hissetmiş yoksa bu kadar niye uğraşsın demiştim 1 ay konuştuktan sonra.
İşte öyle pozrazaci. Bu kadar ağzı laf yapan kurnaz akıllı biriydi. Aynı zamanda iki yüzlüymüş. Seviyorum diyip bir anda nasıl bir insan sevmiyorum diyebilir ki zaten onları söylerken de yalanmış demek ki. 2 günde sevgi bitmez. Benim tükendi sadece acı, inanmışlık , kandırılmışlık kaldı bende. Buda sonrada bana yaptığı şeylerden dolayı. Özledim diyip o kadar beklentiye sokmuştu ki dedim özür de diledi demek ki hatasını anladı. Ama adam sonradan onu bile inkar etti alkollüydüm pişmanım kafam karışık falan diye. Sokak lambası gibi kime yandığı belli değil. O diğer kız yine oynuyordur onunla 4 sene geçmiş hala takipleştiklerine göre. Benim resmi falan görünce bak bak yeni sevgili yapmış kızda güzelmiş şunun kafasını bir daha karıştırayım diye düşünmüştür. İki şerefsiz bulmuşlar işte birbirlerini. Olan da bana oldu.
Sen bu olanları artık unutmalısın artık kafana takma malısın emin ol onlar hiçbir şekilde Üzülme miştir bile olan sana oldu diye düşünme dedim ya kurtulmuşsun o şerefsizler yaptıkları ile yanlarına kalacak sanma Elbet ki ah alan aldığı ile kalmaz hiç bir şekilde de mutlu olmaz senin için içini yiyor ama onlara hiçbir şey olmuyor o yüzden sen de bunları düşünerek kafana takarsan bir yerlerden patlak verir vallahi hasta olursun o yüzden sana tavsiyem boş ver Unut gitsin onları da Allah'a havale et
Doğru diyorsun düşüne düşüne stres yaptım baya. Hala kulağıma dediği şeyleri hatırlıyorum sinirleniyorum. "Sen efsanesin daha iyisi gelse yinede istemem sen benim kalbimdesin.." ve daha bir çok sözü. Arada yankılanıyor sövüp duruyorun😄 bunları diyen bir insan hemen nasıl vazgeçer diye. Ee bizde tabi söz senettir😄😄 şaka bir yana bana bu derece güzel şeyler söyleyen pek insan olmamıştı. Ondan beklentye girdim herhalde bu kadar takışım bu yüzden.. ilk ayrıldığımızda da çok eksik aradım kendimde acaba sonradan ne soğuttu diye. Ama işte elde edene kadarmış aşkı. Çoktan ah ettim Allah'a havale ettim. Zaten artık bende hiçbir şey bırakmadı ne umut ne sevilebileceğime dair bir ümit. İçimdeki boşlukla kalakaldım öyle. Çok sabırlıymışsın teşekkür ederim dinledin beni baya kusura bakma cidden kafanı şşirdim. Pek iyi değilim.. düşünmemeye çalışsamda rüyalarıma giriyor. Sevgim bitti diyemem azaldı baya bi. Şu kızgınlığım kırgınlığım da geçerse işte o zaman unutacağım galiba. Ama bana hissettirdiklerini hiçbir zaman unutamıycam.
Her zaman önüne bakmalısın artık geçmiş geçmişte kaldı daha iyi insanlar çıkacak karşına inşallah
Umarım.. Dün yine rüyamda gördüm. geçmişte kaldı tabii sadece içim çok acıyor zaman herşeyin ilacı ya inş bu durumdan da çıkarım unuturum artık. O ortak arkadaşlarım evli işte kocası bi 4 aene önceki kızda böyle görmüştüm bir de sende gerçekten aşıktı sıktı. Herhalde falan demişti. Bende yoo sıkmadım o kadar bahane bunlar dedim. Zaten sıksaydım fazla biraz burnum sürtsün diye araya mesafe koyabilirdi direk bitirmezdi. bana En çok koyan şey seviyorum kıymetlisin diyip 1 2 gün sonra yokmuşum gibi davranması. Hiç sevmemiş o sözleri hiç söylememiş gibi. İnş bir an önce eski neşeme dönerim ve inşallah o da yaptıklarının bedelini öder.
Adam olmayana böyle dertlenmek deymez senin pisikolojini bozmuş resmen nasıl bir etkide kaldıysan bir türlü çıkamıyorsun aklından kafandan sil artık salla gitsin olan oldu yoluna bakmalısın artık
Valla ya bozdu resmen 😂 yeminle hiç bir şey bırakmadı o dediğim 4yıl önceki kız psikolog. Çok güzel oynamış bununla bu canım hala farkında değil kızın ne yapmak istediğinin. Kızda erkekleri çözmüş oynuyor işte eğer hala konuşuyorlarsa. İyi olmuş müstahak buna. Saf sevgi bunun neyine zaten gevşek herif.
Sen aklına mukayet ol yoksa kafayı yicen Allah muhafaza
Yaa o kadar durumum kötü mü görünüyor 😒 onu geri istediğim için değil. Hani sindiremediğin şeyler olur ya gururun onurun yerler bir olur. Çok isteniyorken birden istemiyorum dediklerinde şok olursun özgüvenin yerle bir olur ordayom işte ben. En azından bi çözsem bir daha belki bir ilişkim olursa tabi bunun için bunu unutmama lazım en azından nerde hata yapıyorum onu anlardım. Gerçekten değer verdiğim için mi yani sevdiğimi belli edip değeri mü düşürdüğüm için mi? Bana diyorsun ama onun psikolojisi daha bozuk kafayı yemiş kimi düşündüğü belli değil.
Senin hatan çok fazla güvenmek Onun psikolojisini İnan daha kötü olduğunu sanmıyorum adamın maksadı belli zaten Ama gerçekten sana Dediğim gibi sen Çok kafaya takmışsın Sadece sinirlenmekle kalmamışsın çok ama çok kötü olmuşsun bu kadar kafaya takmam alırsın gerçekten de durumun sıkıntıya gitmeden kendini toparla malısın
Öyle Valla adam k. araktersizmiş. şimdi daha iyi anladım. Böyle birinden kurtulduğuma seviniyorum ilerde daha çok üzerdi. Hala insanları canım yerine koymayı düşünüyor.
Bugün at gibi ihtiyarın it gibi geri döner denen bir tabir var Ben sana söyleyeyim yarın bir gün dönmeye de kalsa asla kabul etmez çünkü o ne kaybettiğinin farkında değil Henüz canı cehenneme de konuyu kapat
O canım değil a. ptal olucak. A. ptal yerine koymaya çalışıyor işte. O kadar aşık gibiydi ki konuştuğumuz zamanlar. Arkadaşları bile şuna pas ver sana aşık aşık diyorlardı.. neydi amacı hala anlamadım.. bir daha dönebileceğini sanmıyorum. Hemen hemen hakkında duyduklarımı ona söylemiştim. Uzun bir mesaj da. Keşke gelse de yüzüne karşı defo.. l git diyebilsem. Ne gerek vardı böyle büyük büyük laflara. Gerçelten canı cehenneme
Ama sen kendine gelmen gerek artık bunu kafandan tamamen silmen gerek illaki sene seven isteyen birileri vardır başka gemilere yelken açman gerek senin kafan olmuş bi dünya kızıyorsun kızıyorsun duramıyor dayanamıyor tekrar kızıyorsun ssninde dediğin gibi bunlardan bi ibret çıkararak kendine kafa dengi arkadaş edinmelisin ama sırf takılmalık kafa dağıtmalık dertleşmelik gezmeye tozmaya sinemaya eylenmeye bırak kendini bak o zaman hem çabuk unutursun kafan dağılır rahatlarsın senin buna ihtiyacın var
Ben illa beni biri sevsin kafasında değilim.. ben sevdikten sonra değer verdikten sonra değişmesinler. Oynamasınlar bir anda bırakıp gitmesinler. Hevesle başlayıp kötü bitmesinden bıktım. Kimi sevsem bırakıp gitti. Alışıyorsun diyorsun ya gerçekten seviyor ( ki cidden kimseye inanmadığım kadar seviyor aşık oldu) zannetmiştim.. etraftan da ilk defa öyle gördük seviyor falan sözlerini duyunca. Bir anda aşık oldum ona. Ama sırf seviyor falan diye değil. Her hoşlanandan da hoşlanmıyorum. Bir şeyi çekmişti beni.. yaşı da olunca dedim yaşayacağını yaşamıştır doymuştur kıymet bilir. Ama değilmiş öyle belkide aldattı beni. Zaten diyorum ya o hikaye falan normal değil banada kötü yaklaşmadı. Eli kolu oraya buraya gitmedi. Gerçekten aşık gibiydi. Bilmiyorum ya bazen özlüyorum bazen sövüyorum. Bazen olmadık yerlerde ağlamaya başlıyorum boğazım düğüm düğüm oluyor. Neden böyleyim bilmiyorum.. nesine aşık olmuşum onuda çözemiyorum. Korkak herifin teki birisi kavgaya çağırsa gitmez gitmezmiş. Ama benim yanımda kavga olaylarını anlatırdı😄 arkadaşı eşine (ortak arkadaşlarımız bu arada) tokat atsa sen napıyorsun ya demez eve gidin halledersiniz falan diyormuş. Ee yalanı da var. Yanımdayken başkalarına baktığını da görmüş bi tanıdık." Çıkmıyordunuz galiba o zamanlar ama clubda bakınıyordu sen yanındayken hatta "aşık olduğum dediğin kız yanında daha niye etrafa bakınıyorsun" dedim. Oda "hihi" diye gülmüştü dedi. Biz ayrıldıktan sonra. Yalan söyleyecekte bir insan değil yani. Tüm bunlar varken neyine üzülüyorum anlamıyorum gerçekten..
Yahu sen hala mı oradasın bırak artık sil kafandan ne için ağlıyorsun değermi olmadık biri için sana git aşık ol demiyorum kafanı dağıt diyorum açıl biraz diyorum sen hala unutmamak için çaba sarfediyorsun değdi mi döktüğün göz yaşlarına değecek biri değil zaten bırak artık at kafandan unut şunu böyle giderse tımarhaneye yatıtarsın bak valla durumun vahim senin arkadaş edin sevgili edin dedim başkasına aşık ol demedim kafanı dağıt biraz kendini toparla dedim sana sen hala aşık oldu sanıyordum da takıldın kaldın beş para etmez biri için değermi kızım kendini tüketmeye
Baktinmi ruya yorumlarina ne yaziyor
Yeni, ciddi ve usule uygun birlikteliğe ulaşmak manasına gelir. Rüya tabircileri, rüyada eski sevgiliyi görmeyi, hayra alamet olarak yorumlarlar. Eski sevgiliyi görmek, mutluluğa, gelecek çok güzel habere işaret eder. İnternetteki yorum bu. Ama nerdee hep üzen geliyor.
Sende sec kim geliyorsa hadi gel. sevgilimi olal. diyorsun
Hayır tabiki biriyle ayrıldıktan sonra senelerce almıyorum kimseyi karşıma 2 senede sonra bunu aldım işte. Hareketlerimi etraftaki insanların dediklerini duysan. Gerçekten aşık zannettim. Şans vereyim dedim sevdim aşık oldum kısa sürede. Adam defolup gitti. Hala kendime kızıyorum nasıl kandım diye. Ama kim olsa kanardı. O öven ortak arkadaşlarımız şimdi onu kötülüyor. Bizde öyle zannediyorduk fslan diyor. Gerçekten çok sinirliyim yaa
Sinirlenicek ne var bunda oda senin kadar takiyormu bakalim. takmiyordur sende. ne sinirlen ne tak kendi pismanligina yansin ayrica bir insan digerini fazla onemserse uzulen taraf her zaman onemsiyen taraf oluyor
Evet ben onun beni daha çok önemsediğini zannederdim. Tam aradığımı buldum şu bu kıymetlisin derken tak bi küçük kavga hemen istemiyorum moduna geçti arkadaşlarıma falan ki o kadar istiyorum derken adımı sayıklarken. Sen efsanesin bende şu bu derken ama neler neler. Kendime yediremiyorum ya birde çocukta değil ama sevgisinin arkasında duramadı. 1 buçuk günde sevgisi bitti. Ya sadece elde etmek miydi amacı onun için mi o kadar dil döktü diyorum niye insan hemen vazgeçer? Elde etmek de cinsellik anlamında değil duygusal anlamda. Ne geçti yani eline düzgün dürüst dediğin seni seven bir kızla sonradan böyle oynadın üzdün ne geçti yani. Pis bir ego işte. Birde beni nispet için kullandıysa başkasını kıskandırmak için al bir de burdan yak. 2 sene hayatımıza biri almadık doğru insanı bekledik olana bak. Kendimi tam bir aptal gibi hissediyorum ya. Birde sevdiğimi tam anlamıyla göstermiştim en son görüştüğümüzde. Öptüm sarıldım seni çok seviyorum dedim. Sonradan akiam benim için kıymetlisin seni seviyorum falan dedi. ondan 2 gün sonra da ayrıldık. Duygularımla oynandı resmen ya. Önce bende kabahat buldu sonra yalanları çıkınca orataya özür dilerim özledim hata ettim pişmanım görüşelim seni istiyorum falan dedi. Sonrada arkadaşlarımıza ben onları neden dedim bilmiyorum alkollüydüm pişman oldum yazdığıma falan demiş. Bu düpe düz bak soruyorum sana oynamak değil miii?
Ayip etmis ama bunca yapilanin ardindan bence kendini hic uzme derim yani kendine yapiyorsun yine kafasi guzelken sende ona verirsin cevabi arama canim Şu an musayit degilim yanimda senden daha kiymetlisi var dersin yapistirirsin lafi
Numarasını sildim oda zaten en son 10 numara kızsın görüşelim demiştim ya görüşmeyelim üzmeyelim kırmayalım birbirimizi daha fazla falan demişti. Bende gerçekten bana en son ne zaman samimiydin demiştim kırrmayalım konuşmayalım dedim ama falan dedi. Bende ben kendimi biliyorum zaten sen de benim gözümde bir hiçsin allahından bul yazıklar olsun binlerce kez dedim ve beni engelledi. Sonrada nosunu sildim bende. Önce instagramdan engelledi sonrada açtı tabi benimde onunda kapalı profil..
Bir yandanda sevin bence en azindan kurtulmussun daha fazla alistiktan sonra o. zaman daha kotu olurdu uzuntusu fazla olurdu
Bir daha yazacağını düşünmüyorum. Numara mı silmiştir büyük ihtimal bilmiyorum. Zaten kafasında başkası var büyük ihtimal eskilerden. Geçen ortak arkadaş attı story atmış bu. "Ben senin gülüşüne hayranım kimsenin kahkahası umrumda olmazdı aslında ama sen anlamadın" diye bir şey yazmış birde aylardan Kasım şarkısı falan. Şok oldum yaa arkadaş sormuş yeni birimi hayırdır diye ki. Bu seviyeye ne ara geldiler 3 hafta oldu olmadı ayrılalı. En sonra 2 hafta okdu olmadı konuşalı en son ki mesajım işte o allahından bul vs. demem. Bu kadar kısa süre de biri bulup ne ara aran bozuldu da gönderme seviyesine geldin. Arkadaşıma hemen birini bulacak değilim ben üzülmedim mi zannediyorsun demiş arkadaşımda benim için " ona yazdım deme de " demiş buda " hayır öylesine ona yazmadım öylesine yazdım" falan demiş. Takip ettiklerine falan baktım arkadaştan yeni kimse yok. Ama 4 yıl önce ayrıldıkları kız hala ekli. Kendisi 10 yıl önce evlenip boşanmış bi adamdı. Bi ara en son biz ayrılınca ortak arkadaşlarımız konuşmuşlar işte " burası küçük hayatına biri girer görürsün üzülürsün" dediklerin de oda " senin yarım bıraktığını başkası tamamlar mı diyorsunuz aynı eski karımın şu an hamile olması gibi mi "demiş. Bundan sarsılmış herhalde.
Allah allah ilginc
Hem o 4 yıl önceki kız hem o eski karısı ben kimi düşünüyor ne oluyor anlamadım. Benden bu kadar çabuk vazgeçip ne ara birinin gülüşüne hayran olduğunu, bunu göze sokar gibi neden paylaştığını ki Büyük ihtimal gizlemeyi unuttu ortak arkadaşlarımıza. Noldu anlamadım büyük ihtimal nispet için kullanıldım. Storylerde bizim resmimizi paylaşıp ben kimseye böyle bakmadım falanda yazıyordu. Böyle diyen biri beni tak diye bahanelerle yarı yolda Bıraktı işte. Ve bunu yapan adam 39 yaşında benden 11 yaş büyük. Çocuk desen değil. Kıymetimi bilir derdim ama nerde.
Masallah yas farkida baya varmis. anlamiyorum neden bir akranin degilde senden yasca buyuk bir insan secimin olmus onuda pek anliyamadim
Öyle işte kusura bakma uzun uzun yazıp senide sıktım. Erkeksin ya hani dedim belki anlarsın napmış ne yapmaya çalışmış diye çok kurnaz biri arkadaşlarımızda diyordu zaten. Böyle bir ilişkiden çıktım şimdi kime nasıl güveneyim. Acaba içinden bu kıza neden bunları yaptım güven sorununu bildiğim halde kızı bunlarla suçladım eski karımı bahane ettim yok işte oda tripliydi bu daha tripli diyip neden bıraktım da eski karımın hamile olduğunu taktım diyor mudur acaba. Büyük ihtimal eski karısına bir şey yaptı ya yalan söyledi ya da aldattı. Böyle trip atıyorsa neden sonradan barışmak için gitti kötüyse madem. Ve kadın trip atacak kadar değer veriyorsa neden boşandı? Bunun altında zaten bir şey var. Neyse öyle işte çok kırgınım kızgınım ağlamaktan yoruldum düşünmekten yoruldum. Bi kenara atıldım çok seviyor diye düşünürken şok etkisi yarattı bana.
Ben seçmedim ki. Hatta yaşının büyük olması beni itti. Arkadaşıma bile yaşı büyük falan olmaz gibilerinden demiştim. Sonra hareketlerine baktım dedim gerçekten değer veriyor ya sonradan pişman olmiyim bak herkes de daha önce görmedik onu bu şekilde aşık falan diyorlardı. Bende o yüzden şans verdim 1 ay sonra. Gerçekten ona güvenmiyorum desem bile sevgisine güvendim sonradan aşık oldum. Ve ilk defa bu kadar büyük biriyle çıktım. Ve böyle karaktersiz biriyle.
Erkek milelti dengesiz tabi hepsi icin gecerli degil bu sozum. ama. karktrszi tam. krktrsz sen bence kendini bos yere uzme skma guzel canini boş ver bence iyi olmus hani biraz daha ilerlemis olsaniz da ayrilmis olsaydiniz inan bu ayrilik senin icin daha yorucu olur kabus gibi dusun ne kadar oldu ayrilik sureniz bilmiyorum yazdiklarinin hepsini okudum. simdi bana sorsan ben sana derim. vallahi ne kadar dogru bir karar almissin iyi olmus sevindim. senin adina derdim. emin ol buna
Ayrica estafurullah yazabilirsin bu platformun adi soru cevap bende yeni kayit oldun can skntisindan bence iyi olmus mesgale bul kendine mesela oncelikle takip vs face vs gibi seylerden uzak kal bir muddet derim
28 ekimde ayrıldık ananem vefat etmişti o gün. Evde tektim arkadaşıma dedim bi ara ağzını ara diye önceki gün saçma bir şeyden kavga etmiştik yazmıyordu bana. Görüşelim dedim böyle syrılmayalım dedim. Adam o an bile ertesi gün cenazemin olduğunu bile bile görüşelim dediğimde deneyelim dediğimde cuma şuraya gidicem c. tesi rakıya p. tesi salı belki demişti. Hem görüşmeyelim üzülmeni isteme bitti sevmiyorum fslan demişti
Sonra baya uzun mesaj atmıştım ben ona bitti benim içinde gerçek yüzünü gördüm yalanlarını gördüm diye oda migros fişi falan demişti sonra yalanlarını zarf atıyorum zannedip inkar etti. Güven sorununu çözmezsen üzülürsün dedi beni suçladı. Sonradan özür dilerimseni özledim istiyorum saçmaladım görüleim falan yazdı işte. Sonrada öyle oldu. Oynadı resmen. Bende alkol aldım ayrıldığımızda telefon hep elindeydi ama hiç kalkıpta mesaj atmadım ona. O gün alkollğ olması hiçrbir şeyi değiştirmiyor sadece benimle oynadı. Benim duygularımla. Sonra iyi konuşması benim için bir şey ifade etmiyor. Yok 10 numara kızsın görüşmeyelim üzmeyelim birbirinizi şöyle böyle. Hiçbir ifade etmiyor. Kötü konuştum. Hemen bi engel hemrn bi heryerden çıkarma falan ben bunları haketmedim. Nelerini öğrendiğim halde eskide kalmış benden önce olmuş diyip göz ardı etmiştim. Ama değmezmiş.
Bence boş ver iyi olmus cidden bence hic uzulme basin sagolsun Yuce Allah mekanini gani gani cennet eylesin annenizin
Allah korusun anneannem vefat etti. Amin teşekkür ederim inşallah. Doğru diyorsun keşke çıksa içimden. Bunuda unuturum ama bana yaşattıklarını asla unutmıycam umarım allahından bulur umarım benim kadar üzülür. Bazen valla nefrs alamıycak gibi oluyorum...
Duzeltim. ben anne olarak okudum ananeniz bekle zamani herseyin bir zamani var daha iyisi cikar karsina daha kafa yapiniz guzel bir insan cikar elbet
Umarım hiç düzgün bir insan çıkmadı bu en kötüsü oldu. Ondan duyduğum sözlerden dolayı unutamıyorum herhalde o muhateşem sözler bu kadarını duymamıştım pek. 1 ay konuşup 26 gün çıktık. Nasıl bu kadar bağlandım bilmiyorum. Sanki ilk defa birisiyle çıkmışım gibi etraftakilerde bunu sorgulayıp dalga geçiyorlar benimle. Bilmiyorum niye bu kadar beklentiye girdim 2 ayda. Şu kadarını söyliyim belki yaşından dolayıdır bilmiyorum gerçekten ağzı iyi laf yapan kurnaz biri benide böyle kandırdı zaten. Şimdi o benden önceki kız köpek çektiği için hala düşünüyordur onu. Sencr bir kere olsun pişman olur mu ona bunu yapmamalıydım der mi? Ya da gidip başkalarına kızı kendime aşık edip terkettim diyor mudur? Kötü bir şey de dememiş ortak arkadaşlarımıza. Aman sevmemişde zaten laf arasında iyiyken biz tavladım seni diyip şaka yapıyordu belkide tek amacı buydu.. saf kötülük işte bunlar umarım yaptığını çeker.
Allaha havale et seven insan her zorlukta sever senin icin iyi olmuyacakmis Yuce Allah kqpamiz onunuzu bundada vardir hayir sennsadece zihnini bosalt daha guzel seylere odaklan derim ben
Bilinç altı
Keşke ordanda söküp atabilsem.. keşke benim yaşadıklarımın beterini yaşasa. Ayrıldıktan sonraki dengesiz tavırlarıyla beni ne kadar üzdü. Sanki ben onun hayatına girmek için elimden geleni yapmışım gibi.. hayatıma girip terketti.
Terk edilen olduğunu kabul etmişsin. Yani hayatta ezik taraftasın. Bir de dön güçlülere bak ( örnek ben)
Eziklikle ne alakası var bunun. Kendide ezik o zaman 10 yıl önce boşandığı eski karısı hamile diye kafası karışmış arkadaşlarımıza öyle demiş. Sonradan başka bir kızı sevmiş sonra ben oldum yıllar sonra işte. Onu dğşünüyor herhalde şu an belkiden onu kıskandırmak için çıkmıştır diyorum niye uğraşsın bu kadar. Üzüldüğümle kaldım ya. İnş. En beterini bulur.
Sen neden beterini buldun. Acaba biride sana en beterini bul dedi diye mi? Biraz özgüvenini arttır derim
Hayır hayatomda hiç kimseyi üzmedim. Bana denildiğini hiçbir şekilde düşünmüyorum. Gayet saf temiz kalpli biri olduğumu söylerler. Ben yalandan hiç kimseye umut vermem üzmem de. Özgüvenimi böyleleri söndürüyor işte.
O yüzden mi başkasına beddua ediyorsun. Bence dürüst ol kendine. Sen güzelsin ve o seni kaybetti
Bunu arkadaşlarımda söylemiş belki pişman olurum ama istemiyorum demiş.. bir de ne var biliyor musun başta bu kadar istiyorken beni bir anda istmemesi. o çok koydu bana ilk defa bu tür bir ilişkim oldu. Başta istemediğim sonra kısa sürede aşık olduğum.. benden bu kadar büyük biriyle falan. Şıan ortak arkadaşlarımıza demese bile aklında biri var bu belli ya Yeni ya da eski.. yoksa neden storysinden başkasına gönderme yapsın.. diyorum beni nispet için mi kullandı acaba o fotoğraflarımızı o yüzden mi koydu storylere ben kimseye böyle bakmadım falan diye. Bu olanlarda ayrılmadan 2 hafta önce falan olan şeyler düşün. kimseye böyle bakmadıysan. Uzun zaman sonra kalbini attıran tek insan olduğumu falanda söylerdi. Ne kadar düzgün dürüst bir insan olduğumu efsanesin bende falan derdi. Bunları diyen bir insan nasıl çekip gider anlayamıyorum.. daha neler neler söyledi bunları diyebilen bir insan nasıl aniden bitirir. Sonrada oynar gibi özledim pişmanım görüşelim diyip arkadaşlarımıza bilmiyorum yazdığıma pişman oldum alkollüydüm diyip eker beni. Yani düşünüyorum ne için hakettim bunu. Benim için birini sevmek zorken bunuda biliyorken neden böyle yaparlar ben anlamıyorum. Sevmek bunu belli etmek bu kadar kötü mü?
En son görüştüğümüz öyle bi belli ettim ki sevgimi öptüm sarıldım seni çok seviyorum dedim. Biraz tartıştık akşamına özür diledim önümüze bakalım dedim bana ben alınmıyorum sen benim için kıymetlisin seni seviyorum falan demişti. Bende sende benim için kıymetlisin falan dediğimde biliyorum görüyorum gözündeki değerimi falan demişti. 2 gün sonra da saçma birşeyden bitti işte. Şimdi ilerde biri çıksa sevsem oda beni sevdiğini söylese aynı bunun gibi davransa ilişkideyken nasıl güvenicem nasıl sevdiğimi söyleyebilicem nasıl değer verdiğimi göstericem. Hep aklımda sevdiğimi belli etmiyim buda gider diyip duygularıma ket vurucam hep. Ya da kimseye güvenemeyip ısınamayıp hayatıma alamıycam. Acaba eski sevgilisi eski karısını unutmak için mi benimle ya da nispet yapmak için mi benimle birlikte diye hep kurucam. Çünkü hep öyleleri denk geldi. O yüzden bende kalp diye bir şey kalmadı. Gerçek sevgiye gerçekten sevilmeye olan inancım kayboldu.