Rüyamda onu gördüm bu ne anlama geliyor acaba?

3 hafta önce ayrıldı benden. İlişkimiz kısa sürdü ama öyle aşık gibiydi ki gerçek zannedip bir şans vermiştim. Ama bendeki değerini görünce ayrıldıktan sonra gel gitler yaşadı bi özledim seni istiyorum pişmanım görüşelim diyip ekti.. Hala o muhteşem sözleri söylerken nasıl bir anda bahanelerle ayrıldı aklım almıyor. Belkide başkasına nispet için çıktı benimle ve geçenlerde instagramından birilerine gönderme yaptığını görmüş ortak arkadaşımız bana attı "beni anlamadım ben senin gülüşüne hayranım vs." yazmış. benden önceki kıza belki de yeni birine.. belkide beni bir başkası için terketti..

Dün gece rüyamda onu gördüm bir yerde çalışıyormuşum sigara içmek için dışarı çıkmışım ilk arabasını gördüm. Dedim içimden kesin oda burada falan diye. Etrafıma bakınırken onu parkta küçük bir çocuğu salıncakta sallarken gördüm. Etraf kalabalıktı baya. O beni gördü mü görmedi mi bilmiyorum o şekilde uyandım sonra.. Ne demek bu sizce aklına gelmiş olabilir miyim? Bazen çıkıyor rüyalarım. Ayrılmadan baya bi önce görmüştüm yine rüyamda ayrılmış gibiydik kavga falan etmiştik. Rüyalarınızın hiç çıktığı oldu mu?
Rüyamda onu gördüm bu ne anlama geliyor acaba?