Sevgilimle sigara konusunu konuşuyorduk ben içerim belki ama sen içmezsin dedim. O da içersen benim için bitersin gözümden düşersin dedi. Niye böyle bir tepki vermiş olabilir ki? Sigarayı sevmediğini biliyorum da bu tepkisi biraz fazla gibi.
Cevabın nedir?
+1 yılCanim belki kokusu cok rahatsiz ediyordur ya da snn sağlığını dusunuyordur bence seni gercekten sevio olabilir bu tepkisiyle cunku sigara iyi birsey değil kotu ve o kotu olan birsy de boyle tepki gstrmis iyi brsyde değil (;
04 Yorumla- +1 yıl
Yani canım kesinlikle dnemeye bile kalkma anlaminda soylemis
- +1 yıl
Skma canini bak ztn icmem diosun yani sknti yk demettr (:
En İyi Cevaplar
+1 yılKanka sigara içen insanlar karnı aç olunca çok aşırı pis kokar, normaldede çok pis kokar öpüşemezsiniz ve senin sağlığını düşünüyo kaybetme o çocuğu kap evlen hemen
02 Yorumla- +1 yıl
:))
Fazla fazla götü kalkmış. Bak al bir paket buluştuğunuz zaman çıkar paketi. Az bekle bir şey demezse paketi kırıştır at yere. Bir şey derse zaten gözünde bir değeri yok. Sadece sama sevgili rolü yapıyodur.
020 Yorumla- +1 yıl
Zaten ilginçse o zaman doğaldır diyecemde kendi yaptıgı bir şeyi başkasına yapma demek sacma heleki öyke bir dille yanlışmı düşünüyorum. Sevgili rolu yapıyosa hiç şaşırmam buna.
Onu denemein tek yolu bu. Yine sana kalmış bir şey ben düşüncemi beyan ettim. Kendisi içmesede bu kadar tepkili olsa hadi bir nevi kurtarırda. - +1 yıl
He ben içiyo anladım o zaman tüm söylediklerimi unut. O zaman doğaldır böyle bir tepki vermesinyine biraz sert ama hem kendi acısından hem senin acından düşündü. Kendi acısondan seni öpüp koklayamıycak leş gibi kokacaksın senin acındamda öyle bir de senin iyliğin için. Sadece ona kırıldığı söyle ya da kırıldığını hissetrir.
valla bu durum bendede aynı, sevgilim sigara içerse ayrılırım çünkü sigara içen birine kokudan dolayı sarılamam, öpemem yanına dahi yaklaşamam tiksindiğim için...
018 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
40Cevap
+1 yılbence gayet normal. bende sigara içen bir bayanla evlenmem, evlenemem. sevgili bile olmak çok zor. yani içmeyen insana koku pis geliyor. bence ona hak ver. başlamadıysanda neden başlayacaksın. hem senin kötülüğünü istemiyor.
13 Yorumla- +1 yıl
deneme işte :) durduk yere basit kavgalar aranızı açmasın. mutluluklar *-*
Benim Abi'm içiyor kıyafetleri hep pis kokuyo nefeside çok pis kokuyo bence bırak benim sevgilim sigara şe öpüşmem bile kalitesi düşüyor hem helal olsun o sevgiliye
(-_^}04 YorumlaBende sigara içmem ve asla içen biriyle birlikte olmak istemem. Büyük konuşmamak lazım ama zorla bıraktırırım.
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıl02 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Çok sevdiğim birinden sigara yüzünden ayrılmıştım..
Kışın ortasında kızı bıraktıktan sonra eve 4 cam açık dönmek ve soğuktan donmak nasıl bir duygudur bilir misin?
Zaten o son görüşmemiz oldu..00 YorumlaBİ sigara için seni bitirecekse bas tekmeyi o seni bitirmeden sen onu bitir.
Senin iyiliğini isteme mevzusu değil benim için bitersin demek ne demek yaa?04 Yorumla
+1 yılBir sigara yüzünden böyle bir tavır yanlıs. Aynısını ben yaşadm ve bu konuyu kabullenmesini sağlayabilirsin bu senin elinde
02 Yorumla- +1 yıl
Icmiyorsan bu tepkiyi ciddiye almana gerek yok.
sigara ıcen bı kızla bırak sevgılı olmayı opusmeyı yanyana oturursan gay olayım. al sana daha buyuk tepkı.
04 YorumlaBazı erkekler kız akadaslarının yanlarında sigara alkol kullanmalarını sevmiyo sennkisi de böyle demek ki boşver içme sen :)
06 YorumlaIcene sorun olmuyo ama icmeyene cok kotu kokuyo. Hakli tepki yani. Iciosan bunu bir isaret olarak gorup birakmayi dene
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa sen bir kızsnı nasıl oluyoda sigara icebiliyorsun? Hic yakistriyomusun kiz olarak kendine. O koku icine sokuyosun kendini. Hanımlıgnı ytiriyosun farkinda misin?
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bende sigarayı hiç sevmem kokusundan bile nefret ederim. Benimde sevgilim olsa aynısını söylerim. Güzelliğini kirletmesini, sağlığını bozmasını istemem.
00 Yorumla
+1 yılİcmeyenin aldigi o kokuyu bilsen abartmadigini anlarsin :) bende iciyorum ama ramazanda anliyodum ne kadar b*ktan bir koku oldugunu :)
02 Yorumla- +1 yıl
Anlayamazsin :)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin sevgilin normal değil eğitim durumu ne merak ettim. Bende sigaraya karşı çok sertimdir kız arkadaşımın içmesine izin vermem ama bende içmem. Ne demek ben içerim sen içmezsin
06 Yorumla- +1 yıl
Ok anladım da içmeyin kardeşim şu pisliği bende içtim 6 yıl bıraktım 40 yıl içip bırakanlar var bana bırakamıyorum falan demeyin. Nasıl bir akıl nasıl bir psikolojidir bu tat yok birşey yok ve herşeyiyle zarar.
- +1 yıl
Ben ikinizede yasaklıyorum oldu mu. Şaka bir yana içmeyin kardeşim bırakın şunu
Sigara lanet bişey de ondan en iyisini yapmış helal olsun
00 Yorumla
+1 yılsağlıklı yaşamı destekleyenlerden biri olabilir D :D D:
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 466 cevap paylaştı. Leş gibi kokan bir kizla beraber olmak istememesi normal degilmi.
03 Yorumla
+1 yılsevmiyordur belki seni düşünüyor demekki daha ne istiyosun ki bende hiç sevmem açıkcası :)
04 Yorumla- +1 yıl
yani sevilcek bişey değil iğrenç kokuyor bence
- +1 yıl
hayır tabiki öyle demedim sevmiyodur belki, virgül var :) seni düşünüyodur :)))
+1 yılbende tam tersi açıkçası iöki içsın sıgara içsin bakımlı olduktan sonra ne halt yerse yesın içip içip benı dövsun razıyım sızınkı tersı bişey söleyemem anlaşın
00 Yorumla
+1 yılGercekten agiz cok kotu kokuyor sigara kullananlarda
00 YorumlaÇünkü sigara içen bir insandan özellikle kızdan daha itici bir şey yok.
10 Yorumlaadam haklı sigara içen kız mı olurmuş. kültablasıyla öpüşsün daha iyi en azından tribi yok
10 YorumlaKendisi içmiyorsa içmeni istememesi normal. Ama tepkisi ağır olmuş.
05 Yorumla
+1 yılSigara için senden ayrılacaksa hiç bekleme sen ondan ayrıl bence
03 Yorumla- +1 yıl
Bırakılır. İç o seni bıraksın o zaman daha çok üzülürsün o şekilde
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılValla ben de öyle derdim. Nefret ediyom l*n itici oluyo bence bir kız sigara içince, kokuyo falan Allah korusun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgilim yok doyasıya tüttürüyorum. kimse icin istediğin bir şeyi yapmaktan vazgeçme
01 Yorumla
+1 yılSigara icmem kız arkadaşımında içmesini istemem sigara içmeyen çoğu erkek bunu ister
00 YorumlaBende icmiyorum o hayatima girdiginden beri istemedigi icin nadir canim cekiyor iciyorum bir tane :) istemez tabiki hakli kim isterki :\
00 Yorumla
+1 yılSigara içinler çok pis kokuyor abi istediğin kadar parfüm kullan.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 776 cevap paylaştı.
+1 yılBir kiz istediği kadar güzel olsun. Sigara içiyorsa soğurum anında
01 Yorumla
+1 yılBen olsam bende aynı tepkiyi gösterirdim
Senin iyiliğini düşünüyo oda14 Yorumla- +1 yıl
Seni sevdiği için
O senin iyiliğini düşünüyo unutma - +1 yıl
Kesinlikle ;)
+1 yılsigara içenlere ii bakılmaz ayrıca les gibi koucaksın yanında
01 Yorumlabenim için de bitersin.. hatta içersen ölürsün sen içersen herkes ölür.. İÇMEEEE
00 Yorumla
+1 yılÇünkü sigara içen kızların ağzı leş gibi kokuyor...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılRahatsız oluyor demekki..
00 Yorumla
+1 yılKim sigara içen sevgilisi olsun isterki
04 Yorumla- +1 yıl
Bence doğru olan sevince bırakmak.
- +1 yıl
Sevgilim bıraktı vallahi
+1 yılhelal olsun o sevgiliye
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılInsan sevdiğinin zarar görmesini ister mi hiç?
05 Yorumla- +1 yıl
Insan sevdiği insana zarar gelmesin diye gerekirse az da olsa onu kırabilir, bu normal birşey
- +1 yıl
Seven insan böyledir :)
+1 yılyanlış birşey söylemiyor..
00 Yorumlafazla degıl kesınlıkle ıcme demek :) senı dusunmus
02 Yorumlaİçmiyorsan bu gereksiz konuşma niye ben anlamadım.
01 Yorumla
+1 yılPrensipleri war demekki ;-)
019 Yorumla- +1 yıl
O bir yandan skıntı bir yandanda güzel ama genelde sknti oluşturur
- +1 yıl
Hemde ne skinti.
eğer tiryaki değilsen içme derim.
iki duman için ilişknden olma. - +1 yıl
Ozaman elini bile sürme.
benim bir kız arkadaşmla buna benzer bir olay oldu
içki konusında hassasımdır bir kere içtiğine rastladıö biliyodu içki hakkındaki düsüncemi direk ayrıldım. - +1 yıl
Sevgi önemli eywallah ama bir kural bir kez delinirse devami illaki gelir hemde daha ağır şekildealdatmak gibi.
- +1 yıl
Nasıl yani.
- +1 yıl
Mükemmelsin :-)
- +1 yıl
Bu cevabina bittim işte ;-)))
- +1 yıl
Sen yinede göstermede kozmasın çocuk ;-)))
- +1 yıl
Sem neden takılıyosun peki öğrense kızar illaki ;-)))
Aha aynı ben valla. Demek ki tek değilmişim :D
00 YorumlaÇünkü senin iyiligini istiyor dostum :)
01 YorumlaŞeytan iyi kandırıyor sizi :)
06 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılSigara içmeyene çok kötü kokar ama içiyormuş.
00 Yorumla
+1 yıliçine boşalmak istemediğine dua et.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı. Yeşilaycı olduğu için :-)
00 Yorumla
+1 yılİtici buluyodur belkide. :)
01 Yorumla
+1 yılSaci basi her yeri igrenc
00 Yorumla
+1 yılDeğil, aferin ona
03 Yorumla- +1 yıl
:) sigara içen insanın kokusu bile çokk kötü, bu yüzden hak veriyorum ona
Aşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. kendi iciyormu
06 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kızarım içmesine
00 YorumlaBende istemem sahsen
00 Yorumla
+1 yılKendisine sor.
00 Yorumla
+1 yılona sor
00 Yorumla
Devamını Gör(41)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim sigara içersen benim için bitersin diyo niye böyle sert tepki gösterdi ki?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler