Çok seviyorum yardım edin?

Dediğim gibi çok sevdiğim bir kız var ama kızın benden haberi yok ve sevgilisi var. Nasıl konuşacam ne etcem kızı çok seviyorum ama açılamıyorum ya kız arkadaşlarıyla ve sevgilisiyle paylaşırsa napar ne ederim ben. Kız Twitter'da 2haftalık yurt dışına gittiğinde sevgilisini nekadar sevdiğini falan yazmıştı. Ama gerçek hayatta sevgilisi yanında köpeği gibi dolaştırıyor sinir oluyorum sadece oda değil kız onun hakkında okadar güzel şeyler yazarken o takmıyor bile. Diğer bir yönden 2016da üniversite sınavım var. Kızla çıkarsam kıza çok bağlanmaktan korkuyorum. Derslerimemi ağırlık versem acaba. Aileme söylemedim böyle birisini sevdiğimi neden söylemek istersem dalga geleceklermiş gibime geliyor. Şunu da söyleyim normal hayatta çok utangaç ve kızların yanında nerdeyse hiç takılmayan biriyim. Ayrıca çıksak kızı nereye götürecem kızın ailesi benimkiden varlıklı kızla çıkarsam bir yere gidemem ödevim var gibi yalanlar mı söyleyecem. 6 aydır kızı düşünüyorum bu yüzden de ders çalışmak çok zor oldu benim için. Onu okadar seviyorum ki evlenmeyi bile düşünüyorum o derece. Yaşım 17. Herkes düşüncelerini yazarsa sevinirim. Ona göre karar vericem. Doğru kararı kendim bulamadım :(
Güncellemeler
+1 yıl
Ya yardım edecek kimse yok mu bir akıl fikir verin okumadan geçmeyin benim için çok önemli bir konu
Güncellemeler
+1 yıl
Yoruma cevap veren ve vermiyen herkese çok teşekkür ederim aradığım sorunun cevabını buldum
Çok seviyorum yardım edin?