Sevgilimin eski karısını çok kıskanıyorum takıntı haline getirdim sürekli kurcalıyorum altını deşiyorum sevgilimi de çok seviyorum?

Sevgilimle 8 aydır beraberiz. 1 buçuk sene önce boşanmış 3 sene evlilik 3 senede sevgililik toplam 6 senelik beraberlik dönemleri olmuş. Bütün ülkeleri dolaşmışlar, birbirlerine çok aşık olmuşlar hatta bazen eskilerden kalan anılar mektuplar fotoğraflar bulmuştum. Sevgilimi çok seviyorum ama eski karısını takıntı yaptım. Sürekli aklımda. Bir şey yapsak acaba onunla da yaptı mı acaba onunla da buraya geldi mi acaba beni onun kadar seviyor mu acaba bana da öyle delicesine aşık mı şeklinde sorular dolanıyor aklımda. Boşanan benim sevgilim olmasına rağmen ben saçma sapan şeyler düşünüyorum. Mutlu giden bir ilişkim olmasına rağmen bu şeyler aklımdan çıkmadığı için sürekli mutsuz ve üzüntülüyüm. Sevgilim sürekli bu konunun açılmasından rahatsız oluyor çünkü ister istemez bazı tartışmalarda eski karısıyla iğneliyorum laf sokuyorum. Kız 25 yaşındayken, sevgilim de 30 yaşındayken evlenmişler. kız yurtdışında okurken sürekli oraya gidip gelirmiş avrupayı dolaşırlarmış. ayrılma konusu açıldığında bile çok üzülür yıkılırmış. o da zamanında kızı takıntı yapmış kopamamış. kız ne yaparsa yapsın yemiş yutmuş ailesine saygısızlık yapmasına bile ses çıkaramamış aşkından. aldığı hediyeler, yaptığı süprizler deseniz tonlarca... çok seviyorum ve değer veriyorum. o kıza olduğu kadar bana da bu kadar tutkulu ve aşık mı ya da olabilir mi sizce? daha 8 ay oldu bizim. bir de şöyle bir sorum var; 2-3 ay önce bir konuda konuşurken harddiskinde hala fotoğrafların durduğunu söyledi. nasıl silmezsin onları neden duruyorlar dedim. dediki ''6 senelik birikmiş fotoğraflar var orada, içinde benim elemem gereken hem kendi tek fotoğraflarım hem iş hem aile fotoğraflarım var. bunu yapmam en az 1 haftamı alır yavaş yavaş yapıcam'' dedi. sizce sormalı mıyım harddiskindeki fotoğrafları sildin mi yoksa hala duruyor mu diye? çünkü zaten harddiskine erişmem imkansız, ofisinde duruyor. bütün bunları okuduğunuzda lütfen bana bir yol gösterin. ne düşünüyorsunuz, nasıl davranmam gerek? rahatlamak istiyorum artık. bu düşüncelerden tamamen kurtulmak... ama imkansızmış gibi sanki. yoruldum sürekli aklımda bunların olmasından. ilişkime ve sevgilime odaklanıp ona eski karısıyla olduğundan daha mutlu ve aşk dolu bir hayat vermek istiyorum. kafamı tek kurcalayan bi bu harddisk meselesi bir de kıza olan aşkını sürekli kendimle kıyaslamak... YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR!
Sevgilimin eski karısını çok kıskanıyorum takıntı haline getirdim sürekli kurcalıyorum altını deşiyorum sevgilimi de çok seviyorum?