Söz dinleyen biri değilim. Evlenirsem falan kocamın tersine gidebilirim. Kendime karışılmasından hoşlanmıyorum. Belli bir noktada evet müdahale edebilir ama o noktaya kadar onu dinlemem yani. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz
Güncellemeler
+1 yıl
Soruda asla kocamı dinlemem demiyorum. Sinirlendirmek hoşuma gider diyorum.
Erkekler onlara karşı gelen kadınlara ne hissederler?
seven insan çekiyor tatlım eski sevgilimle çok kavga ederdik lafını dinletmesini de bilirdi yani sevince değişiyo o işler benden baskın karakterli olunca durum bu oluyor
Kendi karakterine göre bir erkek bulman şart, yoksa karşıdaki kişi karakterinden çok fazla taviz verebilir ya da çok sert şeyler olur. Her türlü zararda çıkarsın.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benden baskın karakterli olunca laflarını dinletebiliyorlar aslında
Ben tam tersi yaaa kocam ne derse o modunda kadinim valla kocam sert cunku bende seviyorum soz dinlemesini bilen biriyim ama sen boyle degilsen sakin hanimci birini bulmaya bak yoksa cidden zor gelir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Çözüm odaklılık konusunda 0 isen kimse seni çekmez.
çözüm yatakta bitecek bir libidoya sahibim emin değilim KDBEKDBEKFH
Sadece yatakta aklı başında adam ne yapsın seni? Aklı fikri cinsellik olanı belki öyle idare edersin
yaa o kadar değil ciddi bir konuysa oturulur konuşulur ama zor ikna olurum yani bir şeyi yapmak istiyorsam bunu değistiremez kolay kolay kimse
Ee kim seni niye çeksin? Kendi halinde takılırsın :)
seven insan çekiyor tatlım eski sevgilimle çok kavga ederdik lafını dinletmesini de bilirdi yani sevince değişiyo o işler benden baskın karakterli olunca durum bu oluyor
Ben seni mum yaparım görürsün tatlım :) öyle kafaya alacağın kişilere denk gelmişsin adam akıllı birine denk gelirsen gayet söz dinlersin merak etme
hm Nasıl dinletiyormuşsunuz sözünüzü
Anlatılmaz, yaşanır bebek 😂
Hm ama sizde benim gibi birine denk gelmemişsiniz demek ki sözünüzü dinletebildiğinize göre
Belki denk geliriz kim bilir
umarım
Denk gelmek ister miydin?
denemek isterdim birinin bana söz dinletebileceeğini
Hmm bende senin dizginlenmiş kedi gibi olmanı görmeyi isterdim bak
Hahaah rüyanda bile göremezsin bunu
Görürüm, zor olanı severim
senin lafını dinlemek icin tek bir sebep yok tatlım
Sen bana bi yaz bakayım
yazamıyorum
Kendi karakterine göre bir erkek bulman şart, yoksa karşıdaki kişi karakterinden çok fazla taviz verebilir ya da çok sert şeyler olur. Her türlü zararda çıkarsın.
Benden baskın karakterli olunca laflarını dinletebiliyorlar aslında
Ortak bir noktada buluşulmyacak bir kişiysen yaşamak zor yani seninle
buluşulur ama buluşulması için yapıcam bir şeye yapmayacaksın diyip üstüme gelip konunun yatakta bitmesi lazım KDNSMDBSMD
Bug bu diyorsun :D
hıhı
Ben tam tersi yaaa kocam ne derse o modunda kadinim valla kocam sert cunku bende seviyorum soz dinlemesini bilen biriyim ama sen boyle degilsen sakin hanimci birini bulmaya bak yoksa cidden zor gelir
hanımcılarla da anlaşamıyorum ya
Ben inat gitmeyi seviyorum sanırım
Olabilir, dik duran kadını severim.
her gün kavga dmenkfbdf
Canlı tutar ilişkiyi. 😉
evett
Ben de tersim
Agresiflesirler
eh ama ne demişler kavga etmeyin sevişin MDNSMDBSMDS
Hahaha
Hm zevklı olur canım
Boşanılır