Gece hayatını öyle bir sormuşsun ki ister istemez düşünmem diyesim geliyor ama düşünürüm çünkü herkesin bildiği gece hayatı kişiye ve çevreye göre değişiyor. Normalde gece hayatı olan insan sosyal insandır, girişkendir, konuşkandır, evinde oturup kendini hayata karşı kapatmamış demektir. Tabi gece hayatından milletimizin anladığı o kadar değişik şeyler var ki malum ülkemizin bazı insanları kültür abidesi yok bar pavyon ona buna yürüyen tipler wc de sevişenler ölümüne alkol falan oo aman adam değilmiş ooo aman o kız kaşar her gün dışarda sizin yaşadığınız gece hayatları ve düşünceleriniz öyle normalde gece hayatı öyle bir şey değil.
Gece hayatı olan biri eşittir alemci. Alemci birine kim karılık kocalık yapmak ister ki? Ha Su testisi su yolumda kırılır zaten. O kişi o alemlerden birini bulup evlenebilir elbette.
Gece veya gündüz yaşasın yeter😅😅 Aklıma pekçok örnek geldi;gece hayatından anladıklarımı sıralamak isterim:Dj, bar işletmecisi, tır şoförü, nöbetçi Dr/sağlık çalışanı, güvenlik görevlisi, ve çok daha fazla bilmediğim gece hayatı... Ben doğru erkeği bulursam yeterli. Bugüne dek gündüz hayatı olan kimsenin bariz bir hayrını görmedim... Vicdana ve karaktere bakıyorum ben. Mental olarak aşmış olabilirim çoğu detayı...🦄🍀🍏⭐❤️
Gece hayatı olan biriyle mm benim yaş ortada ve yaş 40 a giderken karşımdaki kişinin ortalama yaşını baz alırsak hergece bünyesi el vermez😀 o yüzden sıkıntı yok))
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben düşünürüm çünkü kendimde seviyorum gece hayatından kastımiz ne şimdi her gün hergun mu yoksa haftada bı kaç gün mü mesela benim nişanlım işi geregi ortamından dolayı biraz gece hayatı var ama kadınsız erkek erkeğe ha bundan 5 yıl öncesine bakarsan hiç gitmedik mi clubede gittik barada gittik ama şimdi oturur evde içer arkadaşlarıylasa çıkar arada bir yarışlara gider benide kisitlamaz mesela hayatım ben bugün icicem su arkadasimlayim dedim mi en son beni almaya gelir yani katagori katagori ayrılır ama anladığım kadarıyla sevgilin ve ya düşündüğün kişi henüz genç çünkü bı yaştan sonra artk kendi ortamlarnda takılmayı daha çok tercih ediyorlar
Yani benim için hehrangi bir sorun teşkil etmez. Sevgili olduktan sonra bensiz gidemeyeceğini bilir. Zaten insan sürekli oralarda takılamaz. Belli bir yerden sonra sıkması gerek.
Karakter önemli bence güven önemli gece hayatı herkesin var zaten az çok sevgili oldysak zaten beraber gideriz cluplere falan ya da beraber gezeriz dışarda güven olduktan sonra bi problem olmaz bence
Gece yaşamayı seviyoruz dediysek, o bar senin, şu pavyon benim dolaşan tiplerden değiliz. Gece kulüplerinden çıkmayan biriyle sıçmaya gitmem, ne geleceği..
Düşünmem sevgilimin üniversite zamanında gece hayatı oldukça fazlaymış kendi anlattı 3 senedir asosyal birisi artık yok eğer öyle olsaydı hala vazgeçmeseydi öyle biriyle olmazdım