bak işte bu soru güzel soru alt yapısı olan basit görünen ama derinlemesine bir soru , evet ben severim sebebi insanların fiziki somut özellikleriyle pek ilgilenmiyorum çünkü, insanların kafayapısını analiz etmeyi düşünce yapılarına bakmayı hayallerinin içine girmeyi bakış açılarını görmeyi, çektiği acıları sevinçlerini korkularını endişelerini anlamayı kelimelerin gizli mesaj larını keşfetmeyi severim çünkü
Neden olmasın önemli olan günü veya saati paylaşmak değil mi? Çoğu zamainternette flört yüze söylenemeyeceklerdi söylemeye imkan veriyor tabi saygı ve nezaket çerçevesinde.. Yeter ki kafalar bir olsun.. Yazayım netten her gün Kalmıştır aklında belki dün Paylasmaksa mutluluğu Buluşuruz keyifle bu gün
Yani sürekli olursa nereye kadar değil mi en kısa süre içerisinde Bunu gerçek hayata dönmeye çalışırım çünkü yani sürekli internetten konuş konuş nereye kadar belli bir yerden sonra zaman kaybı değil mi
Evet ama bir yere kadar daha sonrasında iş gerçek hayata dönmeli. İnternet üzerinden her ne kadar kolay olsa da devam ettirebilmek iletişim becerisine sahip olmayı gerektiriyor. Tabi karşındaki insana da biraz fazla zaman ayırmak lazım olabilir.
Çok hoşlanırım. İsterse hiç bir zaman gerçeğe dönmesin, hatta evet dönmesin. Birbirimizi kafamızda yaşattığımız gibi algılayalım. Bir nevi "Sevmek Zamanı" aşkı.
Birbirinin yüzyüze görmedikten sonra burada konuşulan kaç ay kaç hafta kaç gün olursa olsun çöptür çöp Canlı canlı yüz yüze Konuşmadıkça mesajlasmanin hiçbir önemi yok
Bizim zaten birbirini tanıyan çok tanıdığımız vardı. Bizde tanisiyorduk ama çok uzaktan. Öyle konuşmaya başladık instgramdan sonra telegrama geçtik sonra düşünce kafa yapısı yönünden tamamdır diyince görsel olarakta birbirimizi görmek istedik. Aylar sonra da evlendik. Allah bozmaz İnşaAllah
var mı evli bayan kocasindan memnun kalamayan denizli merkezde oturuyorum yerim yok varsa evli veyata bekar hic sikinti yok mutlu ederim varsa mejaz ata bilir hemen.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
hiçbir zaman organik birlikteliğin yerini alamayacak. yan yana olmanın duygusu bambaşka.