- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yıl- Bekar olmak daha rahat alan bulmayı ve konfor alanı olarak daha rahat hareket etmeyi sağlar
- Bekar olmak insanı daha özgür hissettirebilir ya da daha bağımsız
- Bekar olmak hızlı karar almayı sağlar. Evliler eşlerine danışmadan bir yere gidemezler ya da eylemde bulunamazlar. En kötü haber etmeleri gerekir.
- Bekar olunca şuradaydım, buradaydım demezsin
- Adını ekmeğini, kuralını, kuralsızlığını kendin belirlersin vb avantajları mevcuttur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence hoş yani oldukça memnunum birde korkuyorum evlilikten biraz çevremden dolayı evlenipte mutlu olan insan yok neredeyse.
aslında evlilik güzel bir şey ama iki insanda klasik türk zihniyetine sahipse yani sürekli kıskanıyor kısıtlıyor negatif duygular içine sürüklüyorsa ve aradaki o oluşturulması zor duyguyu çabucak bitiriyorsa sevgi saygı hoşgörü bağlılık çabucak biriyorsa yani geri zihniyetli biriyle evlilik yaparsan tabiki dersin bekarlık sultanlık diye.
Ama evlendiğin kişi gerçekten insan gibi insansa halden anlıyorsa gerçekten iyi tatlı sevilesi biriyse o duygular sıradanlaşmadan evrilerek bir ömür gidebilir diyorum ya önemli olan uyum yaş değil boy değil kilo değil dün dil ırk ya da mezhep değil uyuşması gereken aslında sadece kafa yapısı uyuşmalı.
Sıradan Türk kafasına takılırsan insanlar ne der diye şüphe edersen sürekli isterse karşı taraf dünyanın en mükemmel insanı olsun yinede evlilikten pişman olursun çünkü hatasız kul olmaz.
Bekarlık bir yere kadar harika bir şeydir kimi insan kendini 25 yaşında hazır hisseder evlenir mutlu olur kimi insan 50 yaşında hazır hisseder evlenir kimisi hiç evlenmez hayat işte🤓
Genelde olgunluğa erişmiş insanlar başka bir insanla bir yuva paylaşmanın değerini bilir buda zaten yaşanmışlıkla alakalı bir şey
İkiside harikadır evlilikte bekarlıkta ben mesela bir ömür bekar olacağım kfkfk en güzeli 😂evlenip napcam sülalem rahat kfjfj28 Yorumla- +1 yıl
Kalemine sağlık çok doğru noktalara deyinmişsin🌺
- +1 yıl
Rica ederimdirdir oyumu bekarlıktan yana bıraktım djhjg basbakire en bekar benim baş bekarım gjdjfh bekarebruli🤣
- +1 yıl
Besbekarbakireliecesu'yu da ekler misin listeye 🤣
- +1 yıl
Bekarebruli😂
Besbekarbakireecesu😂
Artık yorumlarda ali gibi yapıyorum ver Allah saçmalıyorum gjdjfhf geçen hasta olmuş diyor boğazıma kugfu pandalar dizildi sissterr🤣🤣allahım dhhhfh🤦♀️🤣 - +1 yıl
Ondan haber bekliyorum biraz sağlık sorunları var , inşallah güzel haberlerle döner ☹️
- +1 yıl
Belli bir süre küsüştük biz onla 2 hafta kadar aradaki o his bitmiş gibi sanki artık konuşmuyoruz pek umarım iyileşir
- +1 yıl
İnşallah bitanem. Küsmeyin ya Ali iyidir. Konuşuruz sonra 🌺
- +1 yıl
teşekkür ederim
- Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBen buna katılmıyorum. Evlendikten sonra daha mutlu daha özgür ve iki evladım var. Evlatlarımı hiç birseye değişemem onun icin eşimle iyi ki evlendim...
23 Yorumla- +1 yıl
Daim olsun♥️
- +1 yıl
Amin 😊♥️
- +1 yıl
İşte doğru insanı bulunca en güzeli evlilik. Allah bozdurtmasın. 😂
+1 yılBenim için harika. Sadece kendimden sorumluyum. İstediğim şeyi evime alıyorum istediğim şeyi evimden atıyorum. Kafama göre çamaşır yıkıyorum yemek yapıyorum dışarı çıkıyorum istediğim saatte geliyorum. İstediğim kediye köpeğe bakıyorum. Babannem hep şey derdi. Evlenme oğlum karın tuz der popon vızz der 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Birde duvar kenarı hep senin 🥳😂
- +1 yıl
Evett duvar tarafı hep benim 😄🦁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bence hiç harika değil..
Ama evliliğinde harika olmadığını biliyorum.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır katılmıyorum.
Aile olmanın, düzenin yerini hiçbir şey alamaz.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
Bu ülke şartlarında rahat bir geçim sağlar. İstediğin gibi yer içer gezersin.
#gadası10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılkesinlikle katılıyorum.
hele de bu zaman da.
iyi yanı istediğini yap kimseye de hesap verme derdin yok.
kimseye bağlı kalmak zorunda değilsin.
sevdiğinin nazını kaprisini çekmek zorunda değilsin.
en güzeli herkesi kendi haline bırakacan. lay lay lom yaşayacan hayatı.13 Yorumla- +1 yıl
bu arada iyi akşamlar ece hanım.
- +1 yıl
Günaydın ☕
- +1 yıl
günaydın efendiim
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAşk denen şey de yalan zaten sevgili olanlar birbirlerini kandırıyor. Evli çiftler desen geçimsizlikle boğuşuyor sevgi saygı 0. Valla bak bekar olmak o kadar iyi ki anlatılmaz yaşanır. Evlenmeyelim de, sevgilimiz de olmasın. Amaaaan nedir sanki ya.
11 Yorumla- +1 yıl
😂
+1 yılHem iyi hem kötü yönleri var.
Soru keyifli yanları olduğu için bunları yazayım.
1- Hesap vermezsin istediğin yere gider, istediğini yapar, istediğini alır, istediğinle gezersin...
2- Kısıtlanmazsın.
3- Evde daha geniş alanın olur istediğin eşyaları koyabilirsin.
4- Harcamaların daha az olur.
5- Gönül rahatlığıyla misafir çağırabilirsin.
6- Mutfak bana kalır :D
7- Yatak bana kalır.10 YorumlaEvlenmeden bunu karşılaştırmak zor ama bana göre harika bir şey :D
25 Yorumla- +1 yıl
Bunun için evlenmeye gerek yok, çevremizde tanık olduğumuz bir çok evli tanıdık var. Mesela şu halı saha maçlarında illa bir adam eksik olur son anda , işte o adam kesin evlidir felan😂
Aşk varsa bence de harika bir şey - +1 yıl
Kimi kimden koruyorlar anlamıyorum 😄
- +1 yıl
🙈🙉🙊))
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Harika bir şey olarak görmüyorum tabiki ama güzel yanları var mı var ama ben düzenden yana olduğum için evliliğe sıcak bakıyorum😊
12 Yorumla- +1 yıl
Aileye düzene önem veren insanın duruşu bir başka güzel oluyor 😌
- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılAsla katılmam ben evledigimden beri daha mutlu daha özgür daha hur daha bağımsız ve daha güçlüyüm keske 18 yasında evlenseydim
11 Yorumla- +1 yıl
Harika🧡
Gizli Üye(30-35)+1 yılimkaanım olsa kalbimi söker atarım, hayatıma en çok zarar veren hep kızlar oldu, suçlu bazen kızlar oldu, bazen de kendim. bu işlerin içinden bir türlü çıkamıyorum. bazen kendimi bu işlerden alıkoyuyorum, hayatım güzel ama hep bir eksikli var. zamanında derecelik öğrenciyken sırf bu işler yüzünden hayatım alt üst oldu.
10 YorumlaInsanın evli yahut bekar olması..
Evsahibi yahut kiracı olması onun hayat kalitesini etkilemez..
Insanın kendi kalitesi yaşadığı hayata kalite verir...21 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum ✨
+1 yılharika bir şey ama bi yere kadar , insan cinsellik ister , a yok ben istemem falan demesin kimse , birisiyle aynı yatakta yatmak aynı duyguları paylaşmak ve sevilmeyi gerçekteen hissetmek ister , ve eğer bekarsan ya birisiyle bi gecelik olursun , sonra pişman oldum diyip gelir buraya yazarsın yardım edin diye. d ya da gerçek aşkı bulur evlenirsin hayatın mükemmel olur sevilmeyi sevmeyi öğrenirsin. ama hayatının sonuna kadar bekar olamazsın , yalnızlığın dibini yaşarsın
313 Yorumla- +1 yıl
Sevmek sevilmek sevişmek
- +1 yıl
Bunları bekarken de yapabiliyorsun
- +1 yıl
@Ultraextra ama dinden dolayı vicdan azabı çekebilirsin kendini kirli hissedersen ne olacak düşündün mü , ya seviştiğin kişi başına bela açarsa. sonra buraya gelip pişmanım ne yapmam gerek diye yazarsın
- +1 yıl
Olayı detaylandırırsan hem evlilikte hemde bekarlıkta da olumsuz yönler var sen cinsellik olarak baktığın için dedim dini boyutunu dünürsen evlenmeden olmazz
- +1 yıl
@Ultraextra cinsellik olmadan aşk olmaz zaten
- +1 yıl
@Ultraextra duygularınızı tatmin etmek için buna ihtiyaç duyarsınız , yapmam yapmam dersin ama bi yerde patlak verirsin zaten
- +1 yıl
@Ultraextra yani bekarlık güzel ama bir yerden sonra değiştirmek istersin hayatını
- +1 yıl
Sevdiğim kadınla birlikte olmak isterim tabiki de seven erkek dokunamaz diyenlerden değilim sevdiğim kadına dokunmak isterim her önüne gelene değil
- +1 yıl
@Ultraextra gerçekten her önüne gelene dokunmaz mısınız , mesela sıradan biri size yüz verse dokunur musunuz ama siz sevmiyorsunuz?
- +1 yıl
Her önüne gelenle birlikte olmam tabiki sonuçta hepimizin belirli kriterleri var. Aşık olmadığım birisi ile birlikte oldum ama bu her yüz verenle olacağım anlamına gelmiyor
- +1 yıl
@Ultraextra kriterlere göre evlenirsek bu mantık evliliği olmaz mı? eğer aşıksan kriterlerini göz ardı edersin bence? ya da ben gerçek aşkın böyle olması gerektiğine inanıyorum
- +1 yıl
@Ultraextra aşık olmadığın birisiyle oldun peki ona evlilik gözüylemi bakarsın yoksa sadece gönül eğlendirmek için mi?
- +1 yıl
Mesaj at gözünü seveyim bir sürü soru soruyorsun cevaplayayım hemen
+1 yıl'Röportaj Adam' Youtube kanalının 'Bekarlık' videosunda bunun cevabı var... :D
15 Yorumla- +1 yıl
' Evlilik ' videosu keza. Bu kanalı bilmiyordum. Her iki videoda gayet başarılı. 👍 👍
- +1 yıl
Hiciv dolu, çok yerinde tespitler ve göndermeler var. Dikkatli izleyiciler ince detayları yakalar. :D
- +1 yıl
https://youtu.be/bn8-xqOpGE8
İsteyen göz atsın keyifli ) - +1 yıl
Aynen:) Merak eden izlesin iki videoyu da. :)) + https://www.youtube.com/watch?v=O6bKN-wEjso
- +1 yıl
IG: 'Kocişle sabah kahvaltısı kalp' - 'Shutterstock? diye bir mekana gitmiş :D işi gücü şov:)'
+1 yılYalnız olmak dışında harika. Lakin bir müddet sonra onun verdiği rahatlık ve özgürlük o kadar bol gelmeye başlıyor ki, paylaşacak birileri olsun istiyorsun ancak bulamıyorsun böyle de kısır döngüye girmeye başlıyor.
10 Yorumla
+1 yılBekar olmak çok güzel Kimseye hesap vermek zorunda değilsin başım bağlı değil koca, kaynana yok bilmem Eşimin ailesi benim ailem hiç uğraşamam Bekarlık sultanlıktır derler cidden böyle Bekarlığın keyfini çıkartayım ahah🥳
10 Yorumla
+1 yılsap olarak kendimizi kandırmıyalım.. bekar olmanın harika bir tarafı yok er geç çoluk çocuk olmalı.. gerçi son zamanlarda evlilik vs hiç bir sey düşünmüyorum.. tek düşündüğüm şey bu dolar nereye gidiyor gerçi senin işine geliyor :D
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı. zaman zaman.. yanı artıları var evet spor ortamlar gezme dolasma vs hesap verme derdı yok sorumluluk sıfır ama dogru ınsanı buldugunuzda emınım evlılık cok daha anlamlı.. kımse yalnız veya farklı ınsanlarla ara ara takılıp yaslanmak ıstemez
10 YorumlaElbette katılıyorum, kendinden başka kimseye karşı sorumlu değilsin, çantanı alıp kafana göre tatile çıkabiliyorsun ya da arkadaşlarınla takılabiliyorsun.
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle özellikle bu zamanda evlilik korkunc bekar olucaksın mis gibi zamanla ayrı eve cıkıcaksın istedigini hayatına sok istedigini cıkar dünyaya bir daha gelmeyecegiz ama gel göl ki türkiye toplumu bunu absürt görüyor oysaki evlilik kolay birsey degildir koskoca ömrünü paylasacagın insan yani
10 YorumlaYurt dışından tatilden yeni geldim, 3 kişi gittik, diğer 2 kişi evli, sürekli eşlerine hesap vermekle meşguldüler, bana en iyisi sensin diyip durdular :)
10 YorumlaÇok eskiden bekardım başıma buyruktum rahattım ama zamanla yaş ilerledikçe ve dostlar evlenip elini eteğini çektikçe üzüldüm yanlızlaştım mutsuz oldum işte o zaman bekarlık sultanlık olmaktan çıktı
10 Yorumla
+1 yılHayatımda biri olabilir ama çocuk yapmam. 😄 Çok da ölüp bitmiyorum çocuk çocuk diye. Sevişelim, gezelim tozalım. Ne çocuğu ya. 😏
10 YorumlaEvet kimseye bağlı değilim. Sürekli biriyle konuşup vaktimi ona ayırmak zorunda değilim. Kafam rahat.
10 Yorumla
+1 yılKendini sınırlamak ve hesap vermeye mecbur olma hissi yok mesela.
Şu an bekar olmasam muhtemelen bu siteyle bağım olmazdı. Bu sadece bir örnek.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bırak bekarlığı flörtüm bile yok bazen çok sıkılıyorum günaydın yazan yok iyi geceler yazan ama sıkan da yok bazen akşam çıkıp gece gezip geliyorum kısacası her şey kafama göre :)
10 Yorumla
+1 yılHem evlılıgı hem de bekar hayatını yaşayan birisi olarak , evlilik çok daha iyi dıyorum.
En başta duzenlı hayat candır10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvett, bekar olmanın harik olduğuna katılıyorum. Güzel taraflarına değinip kimsenin kafasını karıştırmayayım şimdi (!) 😂
10 Yorumla Katılmıyorum ama evlililiğe de kişisel güvensizliğim nedeni ile ayak atamıyorum neden başka bir şeyle sinamadin beni RAB...
10 Yorumla
+1 yılKatılıyorum. Harika olmasa da kötünün iyisi bence. En azından kafan daha az ağrıyor galiba sanırım muhtemelen
10 Yorumla
+1 yılEvlilik sorumluluğu yok. Tek kişilik dünyanda kararlarını kendi başına alıyorsun.
20 Yorumla
+1 yılKatılıyorum. Kendi gücünü, düzenini kendin oluşturmak ve özgürlük. 🌸
10 YorumlaKafam rahat canım nasıl isterse öyle takılıyorum keyfim ben ve kahyası😘
10 Yorumla
+1 yılKötü ve sorunlu bir ilişkiden daha iyidir bekarlık.
10 YorumlaEvet. Birisine bağlı kalmadan yaşamak güzel. Hayat tamamen benim artık.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşımın adamakıllı bağlı olduğu halini görmediğim için bunu bilemiyorum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuklarım evli olmanın en güzel yönü yoksa bekarlık tabiki
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvet katılıyorum ve bu yüzden bu harikalığı devam ettirmek istiyorum
10 Yorumla
+1 yılBekarlık iyi de evlilikte de bereket vardır falan diyorlar işte
10 Yorumla
+1 yılBı nebze evet çünkü kısıtlayan yok istediğin gibi davraniyosun özgür şekilde
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBekarlığın bir yere kadar güzel
Evlilik daha güzel diyorlar12 Yorumla- +1 yıl
O yüzden aldatıyorlar zaten , kesin güzeldir 😂
- +1 yıl
Aldatanlar genellikle bir şey görmeyenler çoğunlukta
+1 yılBekarlık güzeldir özgürlük ama sevdiğin kişiyle de olmak çok hoştur
10 Yorumla
+1 yılSaha özgür olman
Sorumluluğun daha az olması
Yoksa başka Bir güzellemesi yok10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBekar olmak değil, iradeli ve azimli yalnız olunduğunda bu durum değer kazanacaktır.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKatildirtiyor bazı vatandaşlar yapicak bişi yok böyle daha iyi
10 Yorumla
+1 yılNe istersem onu yapıyor olmanın verdiği rahatlık bir gün sona ererse nasıl hissederim hiç bilmiyorum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kimse karışmıyor , kısıtlama yok birde trip ile ugraşmiyorum o yuzden cok iyi 😉😁
10 Yorumlakesinlşkle istedigini yapmakta özgürsün seni tutan birsey yok
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Evliliğin de bekarlığında olumlu ve olumsuz yönleri mutlaka vardır
10 Yorumla
+1 yılBekarlık güzeldir ama Yanlız kalınca anlarsın kendine bir can yoldaşı olması lazım hastalandığında o sana ya da sen ona dayanak olacaksın. Karşılıklı sevgi ve saygıdan oluşan kader dostluğudur evlilik bence. Bekarlık aslında çok ta önemli değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğru insanı buldum mu bulamadım mı diye kendini yiyip bitireceğine hayatında kimse olmasın daha iyi :D
10 Yorumla
+1 yılBekar olanlar evlenmeye. Evli olanlarda bekar olmaya çalışıyor bu hayatta...
12 Yorumla- +1 yıl
İnsanoğlunu mutlu edebilmek zor 🥲
- +1 yıl
Aynen... katılıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKatılıyorum. En güzel yanı ise birinin dırdırına, şikayetlerine, kaprislerine tahammül etmek zorunda olmamak. Kafam rahat yani. Miss gibi. 😉
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır katılmıyorum bir yerden sonra sıkılıyor insan.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bekarlık da bır yere kadar bu zamana özgürlük ıyıydı ama
10 Yorumla
+1 yılKendi kendimin patronu oluşum.. Keyifli geceler..
10 Yorumla
+1 yılBekar olmak kimsenin sana karışmaması ddmdk serbest olmak demek
10 Yorumla
+1 yılBu zamanda evlenmek mi kafayı yemedim para yok bekar kalmak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılKafana göre takılabilirsin bekar isen. Ama hep yalnızlık düşüncesi beynini kemirir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılTabikide katılıyorum herşeyi kafana göre yaşamaktan keyifli ne var şu hayatta
10 Yorumla
+1 yılbi an yalnız kalma duygusunu yaşayan ve bu huzur verici anı yaşayanlar +1
10 Yorumla- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler