Onunla 3 yildir beraberiz. Iliskinin geneli hep benim birseyler yapmamla ilerledigini biliyorum ama eskiden takmazdim. En son yine bir tartismamiz oldu dogum gunuydi yine ben adim attik geri baristik. Neyse normalde yelkenleri hemen suya indiren bir insanim barisinca hemen unuturum herseyi ama ustunden 3 gun gecti olayin ve ben hala etkisindeyim uzgunum surekli dusunceler icerisindeyim sanki gerceklerle yuzlesiyor gibiyim. Cok yoruldum bogazim dugum dugum ama ona hic belli etmiyorum o herseyi normal saniyor, konusmak bos geliyor. Gitmek istiyorum gidemiyorum sadece geri adim atma karari aldim dille degilde hareketlerimle anlayacagi bir sekilde. Yani hala azda umudum var. Sizce ben artik vazgecme esigindemiyim?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İnsanlar böylece tükeniyor işte. Her zaman o alttan alan taraf olamıyorsun. Bardak taşıyor.
Aynen oyle. Ah birde karar verebilsem
Alıltırmışsın her şeyin senin yoluna koymaya hem kendini daha üstün sanıyo hem nasıl olsa geri yazar diye takmıyo bunda bence artık dişini göster
Aynen oyle olacak. Trip falan yapmicam ama eski hallerim olmayacak artik. Ornegin haftasonu suraya gidek buraya gidek diyen ben olmicam o nereye diyosa he deyip gecicem.
Aynen öyle
Senin adımınla yürüyor boş ver kendi hayatına bak biraz o adım atsın
Aynen biktim gunah kecisi olmaktan her tartismada beni suclu hissettiriyor
Bir daha aranız bozulursa adım atma ne olsa sen adım atıyorsun diye bir şey yapmıyor
Gitmen gerekiyosa gitceksin...
Bu sekilde mutsuz olmaya devM edersin
Aynı şeyi yaşadım benimde 3 yıllıktı aklın varsa sen git gerçekten. Terk edilen ben oldum
Neden terkedildin peki. Cok ustune mi dustun? Birde geri dondu mu?
Çok üstüne düşmüyordum bana kalırsa yani anlatsam sende hak verirsin ama o hep öyle sanıyordu. İlişki anlayışımız farklıydı. Mesela ayda yılda bir sürpriz yapsam bile delirirdi kavga ederdi beni suçlarda en basiti bu şekilde. 1 ay önce gitti anlaşamıyoruz dedi farklıyız dedi. 3 sene sonra mı anladın dedim cevap yok tabii. Kafamda bitirdim istemiyorum seni dedi ve gitti. Döneceğini sanmıyorum
Vallahi hepsi ayri dert. Ama 90% donuyorlar sevdikleri icinde olmasa erkekler bir yokluyor. Peki sen ne hissettin uzuldun mu yoksa umidini zaten yitirmismiydin?
Üzüldüm tabii, ayrılmadan 5 gün önce aileler tanışmıştı. Mutluydum yani ama bi sorun buldu her zaman ki gibi. Hep kusurla bakardı zaten hiç mutlu olduğunu bilmem. Bencildi. Onun istediği gibi olursan her şey mükemmel ufak bi pürüz olunca hemen olumsuzluğa girerdi. Yedi bitirdi kemirdi beni. Sorsan çok merhametliydi severdi. Yalan ya valla. Çok üzüldüm ağladım ama o kaybetti. Etrafımdaki herkes aynısını söylüyor. Bence sende iyi düşün kıymet bilmeyen donuk adamla işin olmasın. Canları cehenneme
Buda oyle hep mutsuz durusu var hep sanki uzgun soruyorm neyin var yapim bu alisamadin mi diyor. Ben eglenmek istiyorum sevdigimle ben tezcanliyim bu hep odun. Ne bulduysam 3 yildir bende suc diyorum basta adam neyse oydu simdide soyleniyorum. Ikimizde odun sevmisiz anlasilan. Birakma konusuna gelince cok zor ama geri adim atacagim kesin.
Burclara inaniyorum artik akrep burcu kendisi hep negatifler
Ay yemin ederim aynı muhabbetler ya 😄 boğa burcuydu ben ikizlerim. Ben eğlenelim gülelim isterdim kendi dede gibiydi. Surat hep asık. Şunu istemem bunu istemem. Iyyy gerçekten Allah’ından bulsunlar
Bende kova burcuyum. Ay bogalarda zor inattir dusman basina dengesizler. Uff huzur evinde huzuru bulur bunlar anca. Birde bu hep param yok param yok diye diye soyleniyor. Sanki 40 yillik evliymisim gibi hissediyorum artik.
Ben emek vermesem bitecegini biliyorum bunu bile bile mesafe koyucam artik goze aldim sanirim ayriligi. Terkedersede etsin ancak giderrr
Gerçekten öyle. Benimkinin her şeyi vardı durumu iyiydi ona rağmen tuhaftı bende bıraksam bırakacaktı sürekli sana kıyamıyorum ayağı yapardı ağlardı sarılıp. Dengesizler gerçekten. Aman bırak gerçekten insanı zorla pes ettiriyorlar. Allah güzel insanlarla gönlümüzdeki gibi insanlarla karşılaştırsın valla donuk adamlar zor zor, istemem
Amin canimm hakkimizda hayirlisi olsun
Bence sen ondan soğumuşsun yaşlarınız kaç sizin
Cevap versene bi
Ben 29 o 38 ama ondan olgun oldugum kesin
Sogumak mi bilmiyorum. Sadece normalde unutan ben bu defa kirildim ve gecmiyor. Butun kirdiklari aklima gelir oldu
Peki aranızda biseyler oldumu hiç
Sanki artik zamani gelmis gibi...
Sen vszgeçmişsin okeye dönüyorsun. Yürümüyor belli
haksızsın demeyiz
Çivi çiviyi sökerr👍
bence vazgeç gönlüm