Erkekler beni niye hiç sevmiyor ya da benden uzaktan da olsa hoşlanan bir erkek varda ben mi bilmiyorum?(detay biraz uzun olabilir?

Gerçekten en doğal halimden de en yapmacık halimden de nefret ediyorlar başka bir kız atıyorum sınıfta müzik açıp saçma sapan dans etse gülüyorlar ama ben yapınca ne yapıyor bu canım oluyor komik bir şey oluyor gülüyorum sen gülme diyorlar. Ee onu yapma şunu yapma bu ne be nefes de almiyayim isterseniz ne bu bana karşı gareziniz. Bugüne kadar tek bir erkek bile bana içtenlikle sevgi hissetmemiştir. Biri bile beni bir kez düşünüp veya da küçücük kısa bir anımı hatırlayıp mutlu olmamıştır. Geceleri rüyasında görmek istememiştir. Şarkı dinlerken beni düşlememistir uzaktan bakıp ne kadar da güzel keşke hayatımda bir yeri olsa çok seviyorum dememiştir çünkü neden diğer erkeklerin nefret ettiği bir kişiyi sevsin ki çünkü hemen hiç sevmiyorum şu kızı oğlum ya neyini sevdin diyip basının etini yiyecekler o da baskıya dayanamayıp sevmicek sevse bile o baskıdan ötürü sevmediğini düşünecek ve gene sevilmicem hatta sevildiğimden haberim bile olmicak ben de başkaları gibi güzel bir birliktelik olsun beni gerçekten seven ve hissettiren gösteren çabalayan birisi olsun ben de onunla olayım değer gördüğümü hissdeyim diyorum ama nerdeee
Erkekler beni niye hiç sevmiyor ya da benden uzaktan da olsa hoşlanan bir erkek varda ben mi bilmiyorum?(detay biraz uzun olabilir?