Gerçekten en doğal halimden de en yapmacık halimden de nefret ediyorlar başka bir kız atıyorum sınıfta müzik açıp saçma sapan dans etse gülüyorlar ama ben yapınca ne yapıyor bu canım oluyor komik bir şey oluyor gülüyorum sen gülme diyorlar. Ee onu yapma şunu yapma bu ne be nefes de almiyayim isterseniz ne bu bana karşı gareziniz. Bugüne kadar tek bir erkek bile bana içtenlikle sevgi hissetmemiştir. Biri bile beni bir kez düşünüp veya da küçücük kısa bir anımı hatırlayıp mutlu olmamıştır. Geceleri rüyasında görmek istememiştir. Şarkı dinlerken beni düşlememistir uzaktan bakıp ne kadar da güzel keşke hayatımda bir yeri olsa çok seviyorum dememiştir çünkü neden diğer erkeklerin nefret ettiği bir kişiyi sevsin ki çünkü hemen hiç sevmiyorum şu kızı oğlum ya neyini sevdin diyip basının etini yiyecekler o da baskıya dayanamayıp sevmicek sevse bile o baskıdan ötürü sevmediğini düşünecek ve gene sevilmicem hatta sevildiğimden haberim bile olmicak ben de başkaları gibi güzel bir birliktelik olsun beni gerçekten seven ve hissettiren gösteren çabalayan birisi olsun ben de onunla olayım değer gördüğümü hissdeyim diyorum ama nerdeee
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendi değerini insanların sana verdiği değer üzerinden belirlemeye kalkarsan işin zor. Kendinin değerli olduğunu bil. Değer verdiğin birisine hediye alırsın ya hani öyle düşün dış görünüşün için elinden geleni yap. Yaptıkların senin kendine hediyen olsun. ☺️ Birisi saçma sapan dans etse demişsin. O dans senlik değilmiş yani saçma bulmuşsun neden yapma ihtiyacı hissettin anlamadım? Çevrendekilerin ilgisini onları taklit ederek çekmeye çalışma. Olduğun gibi görün. Hissettiğin gibi yaşa. Daha küçüksün erkekler çok gelir gider. Kapında da yatarlar. Sen kendin ol ağırlığını koru. Biraz gizemli kal ☺️
03 Yorumla- +1 yıl
Aynı dansı yapmadim ki hani öylesine dans edersin ya o anlamda dedim yani taklit durumu yok ortada sadece bu bir örnekti yani sanırım orada anlamamışsn beni
- +1 yıl
Pardon 😊 o kısım hariç dediklerim yine geçerli 👍🏻
- +1 yıl
Pekala o zaman haklısın katılıyorum sana
En İyi Cevaplar
bende birebir aynı şeyleri yaşamıştım ortaokulda sonra psikoloğa gittim biraz özgüvenim geldi her iki cins ile de rahatlıkla konuşabiliyorum ve sevenlerde oluyor karşı cins yani demem o ki işin sırrı kendine güvenmek
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel evet olabilir bu özgüveninin yerine gelmesine sevindim
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
6Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Guzellik meselesi degil bu, herkesin bi enerjisi vardir ve sen belki de iticisindir. Soguksjndur, muhabbetin yoktur. Bisey vardir mutlaka. Hic yakin bi kiz arkadasjn da mi yok?
04 Yorumla- +1 yıl
Güzellik meselesi diye hiç bir yerde demedim farkındaysan. İtici olabilirim onlara göre bilmiyorum ama muhabbet etmek isteyince ve konuşmaya çalışınca tersledikleri de olmuştu halbuki gayet normal bir şekilde konuşuyordum tabi hepsi öyle değil ama çoğu diğer onlarla konuşmak isteyen kızlarla konuşurken benimle hiç konuşmadılar ayrıca kızlarla iyi geçiniyorum kızlar ne alaka ki
- +1 yıl
Ne alaka olur mu iletisim problemin Vrsa her insanda bu sorunu yasayabilirsin. Kizlarla yok erkeklerle varsa demek ki gorunus olarak hitap etmiyosun onlara. Yani belki birebir konussalar cok isinacaklar ama onYrgiyla yaklasiyorlar. Bazi insanda o sogukluk Vrdir ama aslinda soguk degildir oyle gorunur.
- +1 yıl
Olabilir evet doğru diyorsun bana karşı çok ön yargılılsr
+1 yılSevmiştir de sen onları "Seni arkadaş olarak görüyorum." diyip ardından da "Umarım daha iyi insanlarla karşılaşırsın" diyerek küfür eder gibi geçiştirmişsindir. 🤡
053 Yorumla- +1 yıl
Hayır öyle değil ya ÖYLE DEĞİL! Ne hemen dalga geçiyorsun sevip ama söylemeyen birinden bahsediyorum. Yani seni arkadaş olarak görüyorum dediğin birisi seni seviyorum demiştir bir şekilde ben demeyen ama beni seven birisi var mıdır dedim ayrıca kimseye de umarım daha iyi insanlarla karşılaşırsn bla bla demedim
- +1 yıl
Zannetmem. Varsa bile ilgisini belli ediyordur. Anlaman lazım.
- +1 yıl
Bu arada hayret, dalga geçtiğimi anlayan ilk kızsın. Zekan hoşuma gitti.
- +1 yıl
Evet erkekler belli eder ama yine de çekinipte etmeyen var mıdır diye sordum+ olarak saol ya zeki kızsın dediğin için gerçekten
- +1 yıl
@lunaislove
Zeka konusunda ironi yapmıyordum. Beterin de iyisi var. Bunu yüzlerine vurmama rağmen hala anlamayan mallar da gördüm. - +1 yıl
"küfür eder gibi geçiştirmişsindir" demek yerine "diye demişsindir" dediğimde genelde anlamıyorlar. Bunu ummanın neresi kötü? Diyorlar. Kendileriyle çelişiyorlar yani ama aslında onlardan hoşlanan iyi niyetli bir insan için bu küfür gibi bir laf.
- +1 yıl
Sonuçta "İyi niyetli ve bana gerçekten değer veren bir erkek istiyorum." diyen bir kız, böyle ironik hareketlerde bulunmamalı. Madem iyi niyetli adam istemiyorsa açık açık söyleyebilir bunu. Herkes de ona göre kararını verir.
- +1 yıl
Ya zaten iyi erkek istemeyen kız her şekilde belli ediyor ki bence öyle yani ayrıca kötü erkek seven kız ya psikolojisi bozuktur ya 12-15 yaş arasında ki bir ergendir zaten
- +1 yıl
Mesele de orada zaten. Çoğunun psikolojisi bozuk bu ülkede. Ben bir katile sırf bu kadar sert havası var diye nude atıldığına dair söylemlere şahit oldum. Sen ne diyorsun? Bu ülkede var böyle şeyler.
- +1 yıl
Nude atan kişi kandirilmadsn mi atmış yani ilginç
- +1 yıl
Mazoşistlere güvenmiyorum. Ne zaman bir kızın tam iyi niyetine ikna olsam, hep böyle şeylere şahit oldum. Gerçekten iyi niyetli, azıcık bile olsa mantığını kullanabilen (hatta mümkünse akıllı olan) ve bana gerçekten değer veren birisi olsaydı ben de gerçekten severdim.
- +1 yıl
Gerçekten bu devirde iyi niyetli görünüp olmayan insan çok dikkatli olmak lazım
- +1 yıl
O yüzden çok uğraşmak istemiyorum. Bir de ben senin yorumlarına da baktım dikkatimi çekti, sen demişsin ki "Benden daha çirkin kızlara daha nazik davranıyorlar."
Her şey herkes için dış görünüşte değil ki. Sohbeti, muhabbeti sarıp kafa yapıları uyuştuktan sonra da ilerleme olabilir burada. Güzellik görecelidir. Ama her kız anlamaz tabii bunu. - +1 yıl
Zaten güzel kızlara yürüyen varsa bile çoğu erkeğin amacı ya kullanıp atmaktır. Onu da geçtim bir kadının dünya güzeli olması onu ilişki kadını yapmaz. Güzel olup mal olan çok fazla kişi gördüm.
- +1 yıl
Sadece dış görünüşe bakarak yorum yapanlara uyuz oluyorum mesela. Hiç karakteristik açıdan düşünmüyorlar.
- +1 yıl
Evet güzel oluo m. l olan çok kişi var ama sormuşlar söyledim ben de bazı erkekler de güzel olsun çamurdan olsun diyo o da başka konu tabi. Sohbeti kafa yapısı vs uyuşan bir kızla tabiki iyi gecinirsn ama sana bir zararı olmadığı sürece başka birine kaba davranma hakkı vermez hiç bir şekilde
- +1 yıl
@lunaislove
O halde sorun sana kaba davrananlardadır. Hiç düşündün mü bunu? - +1 yıl
Daha sen iyi niyetli ve gerçekten değer veren erkek yüzü görmemişsin. Anlaşıldı...
- +1 yıl
Evet sorun bana kaba davrananlar zaten
- +1 yıl
O halde neden aldırış etmeye çalışmak yerine iyi niyetli birini bulmuyorsun?
- +1 yıl
Seni tanımak isteyen ya da sen adım attıktan sonra seninle tanışmaktan çekinmeyen insanlar vardır mutlaka.
- +1 yıl
İyi niyetli biri bulmak istiyorum ama yokki
- +1 yıl
Ve evet iyi niyetli ve değer veren bir erkek görmedim gerçekten
- +1 yıl
Var. Bazen burnunun ucundakileri görmek de önemlidir.
- +1 yıl
Burnunum ucunda birisi yok olsa çoktan görürdüm ama yok
- +1 yıl
Bilmem... Ben söyleyeyim dedim. Sonuçta bazı insanların bir şeyleri eleştirmesi, kötü kişiler olduğu anlamına gelmez. Gerçekten sevdiğim zaman kötü niyetli kızlardan ben de çok çektim. Anlık hevese girip duygularımla oynamaya çalışan mı dersin, beni yedeğe almaya çalışan mı dersin, sözde sevdiğini iddia edip benim kişiliğimi değiştirmeye çalışan mı dersin...
- +1 yıl
Bazen kendini bu kadar süper zeka olarak görme. Seni bazı konularda uyaran insanların bile arkasında bir iyilik yatıyor olabilir.
- +1 yıl
Yani demek istediğim, göremiyorsan demek ki iyi niyetli insanlara yeteri kadar önem vermiyorsundur ya da iyi niyetli insanların ayırt edici özelliğinden daha haberin yoktur.
- +1 yıl
Hayır gayette iyi insanı ayırt ederim ama benimle konusan ne bileyim en azından yaklaşmaya çalışan bir erkek bile yok halbuki hiç kimseue de kötü davranmıyorum ve aksine çoğu kişi bana davranıyor yani o yüzden iyi bir insan varsa ben bunu görürdüm bir şekilde
- +1 yıl
Çok tuhaf. Anladığını zannediyorsun ama anlamıyorsun. 😂
Her neyse. - +1 yıl
İznin olursa sana bir hikaye anlatıcam. Ama yanıtlardan değil. Özel bir konu olduğu için anlatmaktan çekiniyorum. Eski sevgilim hakkında. Tabii sen bilirsin. 😛
- +1 yıl
İznin olmazsa saygı duyarım.
- +1 yıl
Anladığımi zannetmiyorum gayette anlıyorum çevremde bir erkek bile yok beni seven yok işte uzatmaya gerek yok
- +1 yıl
Eski sevgilim de senin gibi yengeç burcuydu...
Devam edeyim mi? - +1 yıl
İyi de beni sadece eleştirmiyorlsrdi ki bildiğin kaba davranıyorlardi yani niye her şeyi en iyi sen bildiğini sanıyorsun ki anlamıyorum
- +1 yıl
Bu arada evet devam et lütfen
- +1 yıl
Anlamadığın şey, sana ima vermeye çalıştığım. Pekala... Sana bu hikayeyi açıkça anlatıcam.
Zamanında senin gibi bir Yengeç burcu olan sevgilim vardı. Bana olan ilgisini gayet de iyi niyetimi gördükten sonra belli etmişti. Ben de sonrasında ona ilgi duymaya başladım çünkü benim özelliğim bu. Ben bana gerçekten verilen değere hayır demem. Sonrasında ilişkimiz bir süre iyi gitti ama şöyle bir sıkıntı oldu, kız gitgide baskıcı yönünü göstermeye başlıyordu. En ufak ve en saçma bir şeye bile takılıp günlerce kırgınlık çıkarıyordu. Anaç kişiliği olması evet hoşuma gidiyordu. Sahiplenilmeye bayılan bir insanım ama yine de küçük şeylerden dolayı günlerce kırgınlık çıkarması bana anlamsız geliyordu. Sonuçta istemeden yaptığım hatalar, onu sevmediğim anlamına asla gelmiyordu. - +1 yıl
Ben yine de her şeye rağmen onu sevdim. Sonra tahmin et ne oldu? Yakın arkadaşım kötü yola düşmek üzere olacak bir hareket yapacakken onu kurtaracak bir şey yaptım ve ona güvendiğim için de eski sevgilime anlatmıştım. Tabii eski sevgilim önce onu karaktersizlikle suçladı, sonrasında ben çocuğun kafasının karışık olduğunu söyleyip durumu abartmasını istemeyince bu sefer de kavga çıkardı. Sonuçta eleştirisinde belirttiği şeyde haksız değildi fakat bu kadar abartmasına gerek de yoktu. Sırf bu yüzden kız durumu öyle bir noktaya getirdi ki iş "Ya yakın arkadaşın ya ben" noktasına geldi.
- +1 yıl
Evet istemeden yapılan şeylere bu kadar kırgın kalmak anlamsız yengeç olarak diyorum bunu dürüst olucam sevdiğim biriyse iki dakika sonra Minnoş bir söz söylesin hemen yumuşarim. Ama gerçekten kırıcıysa o ayrı tabi peki senin burcun ne
- +1 yıl
Ben de en sonunda "Senin gibi bencil, empati yoksunu birisiyle ömür boyu eş olacağıma; en azından benim mutluluğum için arkadaşlığını bile feda edebilecek olan kişiyle ömür boyu dost olmayı tercih ederim." dedim. Çünkü çocuk harbi eski sevgilimle mutlu olmam için arkadaşlığı bozmaya bile hazırdı. Ama onu ben durdurdum bu yanlış Bir şey diye.
- +1 yıl
Şimdi söyle bana Bayan Yengeç Burcu,
Diyelim iyi niyetli bir insanın kalbini kazandın. Onu hak ettiğine emin misin? - +1 yıl
Benim burcum yay bu arada.
- +1 yıl
Evet gayet hak ediyorum yengeç burcuyum ama kimseye ya arkadaşın ya ben demem (extra şeyler dışında ne bileyim aramızı bozmaya çalışıyorsa falan) çünkü o kişi onun özel hayatında olan birisi. Abartılı tepkiler herkes bir iki kez de olsa verir önemli olan hep yapmamaktr bana göre bunu yapmam açıkçası biraz da anlayışlı olmaya çalışırm bu hikaye de sen haklısın ama ben gerçekten bu kız gibi olmazdım açıkçası o yüzden evet hak ediyorum doğrusu
- +1 yıl
Ha bu arada ben yay erkeği ile anlaşamam pek çok gergin enerjileri var ya evet eğlenceli hoş sohbet ama çok gergin ve sinirliker cidden bir gerilmiş yay gibi gerginler hem yaylar baskıya sıkıştırılmaya vs hiç gelemez o kişi baştan zaten yanlış yapmış ve ateş ve su hiç uyumly olmaz özellikle de yengeç ve yay hiç bir şekilde uyumlu olmaz zaten
- +1 yıl
Kendinden emin ve iddialısın. Benzer kişiliklere sahibiz. Ama sorun ne biliyor musun? Herkes hata yapar. Sen bile.
Sana açıkça diyorum ki...
Ben de iyi niyetimden eminim. Ama en azından hatalarımı kabul edebilecek düzeyde bir insanım. Bazen istemeden yaptığım hatalar oldu. Yani iddialı bir kişiliğim olsa da hatalarımı kabul etmesini de biliyorum. Bence sen de aynısını yapmalısın. Özetle...
İyi niyetli insanlara karşı bu kadar ön yargılı olma. Vermek istediğim mesaj bu. Senle şu an bunu konuşuyorsam bile bunun ciddi bir anlamı olamaz mı? - +1 yıl
Hatalarımi kabul etmediğimi nereden biliyorsun gayette ediyorum hatta çoğu kişi hataluyken özür dilemez ama ben diliyorum. Hatasız insan olmaz sonuçta
- +1 yıl
Şu an bile bana karşı hata yaptın. "İyi niyetli" bir insan olmadığımı iddia ederek. Oysaki ben olmaya çalışan birisiydim.
- +1 yıl
İyi niyetli insanlara ön yargılı değilim diyelim ki öyleyim nasıl ön yargılı davranmış olabilirim ki
- +1 yıl
Neyse... İyi geceler dilerim.
- +1 yıl
Ayrıca iyi niyetli insan değilsin nerede dedim
- +1 yıl
Düz olarak söylemedin. Ama söylediklerinle bunu yeterince ima ettin. Burnumun dibinde bile iyi bir insan olsa bunu anlardım diyerek. Beni anlamamış olman kötü bir insan olarak gördüğünü işaret eder. Beni kötü bir insan olarak gören birisiyle de işim yoktur. ;)
- +1 yıl
Tekrardan iyi geceler...
- +1 yıl
Çok hawlisin abi tamam işin yok anladık en iyisi sensin oldu mu
+1 yılOkumadım ama haklısindir
114 Yorumla- +1 yıl
Haklıyım tabi
- +1 yıl
Okudum şimdi de sen güzel mi değilsin nasıl ilgi göstermezler değişik bir durum
- +1 yıl
Benden daha çirkin kızlara kaba değiller
- +1 yıl
Sesin mi itici acaba bi nedeni olmalı
- +1 yıl
Sesim gayet normal ya davranış olabilir bilmiyorum artık neyimi sevmiyorlar
- +1 yıl
İlla severler de yaş kaç
- +1 yıl
Yaş ne alaka ve niye illa severler dedin
- +1 yıl
Olgunlaşınca kizlar daha güzel ve albenisi yüksek olur
- +1 yıl
Konu sadece güzellik mi
- +1 yıl
Değil de davranışında sorun var o zaman
- +1 yıl
Olabilir bilmiyorum artık neyse ne yine de benim kalbim kırıldı ve bu kadar kaba davranmak zorunda değillerdi
- +1 yıl
E senin yok mu gözüne kestirdiğin açılmayı dene bence
- +1 yıl
Yok sevdiğim birisi ayrıca beni seven erkek istemek ayrı bir şey yani diyelim sevdiğim biri var ben ona açılsam bile beni sevmiyebilir sevmek zorunda da değil ben beni sevecek erkek istiyorum
- +1 yıl
Bende beni sevecek kız arıyorum istemekle gelse keşke :)) kaderrr
Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Olur ilerde
113 Yorumla- +1 yıl
Umarım olur ne diyim
- +1 yıl
Umutlu olmanın ne faydası var
- +1 yıl
Yo vermez
- +1 yıl
Offff sorun benim düşünce tarzım değil
- +1 yıl
Öyle değil işte ne yani erkekler sana kötü davranıyorsa senin suçun mu demek istiyorsun
- +1 yıl
Örnek verdim yani sadece
- +1 yıl
tamam
+1 yılÇok mu çirkinsin
02 Yorumla- +1 yıl
Hayır değilim bence ve konunun güzellik olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
Ne sence
+1 yılseviyoruz seni biz
06 Yorumla- +1 yıl
Yalan söyleme
- +1 yıl
yalan değil
- +1 yıl
Yoo yalan
- +1 yıl
valla yalan değil
- +1 yıl
saat kaç oldu bak
- +1 yıl
Yalan işte yalan yalan
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla olur ya
01 Yorumla- +1 yıl
Saol çok moral oldu gerçekten
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler beni niye hiç sevmiyor ya da benden uzaktan da olsa hoşlanan bir erkek varda ben mi bilmiyorum?(detay biraz uzun olabilir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım