Arkadaşlar bela arayan tipler hakkında görüşleriniz?

Merhaba Arkadaşlar.34 yaşında bir bayanım. Annem sürekli Babamı doldurur. Dün gece yürüyüşten geldim. Babama üzerine olan evleri annenin babanın hayrına sat diyor. Kime yaranacaksın diyor. Babamsa beni sürekli sindirir arkadaşlar. Duygularımı kimseye açıklayamam. Evde kimseyle konuşmuyorum. Geçen hafta işkura gittim. Mesleki Eğitim Kursu için. Günlük 45 lira ücreti. İşkurdan kayıt oldum. Kursa katılacağım el sanatları hocası beni aradı gelemeyeceğimi söyledim. Yol çok uzak diye arkadaşlar. Neyse bu hakkınızda cezai işlem başlatırlarsa filan dedi. Nasıl yani dedim. Telefonu kapattı. Beni defalarca kez arıyor arıyor arkadaşlar bu sabah yine aradı. Ben bulaşık yıkıyordum. Babam bana sert bir şekilde telefonun sessize almışsın duymuyorsun dedi. Gittim açtım telefonu. Bana telefonda telefonu niye açmıyorsun diye bağırarak kafa tuttu. Kapattım telefonu arkadaşlar. Tekrar açtım sen kursiyerlerine nasıl davranıyorsun dedim. Senden nasıl hoca olacak dedim.5 para etmezsin dedim. Telsizle dinletiyorum dedi. Hakkınızda suç duyurusunda bulunacağım dedi bana. Tehdit etti. Bulunuyum da birdaha bu kurslara katılamayın görün dedi bana bir de canımsın dedi bana kapattı arkadaşlar. Kendimi toparlayıp işkura gittim. İşkurdan birine yönlendiler. Adam bu anlattıklarımı duyunca güler gibi yaptı. O size hakaret etmiş dedi. Hiçbir şey yapamaz dedi. Taahhütname filan hiçbir şey imzalamadıysanız dedi bir sıkıntı yok dedi. Siz arayan telefonu valiliğe şikayet edebilirsiniz dedi. Yüreğime su serpildi arkadaşlar. Bu hayatta kimseye güvenemeyeciğimi öğrendim. Ve tek olduğumu. Hayat bana hep korkuları ve güvensizliği öğretti. Bundan sonra cesur olarak yola devam edeceğim.
Arkadaşlar bela arayan tipler hakkında görüşleriniz?