Aşk İlişkileri İnternetten tanışıp, yüz yüze görüşmeden Zoom üzerinden evlendiler! Aynısını sen yapar mısın? s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 122 Yapay Zekaya Sor İnternetten tanışan iki genç, hiçbir şekilde yüz yüze görüşmeden Zoom üzerinden birbirleriyle evlendi. İngiltere ve ABD’li olan ikilinin ilişkisi, bir Facebook grubunda başladı.Ne düşünüyorsun? Aynısını sen yapar mısın? İnternetten tanışıp, yüz yüze görüşmeden Zoom üzerinden evlendiler! Aynısını sen yapar mısın? Cevapla Facebook Soruları İlişki Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Daha bu yaz liseden arkadaşım Facebook'ta tanıştığı kızla evlendiler ama yüz yüze konuştular. Ben böyle bir şey yapacağımı sanmıyorum. Çünkü onu en iyi tanımak ancak reelde yüz yüze gelip konuşmaktır. Ama yakında bu da olmayacak anlaşılan. 6 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Yoklukta çığır açmışlar 😂 4 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Yapmam diye büyük konuşmak istemiyorum ama yapmak istemem... 2 1 Yorumla Hissizkalpler +1 yıl Sanal mecrada birine bile guvenmezken evlenmek... Mantık dışı gerçekten Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yüz yüze ve yan yana nikah memuru karışında evet demeyi tercih ederim. Ben eski kafalıyım 2 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Heh bu da oldu tam oldu😄 2 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Ikiside tirt duruo yalnız 😅😅 yaa yok böyle birsey tabiki assddff 1 0 Yorumla
Hayat-Güneşi Takip Et Master Yaş: 44 , eic 32% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Aynı şekilde zoom üzerinden biter.Eh ne diyeyim..Akıl önemli..😌 1 0 Yorumla
bahtsızkız34 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Düşündüm de internet tamamen kapatılsa boşanmış mı olcaz şimdi. E çocuğumuz da internetin kopmasıyla ölmüş olcak tüh 😂 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Yaparım 2 0 Yorumla
Muhteşembirisi Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl İnternetten tanışmak isteyenlere bile engellerim bu kadar basit olamaz asla. 1 2 Yorumla Hissizkalpler +1 yıl Tanışalım mı? Yorumla Muhteşembirisi +1 yıl @Hissizkalpler jsjshshhsjjsjs Yorumla
Yocto_Yotta Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı. Yaparım tabi. Ben de hep bunun hayalini kuruyorum. Başka türlü evlenmeyi reddediyoum :) 0 0 Yorumla
AlterEgosss Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Belli olmaz teknolojinin geliştiği bir çağda yaşıyoruz ama sorarsan istemiyorum kimseyi. 0 0 Yorumla
literallyfake Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Çocuğu da online sipariş ederler mis gibi temiz hayat 0 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Çok saçma öyle şey mi olur. Reele taşınır hadi neyse ok dersin... 0 0 Yorumla
Sinyalciiii Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Evlenen erkek dolandırma nafaka ihanet iftira ve başkasın dan çıkan çocuktan başka bir şey görmez 0 0 Yorumla
Asude-m Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. bizim kızlar daha telefonda konuşmaya korkuyor zoom da mı konuşacak :D 0 0 Yorumla
bayrakmerve27 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı. Hyr öylesine denk gelmedim 2 0 Yorumla
Ahh_kalbim Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 91% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tuhaf🙃🙃evliliği ne sanıyorlar acaba 1 0 Yorumla
Ms26Ms Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Nefes alsın yeterin canlı örneği olmuş😀 1 1 Yorumla Algı123 +1 yıl Jshshsh😂😂 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sanal karşı değilim ancak bu çok fazla. Görmek gerekir en azından. 0 0 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Çocuğu da sanaldan yaparlar artık 1 0 Yorumla
missmaii Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Yaparım.Tabi teklif gelirse 😏 @buzlumuzlusüt 1 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. 👀 bilemedim 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,8b cevap paylaştı. Yapmam 1 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. Saçmalık olur 😄 1 0 Yorumla
hayattt20 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Yapmam 1 0 Yorumla
Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. canım 1 0 Yorumla
Sarisin4500 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl Gerdege de internetten girsinler madem 0 0 Yorumla
Baharoviç Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Ailem evlatlıktan reddeder 0 0 Yorumla
FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Belki de yapmam gereken çılgınlık budur dkdjs 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Hayır, aynısını yapmazdım.. 0 0 Yorumla
kralicem_xo Takip Et Bilge Yaş: 27 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 482 cevap paylaştı. Oh no no no , hayır 1 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yapmam 0 0 Yorumla
Tubaacelyaaa Takip Et Master Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hayır yapmam 0 0 Yorumla