Kızlar yakışıklı ve uzun boylu erkekleri sever tipsiz ve kısaysanız kızlar sizi ciddiye dahi almaz o yuzden boşa kendinizi rezil etmeyin kızların gtunu kaldırmayın bende tipsiz kısa biriyim kızlarla konusmuyorum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Tipim iyi değil boyum 1.70 belki daha da kısa kızlarla iletişim kuruyorum. İletişim becerisiyle ilgili bir durum kimsenin manken olmasına gerek yok
Benimde boyum 1.70, senin psikolojin yerinde mi? bende psikoloji falan kalmadı awq kısa boy yüzünden
@Markeloff psikolojim yerinde senin boyuna laf mı ediyorlar? Boya bakan, paraya bakan kız görürsen kaç kardeşim onları ciddiye alma
Bakmayan kız yok ki %95 i bakıyor
Allah bilir uzun boylu biri ile aldatılırım
@Markeloff boyu posu boşverip sohbet muhabbet etmeyi öğrenirsen şansın her zaman var, boy aga boy deyip durursan Ömür boyu sap kalırsın
Kizlar boyu öğrenince direkt kaçıyor zaten ya da konu fiziksel özelliklere geldiğinde boyunu sorunca ne yapacağım mecbur söylüyorum
@Markeloff sosyal medyada ki ergenleri mi diyon öyle ilişki bulamazsin zaten gerçek dünyada seni gören insanlar ile ol
Gizli kullanıcı adam haklı kızların %95 i uzun erkekleri seviyor kalan %5 erkekleri sevmiyor 180 den kısaysa şans yok kendini kandirmayı bırak kızlar kısa erkekle en fazla kanka olur
Ergenlikten çıkın kardeşim, adam gibi sohbet etmeyi şaka yapmayı, vakit geçirmeyi bilmiyorsunuz. Bir duruşunuz ağırlığınız yok, kıt kafalı kızlar boy dedi diye "ama benim boyum kısa" deyip ağlayıp ağlayıp duruyorsunuz. Fizik ile ilgi çekemiyorsanız ilgi çekecek başka özellikleriniz donanımlarınız olsun. Güzel sohbet edin, abaza gibi davranmayın her gördüğünüz kızın peşinden gitmeyin. Benimde boyum 1.70 tipimde pek iyi sayılmaz ama 15 flörtüm olmadıysa 5 -6 flörtüm olmuştur. Hiçbir çekici yanınız olmazsa tabii kızlar boyunuza bakar
Aga bırak sohbetmiş kızlar boy delisi tipsiz olsun ama uzun olsun diyor ayrıca yok abaza mabaza diyorsun ne alaka sen tanıyor musunda beni direkt abazasın her kızın peşindesin diye hüküm veriyorsun senin dediğin sohbet mohbet iyi vakit geçirmeyle anca kanka olunur kızlar uzun erkek istiyor bitti avuntunun gereği yok o yüzden
Aynı soruyu y kere falan gördüm aldığın cevaplar tatmin etmiyor mu seni
Ne alakası var ya. Aşk gelirse tipe boy'a bakmıyor.
Aşk tipsize kisaya gelmiyor ama hep yakışıklı uzun boylu erkeklere aşık olunuyor
Şimdi kızların bir hayali profili vardır. Birde yaşadıkları yanına gelen. Mesela benim profilimdeki hiç bana denk gelmedi. Ayrıca kısa boyluna birine aşık olabilirim. Çirkinlik zaten sevince çirkin mi onu fark etmiyorsun bile. Gülmesi yeterli
Külliyen yalan kısa boylu iseniz medeni ölüsünüz kızlardan ümidi kesin
@Markeloff kısa boylu erkek varda kız yok mi?
Kendisi 1.55 -1.60 arasıysa 1.75-1.80 arası hatun zaten gelmez. Ama kendisi gibi biri gelir. Çevremde çok var örnekleri. Siz görüşü arşa çıkarırsanız zaten hiç bir bok olmaz.
@Markeloff aynen öyle aga
Biz 175 180 kız istemiyoruz zaten ben 180 175 kızla aşkımdan ölsem olmam ben 173 üm 158 den fazla kızla işim olmaz ama 150 155 kızlar 180 185 erkekle çıkıyor isteği arşa çıkartan onlar ben dengim olan kızı istiyorum ama dengim olan kız bana sen kısasın diyor en az 180 diyor ben ne yapayım
Sen 1.73 sün ve kısa olarak mı kendini görüyorsun. boş ver o kızları uzun değilsin ama kısa da değilsin ideal boyun var.
benim kısa sevgilim olmuştu. ayrıca erkeklerde tipin bakım ve giyimle ekarte edilebildiğini düşünüyorum.
Daha haklı bir soru görmedim
Haksızsın... Kızlarla ilgili genelleme yapmayı bırakın artık, baydı.
Sana bir şey sorucam
Sor.
Hesabını mı kapattın
Evet, bu yeni hesabım...
He bende dedim acaba o mu
Kızlar adına genel konuşma herkesin böyle takıntısı yok
Var takintiniz yalancisiniz
Aynen
haksızsın