Reddedilmek utanılacak bir şey değil, sinirlenilecek bir şey hiç değil. Neden insanlar reddedilme korkusu yaşar ki. Olursa olur olmazsa Dünya'nın sonu değil. Bence reddedilme endişesi olmasına rağmen edilen teklif takdire şayan.
Kabul görmedi diye çirkefleşen insanları görünce şu söz geliyor aklıma; Kedi ulaşamadığı ciğere mındar der!
Çirkefleşen insan çok maalesef :D Ben çirkefleşmem ya yoluma bakarım sallamam yani.. En azından kafamdan geçeni yapmış olurum.. Ya herro ya merro der olmazsa da canım sağ olsun der geçerim.. Keyifli geceler..
Hiç reddedilmedim. Neden bilmem. Herhalde kimsenin peşinde koşmadığımdan... Muhabbet güzel gidiyorsa zaten ona yakın olma duygusu gelişiyor. Onda da benzer kımıltılar varsa zaten ister istemez dumana veriyoruz ortamı. Ama reddedilmedim. Yoklarım böyle böyle. Mutluysa elini falan tutarım. Öpüşerek başladığımda olmuştu bir kere Dabbe izliyorduk bir oda dolusu insan karanlıkta :D Oluyor yani.
Hiç öyle bir duruma düşürmem kendimi. Eğer zaten isteseydi evet der ve bir ilişkiye adım atmış olurduk. Ancak istemeyen birine de zorla sev beni diyemezsin ki zaten öyle birisini kimse sevmez.
Hani derler ya zorla güzellik olmaz diye işte olmayınca olmuyor. Aklı başında erdem bir insan tamam yolun açık olsun der ve gider. Olması gerekende budur.
Bugüne kadar kimseye herhangi bir teklifte bulunmadım. Dolayısıyla reddedilmedim. Ama olur da reddedilirsem elbette çirkefleşmem.
Reddedilmek, reddedilirken hakarete uğramak, umursanmamak, görmezden gelinmek... Bunlar kaldıramayacağım şeyler değil ancak kandırılmak... Kandırılmak bir kenarda dursun, kandırmaya teşebbüs edene dahi çirkefleşirim.
Sondaki görsele katılıyorum. Kişi bizim sevdiğimiz kadar güzel. Içimizde ona karşı his beslemedigimiz kişi ne kadar yakışıklı olursa olsun çirkin gözümüzde. Reddedilme bende çirkeflik yapmaz. Sükunet ile kabul ederim.
Hayır çirkefleşmem. Çirkefleşemem daha doğrusu. Rededilince çirkefleşen insanlara hiç bir zaman anlam veremem. İnsan duygularını, kalbini açar karşılık görmediği zaman inatla üstüne gider. Yapmadığı şeyleri yapar. Hiç düşünmez kendini düşürdüğü halleri. Bir bilse karşıdan ne kadar kötü gözüktüğünü çirkefleşmez. Ama olaylara kendi açısından baktığı için kör oluyor.
Reddedilince değil hiçbir zaman çirkefleşmem. Çirkeflerle baş etme konusunda tecrübeliyim. İyi tanırım onları da.😄 Evet bir cevapsa Hayır da bir cevap. İnsanlara evet diyince sevileceğim inancıyla hayır diyince de kaybedeceğim korkusuyla yaşayan biri olmadım hiç. Hayır diyince giden kim varsa güle güle 😄
Kolay kolay reddedilmem ama çirkefleşmem de. Kaliteden anlamıyordur derim. :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bir kızın peşinden çok koştum ama artık benim de gücüm tükenmişti son kez ayrılırken keskin biçimde bende bitirdim ve evet biraz çirkefleştim. Peki neden? Kendimden iyice soğutmak için bir daha gelmesin diye yanıma. Ağlaya ağlaya yazdım o cümleleri ama yapmam da gerekiyordu. Zira ben bitirdiğim bir işin tekrar tekrar ısıtılıp önüme konmasini sevmem. Sevilen insan ben yanindyken kıymetimi bilmiyor sonrasında anlıyorsa uzak dursun benden.
Hayır çirkefleşmedim reddettiğinde. Benim ona açılma hakkım varsa onun da reddetme hakkı var dimi? Yalnız ben birini reddettiğimde bana çirkin olduğumu söylemişti ahahah iyi bi karar vermişim dedim kendi kendime
Edepli bir şekilde açıklama yapıp redederse çirkefleşmem ama bazılarının havalanmış oluyor adamlık 0 nasıl konuşacağını bilmeyen hödükler oluyor o zaman ne kadar sevsem de ağzına ederim ben daha önemliyim
Bin defa reddedildiğimden ötürü artık üzmüyor bile ancak reddettiğim kadınlar bugüne kadar istisnasız çıldırdılar :D Bana hep deliler denk geliyor sanırım
Reddedilmekten değilde asıl çekindikleri şey reddedenin bunu bir de alay konusu edip üstüne bir de çirkefleşmesi olunca yaşanan örneklerle sabit, kırılan sadece cesaret olmuyor...
Asla, reddedilince çirkefleşen insan kalitesizdir, aslında çirkefleşmesi iyidir, "iyi ki reddetmişim" dedirtir, reddetme kararından emin olmanı sağlar.
Hiç kabul edilmediğim için artık hazmedebiliyorum. @lotus-patra
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hayır çünkü kendimi kimseden üstün görmüyorum ve başkalarının kararlarına hislerine saygı duyuyorum ama benim reddettiğim birçok erkek çirkefleşti ve iğrençleşti
hayır. profesyonel yaklaşırım duruma sonuçta dünyada milyarlarca insan var, bir kişinin beni istememesi sadece beni isteyebilecek milyar sayısı üzerinden -1 olasılık demek.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Reddedildim sadece uzaklaşttım sosyal medya hesaplarımı bile kapattım unutmaya böyle çalışıyorum