#smellsmoke

Buldum dediğim anda aşk olmadığını anladım, aşk değilmiş dediğim yerde aslında bulduğumu anladım, saçma sapan bir denklem benim için aşk, yoruldum artık aşk meşk islerinden, zaten şu saatten sonra da lazım değil sanırım bana, ben ince topuklu ayakkabıya bakarım, bakımlı güzel ayağa bakarım, gerisi hikaye 🤣🤣🤣
@Normal483 hahahaha, gerçekçi olmak kötü mü, bu saatten sonra aşkla meşkle işim olmayacağının kanıtı gibi gör :)
Lanet olası aşk beni bir türlü bulamadı a_. m_. k Üstümde nihai bir şanssızlık var. Yolda yürürken el ele tutuşmuş sevgilileri görünce tilt oluyorum.
Aşk beni bulamadı. kendime suç bulmuyorum o konuda. hani bazı gıcık tipler sen doğru ol ki sana gelen de öyle olsun falan saçmalıyor ya. hiç de öyle olmuyor.
Bende 22 yaşında evde kalırsam diye korkuyorum…
Seçicilikten canım :)
Yıldızımız barışmıyor diyelim😅
Cevap
64Cevap
Selam gadası 🙃
Aşk gelmek istedikten sonra her şekilde insanın karşısına çıkar. Hatta hiç beklenmedik bir anda kapıda beliriverir. İşte o zaman yapılacak tek şey kapıyı açmak olacaktır.
#gadası
Ben bulunmak istemiyorum, kendi köşeme saklandım ve gayet mutluyum orada olmaktan. Buldu da ne oldu sanki? Böyle gayet iyi…🤷♀️
Dedi ve yaktı :D ahaha
Ahah😂 Gelsene sende şöyle.🚬😂
ahsha :D ben de yaktım zaten merak etme yakında gebericez :D ahsh
Ahah😂😂 Sorma sorma, koşuyoruz ölüme doğru.🏃♀️💀😂
Acılara yürüyor korkmuyoruz :D ashha
Arada bir paketimi yokluyorum,
ama yook Smell’den alıyorum. 😂😂
ahsha bitirdiniz beni be :D :D olsun olsun feda olsun ahshs
Benim gönlü geniş Smell’im.😂😂
ahsha bak herkese gönlü bol değilim ona göre :D ahsh
Herkese olsan bir farkımız kalmazdı zaten.😂
mesele bulmak değil ki
herkes aradığını buluyor en nihayetin de:)
mesele bulduğun da.. onu elinde tutabilmek işte bu günler de oldukça zor..
Ben en iyisinin beni bulmasını istiyorum. Yoksa bulan da çok bulmak istesem de kolay :D
Ben bulamadım desem yalan olur. Yerini, nerde, nerededir bilmiyorum ki elimle koymuş gibi bulayım. Bulsam da o beni kabul eder mi? O yüzden o gelsin bulsun istiyorum.
Aşkı bulmadık ama , bulacak gibi de değiliz.
https://www.youtube.com/embed/kRC-JkSIAW0Hep buldum sanarken bir hayal kırıklığı yaşıyorum sonrasında. Varsın bulmasın. Ben yalnız da mutlu olmayı öğrendim.
Ben bulunmak istemiyorum, aşkın da bulmaya niyeti yok gibi zaten.. Kendimle bir süre daha başbaşa olmam daha sağlıklı sanırım.
Aşk beni bulamıyor çünkü aşka kendimi göstermiyor veya gösteremiyorum.
cut.
Şu ara kafamı toplamaya çalışıyorum. Ne aşk ne kız görecek halim var. Tamamen ise konsantre yaşıyorum
Aşk var mı ki😬 varsa da bulmadı beni ya da ben istemedim bilemiyorum insallah ilerde bir gün en iyisini yasarım
Aşk beni bulmak istemiyo, sırtını dönmüş bana. Yeni tasindigim şehirde kısmetim iyice kapandı. Cuzdan boş, çakma üst baş, Bi yaşam standarti yok.
Aşk beni buldu ama maalesef ben aşka sahip çıkamadım. Kaybettim ve aşka olan inancım da yok oldu. Artık sadece kedi aşkı var 🦁
Aşk beni buldu çok da güzel yaşadım aşkı bir şeyler yolunda gitmedi son verdik. Bundan sonra aşk da yok sevgili de
Ben istiyom da aşk beni bulmuyor hayırlısı neyse o olsun zorla güzellik olmaz zorlaya zorlaya hayrı kalmaz
Aşk beni buldu. Ondan sonra ki hiç kimseye kendimi buldurmak veya bulmak istemiyorum.
Buluştuk aslında ama çok yanlış zamanda ve yanlış yerde buluştuk💔
Aşktan kaçıyorum bu aralar. Kaostan sıkıldım yok ki şöyle huzur veren biri.
Aşk bulmadı nasip kısmet işleri, uğrayacağınıda sanmıyorum
Hanımefendiler beni beğenmezler bende onlara saygı duyarım. Benden daha iyilerini seçmek ve sevmek onların hakkıdır. Kendi halimde yaşamaya çalışmak da benim tarzımdır.
Aşka ayıracak enerjim yok şimdi. Ama hani pat diye çıkıverse de kışkışlamam)))) sjdjjdj
Aşk beni buldu :) ama ben bulunmak istemiyorum zaten aşk her zaman kapımda ))
Aşk beni bulamadı. Aramasam olmuyor, sürekli arama peşindeyim. :( :'(
ben bulunmak istemiyorum. bi zahmat benden uzak dursun.
Aşkın gözü kördür derler yanlışlıkla çarpmasını bekliyorum
Bulanlardan ne hayır gördüm ki bulunmak isteyeyim :) Aşk bana uzak olsun ben böyle iyiyim :)
Kendim bulmuyorum zaten zamanla sabiretsem karşıma çıkar
Ya zaman ya insan yanlış her zaman. Bu yüzden geçit yok...
Bu zamanda çok zor. Hayatına birini güvenip almak ve gerçekten kaderin olduğunu bilip bilmemek.. Yalnızlığın kıymetli olduğu zamandayız artık
Aslında bilmiyorum ben de ne yazık ki. Doğru insan yeri geldiği zaman karşına çıkar, evren sizi bir araya getirir, lafına inanıyorum ya. Aşkı aramıyorum yoksa dipsiz bir kuyuya düşünüyorum arayınca. Aşk gelsin bulsun bizi.
tam buldum sandım meğer beni perdeleme için kullanıyormuş erkek arkadaşı varmış
Bilemiyorum. Duygularım hep bir karışık oluyor benim. Emin olamıyorum.
Benim sevdiğim beni sevmiyor, beni seveni de ben sevmiyorum. Aşk beni bulamadı bi 🤷🏻♀️
Aşk mı bilmiyorum ama bu aralar belamı bulmak istiyormuşum gibi geliyor 🤦♀️
Ben her zaman burdayım ama ne yazıkki gerçek aşk beni bulamadı🥺
Yaa ben aşkı buldum fakat o beni bulamıyor galiba, gözlerinde sorun var 😂
Askın beni bulmasını istemiyorum. Yani ben saklandım
Bulunmak istiyoruz fakat günümüz neslinde o aşka layık insanı bulamıyoruz.
Aşk bana o kadar yabancı ki beni bulduğunda tanıyamadım bile. Sonra da geç oldu, gitti zaten...
Şimdilik aşk için doğru zaman değil
Ask beni bulamadi umarim en kisa zmnda kavusuruzz
Bunu çözemedim daha 😅
Benim kapıldıgim kişiler hep bana yanlış yaptı
Sanirim kaybolmayı seçiyorum...
şu an aşığım çok şükür
Sanırım ben bulunmak istemiyorum
Ben bulunmak istemiom
Hiç çekemem aşk işlerini benden uzak olsun
Bulunmak istemiyorum.
Ben bulunmak istemiyorum
Ben bulmak istemiyorum gerek yok