Sevgilime söylemeli miyim çok düşündüm söyleyemedim ama?

1.5 yıllık ilişkim var ondan bir ay önce başka konuştuğum vardı ve görüşmüştüm çocukla ama hicbir zaman bana yakınlaşmasına izin vermemiştim mesajda bulustugumuzda öpebilir miyim yazmıştı bende konuşmayı kesmiştim neyse şuanki sevgilimle tanıştık ve ilk başlarda önceki konuştuğum hala yazıyordu bende istemiyorum diyordum konuştuğum var diyordum inanmıyordu neyse konu kapandı bir ay sonra eski konustugum denk geldi kızlarlaydım ileri çağırdı bende zaten istememiştim diye üzülmüştüm kırdığım için bari bu sefer konuşayım dedim karşısına oturdum yanıma otur dedi ne gerek var dedim o yanıma oturdu ben yere bakıyordum yüzüme niye bakamıyosun dedi kafamı tam kaldırdım bi anda dudagıma yapıştı ben cekildim bi iki saniyede şok oldum sonra bir daha telefonlarını açmadım böyle bişey istemiyoken beni öptüğünü kötü hissettiğimi mesajdan yazdım biz orada otururken bi erkek arkadasım geldi sınıftan gördü bizi ve beni suçlu gördü nasıl oturursun sevgilim varken falan dedi neyse kendimi aylardır çok götü hissediyorum 1 seneyi geçti ama suçluluk duyuyorum napıcam
Sevgilime söylemeli miyim çok düşündüm söyleyemedim ama?