Evliyiz kocama kardeşine 60 bin vermiş bekarken kazanmış bu parayı. kardeşi ev aldı bu arada. Bende sorunca bana senin paran değil dedi defalarca. dünde konu yine açıldı zaten kavga edoyrkduk o anda ne senin ne de babanın parası değil dedi. Bu saygislzik değil mi babama onun ne suçu var
Güncellemeler
+1 yıl
Evlyiz üç sene oldu ve bu parayı da geçen sene verdi yani evliyken
Eşimin kardeşine bekarken verdiği parayı sorgulamam yanlış mı?
Bekarken kazanıp kardeşine verdiği paranın hesabını sana mı verecekler bunu mu bekliyorsun anlamadım? Saygısızlığı biraz sen yapmışsın gibi duruyor. Benim de ablam var bana bekarken bana verdiği paranın derdi eniştemi germez; onu hiç ilgilendirmez sen kimsin derim bir de öyle bir şey sorgulasa. Biz kardeşiz sonradan ailemize katılanlar haddini bilsin biraz derim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Bekarken kazanıp kardeşine verdiği paranın hesabını sana mı verecekler bunu mu bekliyorsun anlamadım? Saygısızlığı biraz sen yapmışsın gibi duruyor. Benim de ablam var bana bekarken bana verdiği paranın derdi eniştemi germez; onu hiç ilgilendirmez sen kimsin derim bir de öyle bir şey sorgulasa. Biz kardeşiz sonradan ailemize katılanlar haddini bilsin biraz derim.
Evliyken verdi
Kendi kazandığını kendi kardeşine vermesiyle ilgili neden eşine izahat veriyor ki? Bu çok kötü bir şey.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!