+1 yılSevgilisi olup olmaması hayat şartları veya özgüvensizliği ile alakalı olabilir de, yine her birinin temelinde bireysel algı eksikliği yatıyor.
Yani sosyalleşmek, illa ki mantık dışı her aktivitede rol almak değildir; günümüzde insanların bu kavramdan ne anladıkları ortada.
Fakat bir şekilde iletişim kurabilmek mühim insanlarla. Ya ciddi bir psikolojik sorunu ya da baskıladığı bir durumu vardır ki işimde de denk geliyorum böylelerine. Denk geldiklerim yine kabul edilebilir yaş aralığındaydı gerçi.
Özetle; tercih veya geleceğe yönelik istek mevzusunu fazlasıyla aşmış bir durum bu.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 700 cevap paylaştı.
+1 yıl-Müslümansa eğer Allah'tan korktuğu için dininin gereği daldan dala sevgili gözüyle bakmaz.
-Bir olsun tam olsun, gözüyle bakabilir bu da süreci uzatır.
-İlklerini eşine saklama fikri oluşurken baya uzak kalmış olabilir.
-Çok aşırı seçici olabilir.
-Psikolojik sorunları olabilir.
-Yalnızlığa alıştığı için artık salmış, akışa bırakmış olabilir.
Yorumları okuyorum da... Bu devirde kızlar da garip. Sevgilileri olsun, cinsellik yaşasın, tecrübesi olsun, günaha bulaşsın istiyorlar.
Sorsan hepsi müslüman... Boş versene.60 Yorumla
+1 yılBu neden yadırganacak bir durum olarak görülüyor onu anlamadım?
Hatta ileri gidip, böyle insanlar için "sorunlu, problemli" vs demişler..
Sizin lügatinizden "iffet, namus, takva" gibi kavramlar mı silindi? Böyle şeylerden habersiz misiniz?
Asıl "sorunlu, problemli" olanlar iffetini namusunu hiçe sayanlardır..
#Vesselam51 Yorumla- +1 yıl
Kalemine sağlık. Sorsan müslümanız derler. Etiketi yapıştırmadan önce sebebini soran yok... Sorsan müslümanız derler ama günaha bulaşsın da gelsin isterler.
+1 yılBen böyle bir şeyin olabileceğine pek inanmıyorum. Düzenli bir ilişkisi olmamış olabilir belki ama mutlaka hayatına girip çıkan kişiler olmuştur. Tek gecelik de olsa. Bunu da kendisinden başka kimse bilemez.
12 Yorumla- +1 yıl
Söyldsiine göre yakından kız görmüşlüğü bile sayılı veya ayak üstü 5 dakika sohbet etmişliği sayılı imiş?
- +1 yıl
Çok ilginçli bence ya. Zamanında heralde bi kadından büyük bi darbe yedi küstü tüm kadınlara yaklaşmaya bile korkuyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
+1 yılAllah sahit aynı ben. O erkek başta intohar etmeyi bile düşünmüştür. Basta baskılar la büyümüştür. bir bardak kahveden zevk alırsın. Demi bu erkek benim gibi artik zevk almiyordur. Oyle bir yola girnistir ki etrafindaki insanlar onu anlamasi imkansiz gibidir. Onunda 18 leronde kiz arkadasi olsin isterdi. Para bulamamistir elbise bulamamıştı r. O erkek bir tane degil.
Ben dini soylemek istemem ama an gelmistir Allaha karsi şirk kostum.
Ya siz kadınlara neden bu kadar zor? An gelmistir ben o kadar isterim ki? Bir erkek bir kadinla birlikte olmasi neden bu kadar zor! Bilmiyorum ama icimde kalan seyler var mi? Milyonlarca. ama sessizce köşelerde agladigim geceleri Allah biliyor.
Anadolu üniversitesi nde iİİBF vardi. O yolda cok goz yasin akmistir. Bazen oyle an gelir ki sadece sarilmak isterseniz. ama kimse anlamaz. Sadece goz yasi akar gidee.30 Yorumla
+1 yılKuaförüm 36 yaşında evi var arabası var tipi de düzgün sayılır hiç sevgilisi olmadı hep tek gecelik takılıyor.
Valinin özel kalemi başka bir arkadaşım 35 yaşında ultra yakışıklı hiç sevgilisi olmadı sadece flörtleşti bir kızla şimdi hep dul kadınlarla yatıp kalkıyor.
Çocukluk arkadaşım var i. k. müdürü tipi normal iki kızla konuştu hiç ele tutuşup gezmedi bile şimdiye kadar 31 yaşında milli oldu eskorta gitti sen düşün.10 YorumlaKişi içine kapanıktır , Duygularını ifade edemez, çekinir. Kırılmaktan korkar. ret edilmekten. bende çekinirdim korkardım. Annemin bir sözü vardı gençliğim de , Senin de bacın var, Ona göre dedi. Hadi bakalım bu söz üzerine iletişime geç bayanla, Avm de işe başlayınca korkularımı yendim, Karşı cinsle iletişime geçtim. O zaman 28 yaşındaydım.
10 Yorumla
+1 yıl35 yılın patlaması kime denk gelir acaba kıza kolaylık versin hahah şaka bir yana
Olabilir mi sanmam ya41 Yorumla- +1 yıl
Neden sanmazsiniz peki?
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılbir problem vardır bana göre, dış görünüş olarak değil ama. iletisim, ozguven problemi olabilir en basiti. normal degil bence
42 Yorumla- +1 yıl
Tipide iyi değil evet
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer cinsel yönelimleri farklı değilse bence sıkıntıları var.
35 yıl bir adamın hayatında duygusal veya cinsel olarak hiçbir kadın girmemişse bunu efendilikle, dindarlıkla falan açıklayamazsın.
Korkaktır. İletişim kurmaktan ve sorumluluk almaktan korkuyordur.
Kendisini sevmiyordur. Kendisini eksik hissediyordur. Hem fiziksel, hem kültürel hem de ekonomik olarak kendisini yetersiz hissediyordur.10 Yorumla29 yasındayım ben de öyleyim ve öyle dw kalacam bu cok normal bir şey
22 Yorumla- +1 yıl
Ömür boyu mu böyle kalmayı düşünüyorsun?
+1 yılsegilisi olmadığını pek sen bilemezsin. bence. ama bu yaşına kadar evlenmeyişinide talip oldukları bazısını kendisi beğenmedi bazısınıda talip olan kendisini beğenmediğinden olmuş olabilir. ya da evlenmeyi kendisi istemiyor buda olabilir.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. :))) her şey olabilir ama düşündüğün şeyde olmayabilir
12 Yorumla- +1 yıl
Bişey düşünemiyorum ya garip sadece
+1 yılHiç sevgilisi olmamasına nispeten inanabilirim de eli ele değmemiş olayı bana biraz abartılı geldi.
12 Yorumla- +1 yıl
Sevgilisi olmayınca doğal olarak eli iline değmez zaten?
- +1 yıl
El ele değme olayı sadece sevgili olmayla olmuyor, bilmem anlatabiliyor muyum?
+1 yılYani belirli sebepleri vardır ya eşcinsel kendi cinsine ilgi duyuyor o yüzden ilgilenmiyor ya da yalnız kalmayı seven bir insan başkasına ihtiyaç duymuyor kendi kararı bize bir şey düşmez sebebi ne olursa olsun.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılarkana bakmadan kaç derim iki ihtimal var ya arkadaş gay ya da ağır sapık
13 Yorumla- +1 yıl
Neden bu 2 ihtimal?
- +1 yıl
adam görmemiş görmemişen korkacaksın
- +1 yıl
😂😂
+1 yılAkıllı adammış sadece yatak düşünmüş evlilik düşünmemiş :D
11 Yorumla- +1 yıl
Uzaktan bir akraba ve tam bilmiyorum ama sanırım bakirde. Yatak nasıl düşünsün bu durumda?
Beni ilgilendirmez kendi tercihi ya da gönlüne düşenin gönlüne düşmemiştir
14 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı birisi değil ya bu adam en büyük etken bu mu acaba?
- +1 yıl
Ilgınc geldi yaşı çok
+1 yılNiye o erkek aklına geldi bu satte yoksa seviyor musun
11 Yorumla- +1 yıl
Saçmalama! abi dediğim biri ve AKRABA!
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi bu adama yıkık diyince kizarlar ama yıkık yani adı üstünde. Aşağılamak için söylemiyorum ki
31 Yorumla- +1 yıl
Neden yıkık olduğunu düşünüyorsunuz peki?
Gizli Üye(25-29)+1 yılnormal diye dusunurum
bende kiz halimle yalnizim
bide cokta güzel oldugum söylenir ama yok iste nasip18 Yorumla- +1 yıl
Hiç mi olmadı?
Cevap sahibi+1 yılyok olmadi iste :( kimse konusmaz benimle
- +1 yıl
Eden kuzu?🤔
- +1 yıl
Neden
Cevap sahibi+1 yılvalla bilmiyorum ki yasim 27 hala bir erkek eli degmedi bana
gittim kendim bile konustum artik ama kactilar resmen ya utangaca denk geldim ya da yanlis anladilar herhalde
- +1 yıl
Valla erkekse şaşırmamda kızsa şaşırırım ülkede kiz kıtlığı var resmen 1 erkege 2 erkek düşüyor 🤣🤣bende hala aradığım gibi bir kız bulamadım çevremde guvenilir kız yok 😓😥
- +1 yıl
@Freeman0638 Sizinde yaş 34 ve hiç olmadı sanırım?
- +1 yıl
3 kisi oldu ama uzun süreli değildi 😅
Aşk İlişkileri konusunda 310 cevap paylaştı. Nasip olmamıştır.. herkesin vardır belli sebebleri.. şunu görüyorum artık sade ve temiz kalmak demode olmuş bu devirde birkaç arkadaşın mantıklı görüşlerine bende katılıyorum.
10 Yorumla
+1 yılGördünmğ şahit misin diye sorarım sana. Size söylediği ney bilmem ama çok mantıklı gelmedi bana. Ya iyi saklıyor özel hayatını ya da ciddi problemleri var arkadaşın.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aynı ben. Ama ben bir çok bayanla cay ictim. Ama hiç sevgilim olmadı. Cok utanç verici bir durum. Bacak kadar veletlerin bile sevgilisi varken hiç sevgilin olmamış olması cok utanç verici
11 Yorumla- +1 yıl
Aşarsın kendimi
En iyisini yapmış bu sayede hiç de 35 yaşında gibi görünmüyordur kesin karı kız düşkünü erkekler erken yaşlanıyor çünkü :D
41 Yorumla- +1 yıl
Adam daha genç duruyor
+1 yılFazla asosyal ve utangaç bir insan olduğundan dolayıdır
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılKafasına göre birini bulamamıştır dindardır vs
Uzaylı görmüş triplerine girmeyin ya30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBurdaki byciliz da oyle bi sorunu elbet vardır yoksa 35...
12 Yorumla- +1 yıl
Tanımıyorum kim o?
- +1 yıl
O da mı 35
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende 30 um aynı çünkü güvenilir insan yok red edilir im korkusu var kimsede çekingenlik var ne bilim 30 um hiç sevgilim olmadı. 50 de olsa seven olmaz. Kimseden beklentim yok. Yalan sevgiler i kendilerinde kalsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Annemin bir dayısı vardı o da öyle idi 55 yaşında evlendi.. Ziraat bankasında müdürcü ve hiç bir kadın ile olmamıştı her hafta sonu ava giderdi..
10 Yorumla
+1 yılBenimde böyle tanıdıklarım var işleri rast gitmedi hiç istemediklerinden değil bir şekilde bulamadıklarından yalnız kaldılar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,3b cevap paylaştı. Bende 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim kız arkadaşım olmadı hiç sevilmedim hayatımda hiçbir kızla tanışamadım buluşamadım çıkamadım bile maalesef bazı erkekler şanssız oluyor
11 YorumlaGünah olduğunu biliyor demekki nefsine hakim oluyo ama abartmış yani evlense keşke
20 Yorumla
+1 yılCennetten Vip bilet almıştır. Eli öpülesidir ve birlikte ibadet edilesidir :d
Not: Deistspor10 Yorumla
+1 yılTanimak lazim ama kadina nasil davranilmasi gerektigini biliyor olmali.
10 YorumlaYalan 35 yaşına kadar elime kız eli değmedi diyen adam yalan konuşur. Acik ve net.
10 Yorumla
+1 yılOlabilir. Gecmisten kalma bir durumu vardır. Kırgın özgüvensiz içine kapanık olabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Vardır bir derdi
Gizli Üye(25-29)+1 yıl22 yaşındayım bende böyleyim istersem kızlara adım atmazsam bende böyle olurum erkeklerin yalnız kalması çok kolay adım atmayınca direk yalnız kalıyoruz
10 Yorumla
+1 yılOlabilir asosyal olan insanlar da var. Çekiniyordur korkuyordur
10 Yorumla
+1 yılKızların hoşuna gitmeyen erkek tipi. Seninde hoşuna gitmez çabuk sıkılırsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 ihtimalden ötesi yok. Ya yalandır ya da vizyonsuzdur özgüvensiz sorunludur. O yaşa kadar elinin kadına değmemesi sevgilisi olmaması imkansız yani. Her türlü sıkıntılıdır.
10 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılOlabilir burası dünya illa herkesin sevgilisi olacak diye nir kaide yok illa birileri ile gezmesi zina yapması gerekmiyor her çesit insan var huyu önemli
00 Yorumla
+1 yılAşık olmak istiyor bence ya da aşık olmadan birileriyle olmak mantikli gelmiyordur ayni abim
12 Yorumla- +1 yıl
Abiniz kaç yaşında?
- +1 yıl
Hemen hemen ayni yas 30
Gizli Üye(25-29)+1 yılProblemlidir bence ne iletisim kurabilmis. ne iki lafi bi araya getirip birileriyle konusabilmis. Pasif silik bir tiptir
10 Yorumla
+1 yılHerkesin hayatına kimse karışamaz, illa tatmin oluyordur bir türlü
12 Yorumla- +1 yıl
Özel hayatını çok bilmiyorum ama bakir muhtemelen tatmin falan yok yani
- +1 yıl
Kendi kendini tatmin ediyordur belki bilemezsin
+1 yılNasip kısmet der geçerim 😅
31 Yorumla- +1 yıl
Adam yolun yarısına gelmiş daha ne kısmeti 🤔😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılOt yaşamış saman gidecek gibi şeyler düşünüyor insan kusura bakma.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Mars'ta yaşayan birine göre oldukça normal...
23 Yorumla- +1 yıl
Adam yakışıklı değil ama hemde hiç değil haddime değil belki böyle konuşmak ama hatta çirkin birisi
- +1 yıl
Yeterli sebep değil mi bu?
Çok mümkün benim de öyle tanıdığım erkek ve kadın var. Kendi adıma hoş bir durum ilk olmak isterim 😜
21 Yorumla- +1 yıl
Amann hiç hayal kurmayın.. inan tecubresiz istemezsin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel işte ya dert yok ohh bende öyle kalmayı düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılGayet olabilecek bir şey belki içine kapanık, belki özgüvensiz belkide çekingen biridir bunlar olabilecek şeyler çok anormal bi durum değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Dediğin gibi çok kişi var çok yakınları hariç bir kaç sevgilisi oldu zannediyorlar
00 Yorumla
+1 yıl20 yasindayim burada kalirsam evlenmicem cunku butun kizlar yobaz ve cirkin
30 Yorumla
+1 yılbence normal degil tuhaf yani
12 Yorumla- +1 yıl
Neden peki sence?
- +1 yıl
valla 35 yasına kadar birlikte olmadıysa ya iktidarsızdır ya aşırı dindar ya da gay başka düsündügüm biey olamaz
+1 yılBir de el kızını şımartacaktı hee bu yaştan sonra? Bu adam ne eziktir asosyaldir, ne de eşcinseldir. Bu adam böyle bir devirde en iyisini yapmaktadır. Üşengeçtir, akıllıdır.
10 Yorumla
+1 yılAdam içinde neler yaşıyor bilemeyiz. Belki utangaç belki kendine özgüveni yok belki daha önce rededildi tekrar reddedilmekten korkuyor vs. vs..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. O artık çoğu şeyden azade olmuştur
14 Yorumla- +1 yıl
Açar mısın biraz nasıl yani?
- +1 yıl
Yaştan dolayı mı yoksa yokluktan mı?🤔
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen 45 de olmamis ken onunkide normaldor
14 Yorumla- +1 yıl
Yok artık 😮 sizin neden olmadı?
- +1 yıl
Bence cekici yakisikli olmasigimdandir
- +1 yıl
The bilackpill time diyorsunuz
- +1 yıl
Aynen canim yani simdide gecti cinselik olarak bakiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı. Yaşlı işte nee diyeyim
13 Yorumla- +1 yıl
Eline kız eli değmemiş
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeni bulsun temiz erkek en sevdiğim
43 Yorumla- +1 yıl
Sen kaç yaşındasın?🤔
Cevap sahibi+1 yıl25
- +1 yıl
Akrabam bu adam 😂 35 yaşında olması sorun olmaz değil mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yıluzak durun derin sapıktır
12 Yorumla- +1 yıl
Akrabımız ya nasıl uza duralım hem neden böyle düşünüyorsun detaylandırır mısın biraz?
- +1 yıl
35 yaşına kadar hiç mi sosyal ortamlarda olmamış. derin bir sapık olmasaydın muhakkak onunla evlenmek isteyen bir kaç kadın çıkardı.
Kişisine göre değişir bazen kariyer odaklı olunabiliyor bazen işten vakit olmuyor bazen çekindiği için yıllarca bir kişiyi sevip içinde büyüten oluyor bazende hiç kimseye açılcak cesareti olmadığı için yanlız kalıyorlar bence
00 Yorumla
+1 yılDemek ki kızlar 35 yaşındaki kişiye layık olmadıklarını anladıkları için teklit etmemişler.
10 Yorumla- Devamını Gör (91)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat