Yola devam, olaki sevdiğim benden vazgeçse gitse bile hayatıma hiç kimseyi asla almam, alamam yeniden sevmek aşık olmak falan filan hiç uğraşamam. Hayatıma kaldığım yerden tek devam ederim. Midem bulanıyor artık ilişkilerden, basit oyunlardan gördükçe ve aşk yok...
Daha düne kadar değildim belki de ama bugün aklım, mantığım ve duygularım arasındaki dengeyi buldum. Ne istediğime, ne istemediğime karar verdim. Kendimle yüzleştim. Kendimle kavgamı geçmişte bıraktım. Dünde… Bugünkü dinginliğime birini ortak etmeye hazırım. Yeni başlangıçlara hazırım çünkü, eski defterlere nokta koymayı başardım. Birisi olur ya da olmaz… Ben bunu tek başıma da kutlarım. 🤞🏻
Hazır değilim. İlişkiye karşı genel olarak yorgunum. Birkaç yıl hayatımda kimse olmasa muhtemelen daha mutlu olurum. Zaten ilişkiler hayatıma yeni sorunlar dışında bir şey getirmiyor.
Merhaba bence kıymetini bilenlere her yeni gün yeni bir başlangıçtır her şey elimizdedir ne kadar iyi değerlendirdiğimize bağlıdır çoğu şeylerin olası sonuçları
Gençken artislik yapanlar yaş ilerlryince panikliyor sonra da zamanında keşke yapsaymışım diyormuş, öyle diyor ablalar sanki bana bu doğru gibi geldi 😁
Terazi için aşk bitti ise bitmiştir. Her ne kadar unutamasa da yoluna bakmasını bilir. Doğru insan olduktan sonra neden yeni başlangıçlara hazır olmayayım ki?
Çok isterim herşeyi geride bırakmayı. Çünkü bu hayatım benim bir günüm sonum olacak biliyorum. Cesaret edemediğim ölümü bir gün kendi ellerimle secicem böyle giderse ama yeni bir başlangıç yapmaya nerden başlarım bilmiyorum.