Aşık olman için sana ne lazım?

Öncelikle zamana ihtiyacım var. Bir süre kendi içime dönmek istiyorum. Sonrasında neye ihtiyacım var?
Ruhsal olarak buna hazır olmaya ihtiyacım var.
İnce eleyip sık dokumaya, karşıma çıkan insanları sevmeye degil tanımaya odaklanmaya...
Hem aklımın hem kalbimin onayını alabilmiş, beni üzmeyen yormayan, yıpratmayan iyi bir insana ihtiyacım var yeniden aşık olabilmem için.
Hiç bir şey lazım değil. Aşık olmak planlı olmuyor ki... Olayım, sonra farkedince kendimden hesap sorayım... Kendime cevap veremeyince aynı erkeğe yeniden aşık olurum. Sonrası Allah kerim 😄😄
Doğru zaman olmalı ve hazır olmalıyım
Cevap
19Cevap
aşık olmak için bana hissetmek lazım
yani hissetmeliyim..
hissedince gerisi geliyor işte..
Ayaklarımı yerden kesmesi. Tanımam , sevmem, Yanımdayken ayrılamamam o yokkende beynimin çalışmaması lazım
Kendine ve çevresine saygısı olan biri aşık olmam için bana yeter.
Aşık olmadım ama aşık olmak için önce ruhuma işlemesi gerekir diye düşünüyor🤗
bile isteye asik olunuyorsa banada ogretin hayatimda 1 kisiye asik oldum o da benle asiri zit biriydi acilmadim bile
şimdi 1 kg nane sonra 250 g kekik 500 g toprak sonra 100 g rezene 250 g da tarçın bunları karıştırıp kokteyl yapıp içiyorsun aşık oluyorsun
Yaani evet
O tarif öyleydi
bide o fotoğraf ne alaka
Bunu nasıl tarif edeceğimi ben de bilmiyorum ehe.
Güncelleme: Bir kıza aşık olabilmem için gerçekten de güzel olması lazım. O güzellik karşısında kalbim küt küt atmalı, beni bir heyecan kaplamalı. Gözleri, saçları, dudakları, her detayıyla büyülemeli beni. Ama en önemlisi, onu tanımam gerek. Karakter ve ten uyumu var mı keşfetmek lazım.
Bunu bende bilmiyorum
Güven sadakat yalansız biri lazım
Dobra yalansız şeffaf bi sevgi lâzım🙄🙏☘
Aşık olmak için kırılmamış kalbe ihtiyaç vardır.
mesela sen olabilirsin
Sağlıklı olmaya
Geçmişe dönmem lazım
Huzur lazım
Elektirik buyu
Ne vereyim abime
eşimi görmem yeterli
Hiç bir şey
sende ne var
Bir şey lazım değil
zaman, sevgi, güven
Sevgi