- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılZekası olmaması bence büyük problem çünkü önce birisini seviyordum belli bir süre önce ama yani gerçekten değer veriyordum diyebilirim daha sonra her gün böyle etkisi kalkmaya başladı hani biz hep diyoruz ya işte aşk aşk aşk diye bu aşk aslında var olan bir şey ama etkisi iyi değil yani böyle iki ay ya da üç ay filan sürüyor gözüne perde örtüyor hiçbir kötü tarafı görmüyorsun eğitim durumu çok düşük doğunun yani baya ilkokul terk çalışmak zorunda kaldığı için çalışmaya başlamış ama ben bunu hiçbir zaman sorun etmedim asla küçümsemedim çünkü çalışmak da çok büyük bir şey erken atılmış hayatı o kadar sessiz o kadar ağır duruyordu ki böyle o kadar efendiydi ki zaten onun o sakinliğine dinginliğine düşmüştüm daha sonra fark ettim ki adam aslında canımsın yani o sakinlik dinginlik zeki oluşundan ya da efendi oluşuna kaynaklı değil adam ne yapacağını bilmiyor benim gözüm zaten açılmıştı ama biraz değer vermiştim ve ben kendi kendime ihanet etmek istemiyordum aslında çünkü gerçekten zamanında büyük fedakarlıklar etmiştim onun için bu fedakarlıklarını içine etmek istemedim sıfırdan başlamak istemedim sonra her gün yavaş yavaş gittim ondan kafamda yavaş yavaş SORULAR oluşmaya başladı artık acaba sıkıldım mı eskisi gibi hissetmiyorum kendi kendimi yiyorum bütün gün boyunca onu sevmeye çalışıyordum bütün gün bırakamıyordum bilmiyorum toksik bir hal almıştı benim içime bana zevk vermiyordu bu onunlada aramda belirgin bir yaş fark vardı Ama sorun bu değildi yani zihniyet farkı çok tu ben mesela beyaz derdim o siyah bayağı farklıydı biz Ama ben onu tanımaya başladığım zaman bizim en az yurtdışına taşınmadan önceki bir ay önce filan zamandı ve ben gerçekten çok büyük boşluktaydım ne yapacağımı bilemiyordum bir dal gibiydi ve ben ona tutuldum onun varlığı bile beni zamanında hayata bağlamıştı sonra da aynen dediğim gibi işte kafamda SORULAR oluşmaya başladı benim bu siteye ilk üyelik yapma sebebim aslında tamamen o adam herneyse o zaman ben okudum sordukça sorasım geldi
sonra üyeliğimin yaklaşık ikinci ayında filan gerçekten adam diyebileceğim bir adamla tanıştım burada normalde hiç öyle bir beklentim yoktu bu siteye girerken yani işte gidipte hedefi şaşırmak ya da yani birisini açılabileceğini benim aklımın ucundan geçmiyordu ama yani her şekilde minnettarım çünkü konuşma şansım oldu tanıma şansım oldu normalde cinsiyetçi birisi değilim ama gerçekten adam gibi adam diyebileceğim bir insanla tanıştım burada tanıştım konuştum yani bu şansı yakaladım her zaman artık olumlu tarafından bakıyorum bir şeyleri mesela şöyle düşünüyorum ben onu hiç tanımaya bilirdim ama tanıdım değil mi konuştum ettim artık ondan başkasını sevemeyeceğimi de anladım denedim çünkü denemedim değil ondan sonra çok kişiyle konuştum ama bir türlü yani olmuyor bir yerde bir şeyler kopuyor çünkü benim hala aklım kalbim gözüm onda başka birisini ister istemez göremiyorum pişman mıyım hayır değilim şunu öğrendim onda hayatını bir adama bağlamıycaksın hiçbir zaman Adam senin hayatının merkezi olmayacak sadece hayatındaki çok güzel bir renk olacak yani beni büyüttü diyebilirim zihniyet olarak kafa yapısı olarak öyle bir kendinden yoksun koydu ki onun yokluğu ile büyüdüm hızlandırılmış bir ve dokuz ayda büyüdüm mesela 🙈😅😅😅 yani benim olgunlaşmamda bayağı büyük bir payı var diyebilirim şimdi ona sorsan diyecekki hani ben asla hiçbir şey yapmadım neden böyle oldu diyecek ama bilmiyor benim hayatımda gerçekten bayağı büyük bir yere şahit dün öyleydi mesela bugün de öyle belki yarın da öyle olur umarım bütün ömür öyle olur yani temennim bu yana canın inanılmaz derecede yanarken nasıl gülümseyebilirsin bana bunu öğretti38 Yorumla- +1 yıl
"hayatının merkezi olmayacak sadece hayatındaki en güzel renk olacak" bu söz benim sözüm , bu bir tesadüf mü 😃
- +1 yıl
Allah allah ben niye görmedim senin sözünü patentini alman lazım bacımsu sjjdj🤣
- +1 yıl
PiLLy_Bhebek. com 😂 düşüncelerimizin benzerliği şaşırtıyor beni 😌
- +1 yıl
Yalnız helal olsun ben dedim okumaz okumazsa görmez sjsjs ama radar gibi kadın maşallllahh🥴🤪😅🐣😌😅
- +1 yıl
Ben okumayı çok severim çiçeğim
- +1 yıl
Biliyorum yani tahmin edebiliyorum çünkü senin normalde de kurduğun cümleler sanki kitap içerisinden alıntı gibi yani kitap okuduğunfazlasıyla edebiyat hakkında bilgili olduğun belli oluyor Ama bu yani benim espri söyledigim bir şey değil taa kaç ay önce ben seni takip etmeden de bunu yani fark etmiştim bayağı olgunlaştırmışsın yani kendini karakterini fazlasıyla tebrik edilesi bir davranış bence bu çok güzel bir şey 🐣🌺🌺çiiçekim🌺🥳🙂😅
- +1 yıl
Teşekkür ederim♥️
- +1 yıl
Rica ederim🌺
En İyi Cevaplar
+1 yılBirkaç şey var. Birincisi çocuksu hareketler sergilemesi. Bundan kastım olgun davranmaması, 12 yaşlarında birisiymiş gibi mantıksız davranması. İki, sevgisinden emin olmama izin vermemesi. Sürekli farklı şekillerde davranırsa, bana önem verdiğini görmezsem, bir ortama girdiğinde beni unutursa filan sevgisini düşünmeye başlıyorum. Üç ve son, özgüvensiz olması. Kendisine güvenmeyen, kendisini güçsüz gören birisi olmasını istemem. Bana karşı üstünlük göstermesine gerek yok ama yolda başı dik yürüyebilmeli.
20 Yorumla
+1 yılzamanla herkes geğişiyor.. bazen iyi bazen kötü.. bu sevgili için değil herkes için geçerli bir konu sanki bu bu hayat bizim için değil gibi hissediyorum... mesela o kadar çok değer verdiğim birine her gün nasılsın iyimisin yazıyorum çıt yok sadece sesizlik var.. insanlar yalnızlığı ya sigara ya alkol ya da müzikle bastırır maalesef bende hiç biri yok..
23 Yorumla- +1 yıl
Sorular sohbet yerleri değildir 😏
- +1 yıl
önümde engeller var yazacak başka bir yer olsaydı ordan yazardım..
- +1 yıl
Demek ki neymiş istemiyormuş 🥲
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yıl- Karşılıklı soğuşmak
- Karşılıklı isteksizlik
- Değer vermek ve değer görmek arasında açılan makas farkı
- İktidar yönetimine darbe girişimi 🤣
32 Yorumla- +1 yıl
Sol yoldan birlikte yürüyememek
- +1 yıl
Evet canım mutlaka sol yoldan birlikte yürümek gerekiyor. Kestirme yol, asfalt yol olmaz direkt sol taraftan ❤️ yürünen yol 😍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
59Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
u +1 yılBenim ilgimi, sevgimi, kişiliğine verdiğim zayıf not bitirir.
Kişiliğinde bir sorun yoksa ve karşılıklı sevgi saygı mevcutsa gerisi halledilir.40 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılTamamen karşı tarafa bağlı, onun ilgisi azalırsa, hal ve hareketleri değişirse, sevmediğini hissedersem, o zaman bende yavaş yavaş soğmaya başlarım
33 Yorumla- +1 yıl
Allah Allah öyle mi?
- +1 yıl
@H_a_y_a_t_97 hıhı öyle :D
- +1 yıl
bal
- Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
u +1 yılDuygular karşılıklı olmalı, duygularda eksiklik, hissizlik başlayınca hisseder ve vazgeçersin. İlgi eksikliği, bahaneler ilişkiyi bitirir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlgisizlik ilgimi kaybetmeme sebep olur. :)
30 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Beni kıyasladığı an biter tüm ilgim..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 43,4b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
İlişkide saygı azalmaya başlarsa işte o zaman tüm ipler gerilip kopmaya başlar.
#gadası10 Yorumla Birkaç sebep sayabilirim..
- Başka insanların da olduğu ortamda yeren davranışlar sergilemesi.
- Sevgisini ve ilgisini göstermekten kaçınması.
- Önemsenmediğimi hissettirmesi.
- Uyarılarıma rağmen kırmızı çizgilerime saygı göstermemesi.
- Yanımdayken benden başka şeylerle meşgul olması.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilime karşı ilgi kaybetmem kolay kolay. Çünkü aşıksam gözüm yanlış taraflarını, eskilerini görmez. Yine de kaybetmişsem bakarım o da ilgisizdir, beni görmemezlikten geliyordur o zaman hemen kendime dur ikazı verir, ilgimi azaltır ve uzaklaşırım. Ben onu sevdiğim kadar o da seviyorsa ona göre davransın.
10 Yorumla
+1 yılBenleyken başka erkeklerin ilgisini çekebilmek için teşhircilik yapması. Şımarıklık yapması. İlişkiden sonra arkasını dönüp benim sarılmamı beklemesi ama ben arkamı dönünce sorun etmesi. Spsyal medyada eskortlar gibi pozlar vererek ilgi budalalığı yapması.
10 Yorumla
+1 yıl•İlgisiz oluşu
•Mesajlarıma çok geç cevap vermesi
•Sesli ya da görüntülü konuşmak istememesi aramaması
•Gelecekle alakalı şeyler söylemesi ya da benimle hayal kurmaması (şu anki bütün yaşadıklarım saydıklarım😢 ama mal gibi seviyorum vazgeçemiyorum da😢😢😢)10 YorumlaBile bile kıskandırma olaylarına girerse ben anında soğuyorum. Onun dışında öyle ilgimi esirgemem herhangi bir durumdan dolayı. Rahatsız olduğum bir şey varsa dile getiririm ama ilgisiz olmam.
40 Yorumla
+1 yıldeğer bilmemesi.
kendini bulunmaz hint kumaşı zannetmesi.
gereksiz naz, tripler ve çocuksu tavırlar.
iyi akşamlar ece hanım.
peki siz ece hanım size ne yapılsa ilgi ve alakanızı kesersiniz ondan. karşı tarafın ne yapmasından hoşlanmazsınız daha çok yani.12 Yorumla- +1 yıl
Bana Özel olduğumu hissettirmezse soğurum , uzaklaşırım. Flörtöz tavırları sadece bana olmalı.
Zeki olmalı felan demiyorum zeki olmazsa zaten hayatımda olamaz ) - +1 yıl
anladım.
+1 yılBakımsızlık, cimrilik, kötü koku, asosyallik, tembellik, görgüsüzlük.
10 Yorumla- Yalan
- Aşırı derecede kıskançlık
- Ufak sebepler yüzünden yaşanan tartışmalar
40 Yorumla
+1 yılVe yalan
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. Beni önemsemeyen , ilgi göstermeyen kim olursa olsun , ben de ilgimi kaybederim.
Tabi ki başkaca kriterler de olabilir , ki bunlar daha çok ergenlikte cereyan ediyor ama asıl mesele karşılıklı ilgi ve alakadır.10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim olmadı ama olsaydı şunlar beni soğuturdu:
- Düşük libido
- Temassızlık
- Saygısızlık bana ve aileme
- Sözlerde tutarsızlık
- Fazla trip ve saçma sapan kıskançlıklar
- Para canlısı olması ve sürekli beklenti halinde olması13 Yorumla- +1 yıl
@AsyaVenüsü ilgisiz davran sende
- +1 yıl
Teşekkür ederim yorumumu siler misin
- +1 yıl
@AsyaVenüsü tamamdır ve rica ederim 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSaygısızlık..
Hakaret, küfür, tehditler, ikinci plana atılmak, tutarsız davranışlar..
Bu gibi davranışlar benim kendimi kapatmama, kopmama sebep olur10 Yorumla
+1 yılHer durumda benden ayrılması. İlk olarak benden vazgeçmesi, yapma dediğime inatla yapması. Yalvar yakar konuşup dil döktüğümde inatla dinlemeyip kendi bildiğini okuması. Soğuyor insan
10 YorumlaDeğişmesi olabilir. Huyu, davranışları, bana karşı olan konuşması değişiyorsa ve ben ona baktığımda benim sevdiğim kişiyi göremiyorsam ilgimi kaybederim.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Kıskançlık, yüksek ego ve anlamsız istekler başka şey ilgi kaybettirmez..
40 Yorumla
+1 yıl-Aşırı ve yersiz trip,
-Başkalarıyla kıyaslaması,
-Ego,
-Anlayışsızlık,
-Yalan, ona karşı olan ilgimi bitirir.20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Merhaba , bir kere ihanet olmuşsa zor olur geriye seçebilmek ve seçebilmek...
31 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yalan söylemesi, gözünün dışarda olması. Benimki öyle ve gerçekten çok fazla olan ilgimi yitirmeye başladım artık.
10 YorumlaBana karşı ilgisiz ve saygısız davranışları, umursanmamak. eger onun için fazla gibi hissediyorsam kendimi sogurum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Merhaba 👋🌹
1- Saygısızlık
2- Yalancılık
3- iki yüzlülük
4- ilgisizlik
5- yüzyüze görüşmemek10 Yorumla
+1 yıl- Saygıyı yetirmesi, yersiz kıskançlık, kendini benden üstün görmeye başlaması, dinlememesi, sürekli gitmeyi falan düşünmesi.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim yok... Olsaydı eğer.
- İlgisiz oluşu
- Beni bankamatik olarak görmesi
- Değişmesi olurdu herhalde
10 Yorumla
+1 yılBana karşı ilgisiz olmasi sorumsuz olması ilgi manyağıyım ben hep peşimde olcak ilgisiz bırakırsa üzülür
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.
+1 yılMesguliyetlerinden birisi ben degilsem ilgim kaybolur bana zaman yaratmıyorsa onunla olmamın bir önemi yok
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılSaygısızlık, ilgisizlik,önemsememek, ihanet, yalan...
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılYalan
Karşı cinsle Gereksiz samimiyet
Kibir
Ve sohbeti kötü olması.20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yalan söylemesi ve bir başkasına ilgi duyuyor olması...
20 YorumlaKişisel bakımı ihmal etmesi. Görüşlerinde radikal söylemlerin iz düşümünü göstermesi.
Bunlar zekanın dalgalanmasına delalet.. Bir anda olmasada iletişim adına, sessizliğin çökmesi durumu.10 YorumlaSonradan degismesi ilgisinin azalmasi saygisiz olmasi beni yeterince sogutur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım itici alışkanlıklarını zamanla gözlemlemek.
10 Yorumla Ciddiye almaması, soğuk davranması ve narsist tavırlar.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Durmadan tek istediği şey beni becer demesi. Dildomuyum ben?
10 Yorumla
+1 yılEmpati yoksunu, sempatikliğini kaybetmiş ve 'ben'cil oluşu. Sevgiliden ziyâde kim olsa soğurum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgililik dönemlerini geçtim ama ilgisizlik bence her insanı soğutur birde anlayışsızlık ısrar
10 Yorumla
+1 yılKısıtlayan herşeye karışan sevgiliden hemen soğuyabilirim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılOndan beklemediğim. Bir hareketi yaptığında ilgimi kaybederim
10 Yorumla
+1 yılİlgisiz olması, yerine göre davranmaması, şikayetçi olması ve bekletmesi.
10 YorumlaUlu orta özel şeyler konuşması.
İnsanların içinde sürekli öpmek istemesi
Bana saygı duymaması22 Yorumla- +1 yıl
hakklısın utangaç biri olarak katılıyorum başkalarının önünde fazla ileriye gitmemek gerektiğini düşünüyorum:)
- +1 yıl
@H_a_y_a_t_97 kesinlikle 😄
+1 yılÇok fazla sıkması, anlamadan kıskançlık krizlerine girmesi.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsürekli cinselil içerikli şeyler göndermesi, konuşması... araba resimleri, ve çocuk gibi ilgi beklemesi soğuttu kendinden
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bende soğuyamama sorunu var, soğumam gerekenden de soğuyamıyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılEn önemlisi yalan. Küçük büyük farketmez. Pembe beyaz da. Yalana tahammül edemiyorum. 😏
10 Yorumla Sürekli cinsellikten konuşması
güven vermemesi
İlgi göstermemesi30 Yorumla
+1 yılSaygıyı ve anlayışı kaybetmekle beraber kendisini benden üstüne görmeye başlayarak beni ezmeye çalışması bir de mantığı kaybetmesi.
10 Yorumla
+1 yılSoğuk davranmaya başlaması geceleri geç yazması mesajlara geç cevap vermesi ona karşı ilgimi kaybetmeye yeter zaten.
10 Yorumla
+1 yıl1- saygısızlık
2- Güven eksikliği
3-İlgisizlik10 Yorumla1. cisi yalan ikincisi dürüst olmamak 3. cusu saygi ve güven
10 YorumlaCiddiye alınmamak
Değersiz hissettirmesi
Vakit ayırmamak
Sürekli oyun oynaması10 Yorumla
+1 yılÖyle bir neden yok. Eger seversem tam severim ben ihanet etmedigi sürece
10 Yorumla
+1 yılYalan söylemesi net şekilde ilgisizleştirir beni Ece hanım
10 Yorumla
+1 yılGereksiz trip atması, ilgiye boğması, aşırı kıskançlık vs kısaca herşeyin aşırısı insanı bıktırır
10 Yorumla
+1 yılSevgilim yok ki beğendiklerim oldu ama oda olmadı 🙊
10 Yorumla
+1 yılBütün kartlarını erken görürsem soğurum muhtemelen
30 Yorumla
+1 yılİlgisizlik önemsenmemek umursanmamak vs vs
20 Yorumla- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı