Kızı kendi bırakmıştı ve eski sevgilisine dönmüştü ama nişanlanmadan 1 ay önce engelini kaldırdı ve aylardır bakıyor.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hiç sağlıklı bir davranış olmadığı aşikar... Yol yakınken ya ayağını denk alsın ya da yallah kıçına tekme
Ama bu durum aylardır devam ediyor ve hala nişanlı sadece meraktan öylesine bakıyor olamaz mı?
Meraktan öylesine körü körüne kimse kimseyi takip etmez. Senin aklın fikrin buna cidden yatıyor mu allah aşkına?
Tamam canım haklısın ama o kızı kendi bıraktı ve bana döndü, istese onunla kalabilirdi, onu tercih edebilirdi değil mi?
Eskiden hiç hikaye paylaşmazdı şimdi 2 haftada bir hikaye paylaşıyor. Kız profil fotoğrafını silmiş, benimkide bir kaç saat sildi sonra tekrar fotoğrafını koydu.
E yok artık... Ya bak seni üzmek istemem ama afedersin iki ucu b*klu değnek farkındasın sende bunun diretmek ona değil sana zarar verir. Tekrar engellemesini iste eğer ki böyle saçma bi sebep için sana karşı gelip kendi istediğine ikna etmek için çabalarsa ciddi anlamda ilişkini gözden geçirmelisin.
Kafam çok karışık :/
Ama kıza hiç yazmamış bunu anlamıyorum?
Yazmaya yüzü yoktur. Kızın yaptığı davranışları yaparak ilgisini çekip kendine onun yazmasını istiyordur. Belki de sen iletişimleri yok diye biliyorsun? Belki de yakın zamanda kısa da olsa bir diyalog yaşayıp kıza kendini hatırlattı, şimdi de kızın kendini takip ediyor olabileceğini bildiği için ne yapıyorsa aynısını yapıyor. Muhtemel mi? Bence ciddi anlamda muhtemel...
İletişimleri yok bundan eminim, ortak arkadaşımız söyledi...
insanlar karaktersiz :(
Maalesef :/ O kızı kendi bıraktı ve bana döndü, sonrada nişanlandık, istese onunla kalabilirdi, onu tercih edebilirdi değil mi?
Eskiden hiç hikaye paylaşmazdı şimdi 2 haftada bir hikaye paylaşıyor. Kız profil fotoğrafını silmiş, benimkide bir kaç saat sildi sonra tekrar fotoğrafını koydu.
hakkında hayırlısı olsun :(
Amin teşekkür ederim.
O kıza hiç yazmadığını nerden biliyorsunuz?
Ortak arkadaşımızdan ama kızın storylerine sürekli bakıyor
O kızı engellemesini isteyerek işe başlayabilirsiniz hem de derhal. Yaptığı hareket hiç hoş değil. Hala devam ediyorsa ona defolması gerektiğini de üstüne ekleyin. Bu tarz erkeklerin defedilmesinden yanayım. Eski flörtünün hikayelerine bakamaz sadece bana bakar.
O kızı kendi bıraktı ve bana döndü, istese onunla kalabilirdi, onu tercih edebilirdi değil mi?
aklı hala ordadır
Sanmıyorum, öyle olsa niye diğer kızla nişanlansın ki? Ve niye o eski flörtle iletişime geçmiyor?
işte vars en hesap et
Hesap edemiyorum... benimki kızı bırakmıştı istese onunla olabilirdi ama benimle nişanlandı :/
erkek milleti hep böyle ki
Nasıl biraz açarmısın?
O kızı kendi bıraktı ve bana döndü, istese onunla kalabilirdi, onu tercih edebilirdi değil mi?
aklı kaldı erkekler bazen böyle geriden geliyor nasıl anlatayım canı çekiyordur onda yaptığı sende yapamadığı bişi
Anlıyorum ama o kızla sevgili olmadılar sadece flört ve o kız çok ciddi biri aam benimle daha rahat bir ilişkisi vardı.
rhatalık görecelidir snn rahat dediğin kimisi için öyle değil
Haklısın, yani benimle tatile falan gidiyor ama o kız baya dindar, bunu demek istedim.
tamam bende sölemek istediklerimi burada net yazamadım ama şöle söleyeyim bazı erkekler grup sever belki onunla bunu yapabiliyor kapalı olması bir kıstas değil
Ay yok o kadarda değil!
O kız o kadar dindar ki, benimkiyle ilk buluşmada ciddiysen tanişma amacı ile seninle konuşurum yoksa yolları şimdiden ayıralım demiş.
:D bilemedim :D bak demekki takılmak sadece rahatlık olmuyor neleri var
Unutmadi
Ama unutamadıysa niye kızla iletişime geçmiyor ki?
Nisanlisi var diye cesaret edemiyor. Ama yakinda o cesareti bulur xd yol yakinken ayril
Ama bu durum aylardır sürüyor ve hala nişanlı, öylesine bakıyor olana mı sadece meraktan?
Sevgili olmamışlardı, sadece flört ama annesiyle tanıştırmıştı.
Knk seven bir erkek bunu yapmaz yav eski karisi bile olsa, artik sevdigi bir kadin varsa onun ne içitigini kimle gezdigini meraklanmaz. Unutmadi demek ki
Ben olsam yol yakinken ayrilirdim
Annesiyle tanistirmisti birde, erkekler bunu her kizla yapmazlar ki
Bu kizi gercekten sevmis demek ki
Tamam canım haklısın ama o kızı kendi bıraktı ve bana döndü, istese onunla kalabilirdi, onu tercih edebilirdi değil mi?
Knk bu erkekleri anlamak zor degil baska bir kizin profiline bakiyor demek ki unutmadi. Yani kendini kandirma gercekler bu, bence direkt ona sor niye bakiuor diye
Tama canım böyle düşününce haklısın ama kıza niye yazmıyor o zaman?
Iste nisanlisi var diye, cesaret edemiyor. Ama hala onu dusunuyor o kesin
yaptığı hoş bir şey değil
Evet hiç hoş değil!