+1 yılErkeğin içine kaybetme korkusu salan kadın bu u başarır.
Cepte bilinmeyen ve gizemini koruyan kadın bir adım önde. Duygularını çok açığa vuramayan kadın da öyle.
Bence parmağında oynatan kadın önde.32 Yorumla- +1 yıl
:) bencede. Güzel anlatmışsın tatlım katılıyorum
- +1 yıl
Teşekkürler canım 😇
En İyi Cevaplar
+1 yılbeni kimse parmağında oynatamadı diyemem ama en azından bunu fark edip izin verdiğim ya da vermediğim oldu..
bir kadının içindeki geyşa yani vardır ancak bunu her adama göstermez doğru adamı bulana kadar bu böyle :)
parmağında oynatan kadınlar ise çokça var ne ile oynattıkları da ortada aşikar :)10 Yorumla
+1 yılErkek canımsın bir çocuk bile oynatır parmağında. Kadın en fazla kısa bir süre kandırabilir aklı başında bir erkeği. Ancak sorun şu ki, bu işlerde aklı başında erkek pek yaygın değil. ☺️
14 Yorumla- +1 yıl
canımsın yazdık canımsın diye çevirdi
- +1 yıl
Hayır canımsın yazdık canımsın oldu
- +1 yıl
Geriiiiiii z*kalıııı yazdım canımsın diye çevirdi hadi bunu da çevir de göreyim
- +1 yıl
Hahahha çok güldüm :D sorun değil, KS terbiyeli 😅
Geyşa
12 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim bitanem 🖤
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılErkegi parmağında oynatan kadın bence çok aciz. Hele bunu kadinligini kullanarak yapıyorsa... bu kadınlar unutmasın ki, bir gün kendisi de bir erkek çocuk anası olabilir. Kendi oğluna bunu reva görür mü? Erkeğini parmağında oynatan değil, yücelten kadın makbuldür.
21 Yorumla- +1 yıl
👏👏
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. İkisinin ortası ve yerinde olmalı hersey.. Ne kimsenin kölesi olurum nede parmağımda oynatmaya tenezzül ederim.
21 Yorumla- +1 yıl
Ne kimseye aitim nede kimseye sahip, yonca evcimik şarkısı geldi aklıma :D
İlk başta sinsi sinsi ruhuna girip parmağında çeviren kadınlara şaşırır dururdum taki hak verene kadar turizm bölgesinde aynı yabancılar parmak degil arkalarından süründürüp baş tacı yapıyorlar öyle olmak gerek galiba
12 Yorumla- +1 yıl
Heh tam da anlatmak istediğim buydu 😌
+1 yılKadın erkeğin gönlünü erkekte kadının gönlünü hoş edecek yok öyle tek taraflı dünya
Ne erkeği parmağında oynatacak kadın ne de erkeğin gönlünü hoş etmeye çalışacak kadınlara gerek var
Hal böyle olunca ipin ucu bi araya gelmez bi halt olmaz11 Yorumla- +1 yıl
😌🙏
+1 yılErkeği parmağında oynatan kadın olmam çünkü olmak istemem bana ters sırf onun isteklerini yapmaya uğraşıp sadece onun da gönlünü hoş edemem her şey kararında güzel yeri geldiğinde o yeri geldiğinde de o
13 Yorumla- +1 yıl
Mis 😌💅
- +1 yıl
Ayn😌
En iyisi - +1 yıl
Kesinlikle 😌
+1 yılDe nereye kadar? ^^ Tamam bazı erkekler var böyle yönetilmeyi seviyor istiyor kadın güzelse ve bunu iyi kullana biliyorsa istediğini yapıyor ama söylediğim gibi nereye kadar? Şahsen ne kadar güzel olduğu önemli değil ama ben bir kadınla arkadaşlık yaparken gülüp eğlenemiyorsam ve benden sürekli bir şeyler gidiyor gibi hissediyorsam. O ilişki biter.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBen her ikisine de varım. Duz duvara bekarim.
Konyalıfüçyüş der ki :
Bir kadın bir erkeği parmağın da oynatamaz, oynatigini sanır.11 Yorumla- +1 yıl
Doğrudur 😃
Bence parmağında oynatanlar ağzına bir kaşık bal çalanlardır sonra ömründen ömür götürenler onlar değilde zorda olsa sevgisini vermeye çalışan kızlar sizler cansınız
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Geyşa ney bilmiyorum efendim ama.. Bana normal bişey olsa kafi 😂😂
12 Yorumla- +1 yıl
Puahahah 😃😃
+1 yılOrtası neden olmuyor 😄 neden hep bir savaş olmak zorunda
14 Yorumla- +1 yıl
Çünküüü savaş doğamızda var 🤷♀️
- +1 yıl
🤣 Neyse bir ustanın bu konuda sözü varda demiyorum
- +1 yıl
Haha demeyeceğin bir şeyi sülemeee
- +1 yıl
https://m.youtube.com/watch?v=EDumtKX2bxY
Ben demiyorum o diyor 😄😄
+1 yılAbazan erkekleri daha çok parmaklarında oynatırlar...
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen ama yapıyorlar ya, sus deyince susuyor konuş deyince konuşuyor falan :D
- +1 yıl
Anlatırım onu da sus diyince susanı otur dediğinde oturanı burası uygun değil ama
+1 yılO kadınların yeteneği değilmi kul , köpek olan erkeklerin acizliği :d
11 Yorumla- +1 yıl
Bi bakıma evet, yetenek 😃
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen geyşa ruhlu kadınlara bayılsamda maalesef bu birçok hemcinsimi sıkıyor ve basit kadınmış gibi görüyorlar.
Oysaki öyle bir kadına denk gelsem başımda tac yaparım.20 Yorumla Erkeği parmağında oynatmak bana göre değil geyşa ruhlu oluyorum demekki ☺️
Diğer kesimide tebrik ediyorum otur diyor oturuyor kalk diyor kalkıyor nasıl oluyorsa 👏21 Yorumla
+1 yılIkiside diilim ben ya yok mu c şıkkı.
C= özgür ruhlu, saygı duyan saygı bekleyen, cıvıklık sevmeyen kendi halinde sessiz sakin bir ilişki insaniyim ben. Sevmem öylr hopidik hopidik şeyler10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir manipülasyona yüz vermeyecek kadar zeki olsun benim seveceğim erkek.
Birbirini gerçekten seven, eş ve eşit ruhlar olmamızı isterim...🦄🍀🍏⭐❤️20 Yorumla Parmakta oynatabilmek sadece işve cilveyle olmaz biraz zekâ da lâzım bana göre
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 503 cevap paylaştı. kadınların elinde olsa ölene dek adamları oynatmak isterler ama öyle bir dünya yok😀 bir kere ipin ucu kaçarsa yakalaması zor olur 😅
10 Yorumla
+1 yılErkei her istediğini yaptiran kadin olmak istiyorsan ya istediği bişey sende olacak bu vücunda da olabilir onun üstünden gideceksin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s +1 yılParmağında oynattığını belli etmeyen kadın ikisini de tokatlar 🙃
23 Yorumla- +1 yıl
Biz de parmakta oynatılacak kadar basittik zaten. :)
- +1 yıl
Üstüne alınmana gerek yok
- +1 yıl
Tüm erkekler için dedim.
+1 yılBir tek dileğim var, geişa ruhlu olsun yeter. Böylesini isterim ve severim.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İkisi de degil. Huzur veren saygili agir basli biri her zaman sevilesidir.
10 Yorumlagüçlü kadın olursa ben de hoşlanırım o mesele ayrı🤣
10 Yorumla
+1 yılBir de büyük başarı diyor ya. Parmağında oynattığını adam sanki çok mutlu. Bencillik bu tek taraflı mutluluk.
13 Yorumla- +1 yıl
İroni duydun mu hiç
- +1 yıl
Takdir ediyorum derken hiç ironi yapıyor gibi bir halin yok
- +1 yıl
Peki
+1 yılGeyşa elbette
GEyşa sanatçı demektir. Kadın da erkeği her anlamda doyurmalı hem manen hem bedenen10 YorumlaArası ortası yokmu
Herşeyin çoğu zarar azı karar10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Ben istemediğim sürece parmağında oynatamaz, geyşa kodunu da geç. Sentezi iyidir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılParmakta oynatmak daha iyi daha zevkli ama oda belli bir yerden sonra sıkıyor
10 Yorumla Otoriter avratlara bayılırım. Gerekirse emir versin
10 Yorumla
+1 yılKadın olsam parmağımda oynatırdım bu enayileri eşek bulunca binicen 😄
10 YorumlaSadece çıkarını düşünüyorsa oynatabilir. Bir erkek milleti düz mantığız zaten. 😂😂😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Geyşa ruhlu kadın. Kimseyi parmağamda ne ben oynatırım, nede oynattırırım.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılParmağından oynatmak için geyşa ruhlu olmak laizm..
10 Yorumla Erkeğini yatakta mutlu eden kadın pek çok konuda sözünü dinletir.
17 Yorumla- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Hayırdır kimi yönetmek istiyon? :D
- +1 yıl
Yönetmek istediğim kimse yok 😅
- +1 yıl
@Sosyetic_SheqiiL Kendini yönettirecek erkek karşına çıkmazsa?
- +1 yıl
Öyle birini aramıyorum ki 😃
- +1 yıl
Yok aramıyorum dedim 🤦♀️
Erkeği parmağında yeri geldiğinde oynatan kadın yeri gelir benim dediğim yeri gelir onun dediği olur
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılİkisi de değil
Karşılıklı sevgi, saygı, ağnayış 🙂10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen yeni yeni öğreniyorum erkekler oynatmayi ya tavsiye verecek olan varsa bekliyorum buyrun yazın
12 Yorumla- +1 yıl
Oynatırsın tabi tabi...
Cevap sahibi+1 yılS g laaan kerane kacikini
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkeğini seven kadın
21 Yorumla- +1 yıl
👍
+1 yılİki tipte değil. Sanki Dünya'da sadece bu iki tip var.
Bahsettiğin 1. Tip aşağılık kadınlarken, 2. Tip özsaygısız zayıf kadınlar.
Neden bu iki tip ile kendi cinsiyetini kötüler bir insan o da tuhaf.
Önemli olan erdemli, akıllı, kültürlü, kendine bakan kadındır.10 Yorumla
1 yılErkek ile kadın gücünü birleştirirse ne parmağında oynatan ne de Geyşa Ruhlulara ihtiyacımız olur.
10 Yorumla
+1 yılBizi o kadar kolay yönetemezsiniz ve parmağınızda çeviremezsiniz merak etmeyin. Aklımız fikrimiz var şükür...
10 YorumlaCilvelik yerine birbirine saygılı olup gerçekten sevmek daha sağlıklı olur. Uzak durun her böyle inssnlardan (hem erkek hem kadın).
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBen parmak tercih ediyorum oynatırken.
11 Yorumla- +1 yıl
Hahaha :D
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılGeyşa ruhlu kadın tabi :D sorduğun soruya bak :o
14 Yorumla- +1 yıl
Mis gibi soru işte daaa ohooo
- +1 yıl
Sorulacak soru mu sosyetik hanım cevabı belli 😱 kim elinde oynatacak kadın ister ki 😱
- +1 yıl
Köle ruhlu insanlar :D
- +1 yıl
Ona bakarsan hepimiz sistemin kölesiyiz sosyetik hanım 🤪
+1 yılBence kadın o erkeğin gözünde güzel olmalı ve adamda o kadına bağlanmış olmalı.
ya da o kadından faydalandığı durumlar var. Ev arsa para gibi.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılcici kız ,
kimse kimseyı parmagında oynatmaz , bu işler isteyerek oynatılır . sende oda bılır ama oyle hıssetmesını saglarsın .00 Yorumla Geisha. Ama hak ettiği değeri görmeli.
https://www.youtube.com/embed/wYzqz3dMBCo00 Yorumla
+1 yılBir insanı parmağında oynatmayı, nasıl iyi bir şey olarak görebiliyorsunuz?
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılTomris sultan gibi hatun var mı elinizde 😃
16 Yorumla- +1 yıl
Kalmamış 😃
- +1 yıl
Bende farkettim onu da. Yinede dedim belki ben görememişimdir. Bak artık tastiklendi 😃
- +1 yıl
Tüh umutlar suya düştü desene :D
- +1 yıl
Ohooo düşeli çok oldu. Böyle bir soru sordum Allahın kulunu umutsuzluğa sevkettim diye kendini kötü hissetme. Soruyu görünce dedim bakim var mı elinizde. Bildiğim cevabı aldım 🤣😂
- +1 yıl
Hahah :D tamam o zaman, yapcak bir şey yok 🤷♀️
- +1 yıl
🙂🙂
Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı. Geyşalar her zaman kezban gözümde itici buluyorum uğraşmam bile.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBence bu doğru bir şey değildir
20 Yorumla Yemek yapmasını bilsin yeter 🙄
10 Yorumla
+1 yılBeni hiçbir kadın yönetmedi yönetemez
13 Yorumla- +1 yıl
Sen farkında değilsindir zaten bi kadın seni parmağında oynatsa
- +1 yıl
@Düşünenkelebek1 Biz erkekler o kadar akılsız değiliz.
Ha en fazla cinselliğinizi kullanarak oynatırsınız o da anlaşılır zaten. - +1 yıl
@Düşünenkelebek1 Ben şimdiye kadar kadınları parmağımda oynattım zamanı gelince de bıraktım) yine de dediğim gibi hiçbir kadın beni yönetemez
+1 yılSeven ilgi gösteren olmasın.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.
+1 yılİki cilvenin sonucu yinede ayrılık 😗
10 Yorumla
+1 yılParmağınızda oynatın bizi 🤭
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeysa ruhlu kadın daha iyi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılErkegi parmaginda oynatan kadin diyorum.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkisinin de amacı aynı: Kandır, kullan, sömür, gönder...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılGeyşa ne demek
11 Yorumla- +1 yıl
“Geyşa, Japon kültüründe erkeklere özel olarak hizmet eden ve erkek müşterilerin daha iyi vakit geçirmesini sağlayan kadınlara denir. Geyşalar zamanla bazı dersler alır ve geyşalığa hazır hale getirirlir. Genellikle aldıkları dersler dans, yürüyüş, davranış ve müzik üzerinedir.”
Benim kastettiğim kısaca bu:
sevdigi adami rahat ettirmek ve mutlu etmek icin kendini paralayan ve bundan zevk alan kadin modelidir.
- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne