Helooo gececileer #KizlarSoruyor#Karakter Burada çoğu kız sormuş işte erkek arkadaşım sıkıcısın deyip ayrıldı vs vs daha birçok buna benzer soru :/🍷💄🥂🌺Asıl olan soru erkekler niye sessiz ve temiz olan kızları sıkıcı buluyoor? Ehmmm :) :)🍷🥂🌺
Erkekler niye sakin temiz kızları sıkıcı bulup kötü ve her yerde hareketli olan kızları daha hoş çekici bulur💅👄🥂?
Yani benim adıma geçerli değil diye düşünüyorum bu. Benim amacım çünkü diğer erkeklerin aksine kızı yatağa atmak değil de gerçekten onla mutlu olmak hoş bir hayat kurmak.
En nefret ettiğim kız tipi ortam kızıdır. Kim ne derse desin isteyen alınsın alınmasın. Onun bunun ortamında fingirdeyen kızdan ne karı olur ne sevgili olur. Alan kişinin de güzel kardeşim olması lazım. ya da işini halledeceği kaşar gözüyle bakmalı.
Yoo benim sevgilim gördüğüm en masum kişilerden biri. Onu neden sıkıcı bulayım? En azından iyi niyetimin değerini bu kadar bilmesi ve etkilenmesi hoşuma gidiyor. Beni de etkiliyor doğrusu. ❤️
sakin kızlar genelde konuşmasını bilen düşünerek hareket eden kızlardır bunlar ile [evlilik ] hiç durmayan çılgın kızlar ise bugün orada yarın burada düşünmeden hareket eden kızlardır bunlar [takılmalık ] Birde Hep Yüzü Gülenler Vardır Gülüşüne Tutulursun Acıları Büyüktür Bunlar [ üzmememiz gereken en doğru kızlalardır Evlilik ve Aşk Bunla Yaşanır :) ]
erkek her dokundugu kadın ıle evlenmek ıstemez ve o zamana kadar eglenebıldıgı ozgurce seks yapabıldıgı onu mutlu edenlerr ıle olmak ıster bu dogru ve doğaldır.
Bir İnsanın Hareketlerinden Ziyade, Güvenilirliğine Baktım. Güvendiğim Bir İnsanı Hele Ki Karakteride Yerindeyse Sıkıcı Vb Şeylerden Dolayı Hayatımdan Çıkarmadım.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler niye sakin temiz kızları sıkıcı bulup kötü ve her yerde hareketli olan kızları daha hoş çekici bulur💅👄🥂?