Hepsını istiyorum resmen olgun ve paralı tabı fakır ıstemem ha bı de yaksııklı onlarla hep eglenıyorum ama bu ıstek geçer mı kendım de cok zengınım bu arada
olgun erkek falan umrunda bile değil, senin ihtiyacın olan para.. parası olan birisinin olgunluğu umrunda bile olmaz kendin de belirttin " fakir olmaz " diye
Ah şu yakışıklılık. Onların elinde ellisi, biz avuç yalayalım
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yakısıkiı olanlar deger bılıyo hangı tıpsızle cıksam benı ezmeye asagılamaya calıstı ben ıstemem daha fakır tıpsız hep kadınlarla kıyas yapıyorlar onlar elindeki nın kıymetını bılmıyolar
Hepsi aynı olamaz bence de konu bu değil. Kıroyum ama para bende sözü boşuna çıkmadı. Ülkece çok cahiliz, eğitim şart. Sloganım da kadın cinayetleri bitsin artık, içimiz parçalanıyor
Hayır ben bu gune kadar hıc para yemedm ama zengjnler kadına doymus oluyplar kadının ıysıını bılıyolar ondan dedm fakırler nerde dekolte var oraya kosuyolar ucuz kızlara bıle kosuyplar zengınler secıcı oluyor ve zengınlerle takılıyorm kendım gıbı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Sorma benim psikolojim iyi değil bende olgun erkeklerle eğleniyorum babamın arkadaşı ile bile bilmiyorum ilgi arıyorum boşluğa mi düştüm bilmiyorum
Ben de oyle onlara bıle bakıyorum asırıı etkılıyor
Ozelden yazar misin
Tmmm
Biraz konuşalım seninle benzer yönümüz var
İstanbul'daysanız sizinle konuşabiliriz
Geçer sanirim kadın olmadığım için pek yorum yapamıyorum
Olabilir neden olmasın ilgin benimde olgun kadınlara ilgim var
Bazen oluyor çekici geliyor karşında gördügün zaman
Yaş olarak mı düşünce olarak mı görünüş olarak mı olgun?
Dusunce olarak
Aa ben
olgun erkek falan umrunda bile değil, senin ihtiyacın olan para.. parası olan birisinin olgunluğu umrunda bile olmaz kendin de belirttin " fakir olmaz " diye
Fakırler cok karıya aç oluyolar abazalar ondan
fakir olupta karakteri çoğu kişiden daha ağır olan insanlar tanıyorum delikanlı gibi delikanlılar
Ben fakırlerle cok cıktm hepsı karı azgını
sen yanlış kişilerle çıkmışsın benim sorunum değil :/
Valla fakırler kadına aç oluyor ben sevmiyorum
sen bilirsin :/
Ah şu yakışıklılık. Onların elinde ellisi, biz avuç yalayalım
Yakısıkiı olanlar deger bılıyo hangı tıpsızle cıksam benı ezmeye asagılamaya calıstı ben ıstemem daha fakır tıpsız hep kadınlarla kıyas yapıyorlar onlar elindeki nın kıymetını bılmıyolar
O tıpsızler bana foto bıle attı baska kadının bu ıgrenc bısey
Hepsi aynı olamaz bence de konu bu değil. Kıroyum ama para bende sözü boşuna çıkmadı. Ülkece çok cahiliz, eğitim şart. Sloganım da kadın cinayetleri bitsin artık, içimiz parçalanıyor
elindeki votkayı sakince bırak , bi kahve iç , yat uyu
Gotumu ye
yaptığın hoş bir şey değil
Kımın yaptıgı beebgm
müptezel.
senin
fakir olgun yakışıklı olur mu :)
Olmaz
sen parasını yiyeceğin bir adam arıyorsun o zaman
Hayır ben bu gune kadar hıc para yemedm ama zengjnler kadına doymus oluyplar kadının ıysıını bılıyolar ondan dedm fakırler nerde dekolte var oraya kosuyolar ucuz kızlara bıle kosuyplar zengınler secıcı oluyor ve zengınlerle takılıyorm kendım gıbı
beni tanımadan bu yargıya varmış olan çok üzücü
ooooo istanbuldamısın peki
Hmm olğun demek yaş mı düşünce olarak mı?
Hee tamm diyorsun. 😄
Hah ben şimdiden kaybettim 😀
guzel 🙂
Hahahajja 😅😅😅😅doldular dimi yine
Hepsini hem de
Erkek troll bu kesin
Tabi tabi inandık :D
İşin zor
Yas kaç senin
23..
İki zengin takılalım ozaman İstanbul daysan eğer 😂
Ama sen olguna benzemıyosun