AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sevecen ve eğlenceli pozitif enerji dağıtan bir burç diye biliyorum. Çok anlamam hoş.
Terazi yim terazileri severim
Aşırı dürüst. Biraz fazla titiz. Ama bayağı karamsar oluyoruz. Ama herkes sever sıcak kanlı insanlar. Zor yanımız zor guvenizir. Karşıdakiden fazla beklenti olmaz
Aynen peki kova erkegi nasil
Kova kadını tanıdım da. Erkeği bilmem terazi kadını. Teraziler. Başaklar balıklar yay dışında pek anlasamazlar. Kovalar şöyle bir şey sürekli kuruntu halinde ler. Hiç bir şey beğenmez. Laf sokucu ama bir nevi aldatmaya en yakın burç. Çünkü yalanları çok. İçten pazarlıkli desek yeridir. Teraziler her burçla anlaşır ama. Kova pişmanlık tır. Geçmişte çok felaket tecrübem oldu.
Kovaylami?
Evet. Kovalar a selam dahi vermem.. en son bir kova ile konuşalı 10 seneden fazla oldu sen düşün biri kovayım dedi mi arkamı dönüp uzaklaşirim
Mesela ne yasati
burada anlatamam hayatımın en büyük pişmanlığı diyim hani Allah korkusu olmasa onun canını bile alırdım ama benden uzak Allah yakın olsun hani ruhuna işlemiş bacım. pu. Tarzında biriydi. Kuruntulari var. Sen elinden geleni yap mutlu edemezsin. Normalde kadınları mutlu etmek zordur. Ama bu insana. İyilik ya. Yapmasaydin sana yap diyen mi oldu gibi davranır. Yani Allah yukarda tam tam 11 sene olmuş. Selam dahi vermem çok iyi tanıdım 2 senede benim gözümde kovalar benden uzak Allah a yakin
Aynen bende korudum etim sana beni koru diyen oldumu diyordu 🤣
Aklın varsa uzak dur. 😂😂 Bak ben çok ama çok insan tanıdım yaşım 30. Ama belki 3-5 milyon insan tanıdım desem belki az kalır ama. Bu burç insanları ayrı bir kafa. Neden ayrıldım kızla onu söyleyim kendinden 15 /20yaş adamla s. eks sohbeti yaparken canlı yakaladim var 2 seneyi tek kalemde sildim sonra. Bu aklınca beni canım yerine koyup sahte hesaplarla başkaları gibi konuşmaya çalıştı. Bende. 2011 -2013arasi hiç bir sosyal medya telefon kullanmadım ve. Bu 7 sene sonra gitti benim arkadaşımla gelip benden izin isteyerek evlendi😂😂😂yani ben s. ktiri çekmiş kurtulduğuma şükür ediyorum. O gelmiş beni kıskandirma derdinde 😂😂😂kafası o şekilde yani benle kurduğu hayalleri evlilik hayalleri ni o çocukla gerçekleştirmeye çalışıyo.. 10sene geçti üzerinde cidden kurtuldum şükür diyor um sen terazi isen beni anlarsın.
Bak benimkisi söyleydi
Özelden yaz. Bunları sakıncası yok sa
Biz aile sivas hemseri gidip gelen biriyiz bir birimize 2011de tanistik biz sonra bununla konusurken ederken martda konusmayi kesti annesi aileler tanisiyor o yüzden olmaz diyor bende dedim seven insan her türlü arkasinda olur dedim sonra gitti 3 ay bir kizla cikti onunlada ayrildi bir kizla daha cikti 3 bucuk kizla cikti kiz buna bacım cocugu demis kiz ayrilmis sonra bana tekerar geldi eti konustuk sonra aileler kötü olmasin diye sana yaklasamiyorum dedi
3 bucu sene beraber olmus
Sana bir şey söyleyim. Biri hayatından çıkıyor ise. O hayatına geri gelmeyecek. Bu yüzden sen bunları yazmasanda senin profilini inceledim. Soruların bazı yorumlarını okudum. Benzer şeyleri bende yaşadım sen şimdi ayrılıyorsun belli ki onu sevmişsin sanki ayrıldınız ama sanki hiç bitmemiş gelecek geri gibi düşünüyorsun. Çünkü duygusal sin bağlanıyorsun. Sorun şu. Senden sonra başkası hayatına girmişse. Senin için ölmüş olarak görmen gerekiyor. Şunu unutma kimse vazgeçilmez değildir.. bacım çocuğunun kalitelisi o. Hemde
Peki sen bu olmuş bitmiş neden yeniden sevip evlenmeyi denemedin başkası ile sevdin ayrildin Nişan oldu gitti. Geçmişte kaldı devam edemiyor musun
Yani senin burunu bildiğim için bakışından soluduğun hava sesinden derdini anlarım. Sen çok fazla büyütmüşsün bu insanı hayatında
Sonra 2018 kadar gidip geliyordu bana sonra 2019da mayisda kadesi evlendi ikimci nummarasi evlendi onun dügününe gittim ama hic yazmadi etmedi taki 6.11.2019da yazdi bana sonra konustuk sonra aralika kadar bana evlenme teklifi yapti sonra 28.12.2019 sonra 12.1.2020 isteme oldu sonra 18.1.2020 Nisan oldu bana hep sey dedi ocagima incir agici dikecen sonra Nisan alisverisinde cook pintilerdi sonra nisanlandik aradan 1 ay gecti kavgalarimiz basladi sürekli bir iyidik bir kötüydük ama o bana hep kötü bir iyi davranirdi asalardi kücümserdi begenmezdi sonra eski sevgilisinin ismini gördüm sarkilarda o hep ooo herseyde telefonundada ayni sonra ben elbise giyndim siddet uyguladi bana sigara parasi istedi suratima firlati al Fakir diye magdem seni gezdiriyorum at Benzin ⛽
800 euromu yedi sonra Facebook kapatim dedi annemin telefonundan gördüm resmini cektim en son iftar yemeginde eltime gidecez kavga etmisdik niye telefonunu acmiyorsun diye ilk caldirmamada acacaksin diyor du sonra beni aldi evden Eger dedi yukardakiler sorarsa neden suratin asik diye senin suratina sicarim dedi sonra evlenelim ailenle görüstürmicem dedi sonra kisa elbise giyndim diye ben o* oluyormusum utanmiyormusun dedi böyle giynmeyi dedim sen simdiye kadar nerdeydin dedim karisamasin dedim sonra bulustumuzda bana vurdu birdaha giyncekmisin diye evlenmeden cocuk istiyordu ben yok diyordum sonra en son dayanamadim 3 kere abime gittim abi böyle böyle dayanamiyorum dedim abi hep baska kizlar hep baska kizlar iciyor dedim agizinda küfür dedim asaliyor kücük düsürüyor dedim dalga geciyor dedim ben artik dayanamiyorum dedim kolumu büktü dedim sacimi cekti dedim birdaha böyle giyncekmisin diye sonra hep eski sevgilisini düsünüyor dedim abimde dedi ben dedi onlara seni üzsün diye vermedim mutlu olsun diye verdim dedi ben verdim ben bozuyorum dedi neyse ikimiz konustuk dedi sen dedi hic birsey hak etmiyorsun dedi nankörsün dedi senin yerine gelen hak ediyor dedi sen benim. gibi birini bulamazsin diyor sonra öyle böyle derken dedim ikimizde mola verelim dedim ikimizde yiprandik yorulduk kavga etmekten yok dedi abim geldi
Abimde dedi aileni seciyorsan hep arkandayiz ha onu secersen senin agizinami ediyor küfürmü ediyor sana vuruyormu abi gel kurtar beni deme herseyden elimi cektim evi ala bilmek icin benimkisine para vercekti vermiyorum dedi borc veriyorum bana öder dedi sonra bana böyle davrandini görünce elimi kolumu cektim dedi dedim al abinde yardim etmicek evi nasil evi alcaz dedi sonra yüzü cikardi bitti annesi babasi teyzesi geldi konustular annesi sey demis ben demi cok seviyorum seviyordum diyor mus oglumu cok sıktı dedi
Sonra annemde demiski senin oglun benim. kizima sevgi gösterdimi benim kizimin sevgisine karsilik verdimi benim kizim senin oglundan sevgi ilgi istedi dedi ama senin oglun bunu yapmadi bile dedi
Sonra ben diyor cok seviyordum kizini diyordu nolur bana arkanizi dönmeyin arkanizi nezaman dönerseniz ozman ben ölürüm diyor simdi selam bile vermiyor ex kaynam cok fenaydi sinsiydi kiskancti
Anladım ama sende de hata var belki sen görmüyor sun ama. Ya senden başkasına gitmiş gelen sana hayır eder mi Allah için ya 😊 banada benzin al seni mangala götürem😂😂şaka bir yana iyi birisin ama kafandan at kurtul bu insandan önüne devam et. Sen şimdi Sivaslı mısın
Bana hic altin felan yapmamislardi hic
Evet sivasliyim
Dün dügüne gittim kirsehirlilerin ve konyaliydi benim eski nisanlim konyali bir kizla nisanlandi karsilastik hepsiyle herkes bana bakti ex kaynanam hep bana bakiyordu
Sonra ex nisanlim hep bana bakiyordu
Halay cekiyoruz hep bana bakiyordu ama ben hem gülümsedim mutlu oldumu gösterdim
Ben.55 kiloyum.
Okudum hepsini çok şeyler yaşamışsin ama. Ailen e şükür et arkadan bir ailen var. Onların oğlu şerefsiz ama onların oğlu haklı oldu sen. o.. pu oldun onların gözünde. Herşeyi geride bıraktın. Sen ne istiyorsun karşıdaki adam başka kızlarda aklı ne evlenmesi sendeki anlamıyorum sonra evlilik zindan oluyor. Kadın cinayeti oluyor. Yapma gözünü seveyim seni sırf evlendim desin diye. Beş para etmez insanla evlenlilik hayali çok saçma.
Boyum 1.65
Senin kilo iyi kilo aldım diyon. Bence iyisin boyun kaç ki. Anladım. Yani bende anlatsam destan olur ama. Kısaca kovalar bize gelmez. Senide fazla meşgul ettimse af ola
Onu nasil pisman etmem lazim kova erkegi herseyi dile getirmez icinden konusur herseyi nisanlisi cok seytan sinsi konyali bide
Bence iyisin. Kendine insan bul evlenecek böyle g.. öt lalesi insanlarla uğraşma
Pişman mı etmek istiyorsun. Birini sev evlen mutlu ol. Seni kaybettiğine yansın.. ama biraz özel olacak ama. Evlenmeden çocuk istiyorum dedi çocuk dedin ya sen. Onla cinsellik yaşadın mı ki
Birtane var konyali
Ama benim o eski nisanlimi nasil pisman ede bilirim onu gudurtmam lazim
Belden asa olmadi ama öbür türlü oldu
Sürekli belden asa istiyordu ben yok diyordum olmaz diyordum
Evlen çocuk yap. Onun adını ver kudursun😂😂
Anladım 🤢🤢🤢 Konyalı lar biraz. Yobazlar. 😂😂Ben hafta 2-3kez bazen giderim Karaman Konya ya. Afyon'un kaymagı Konya'nın manyağı derler ya o yüzden manyak çok dikkat et
Senide. Çok meşgul ettim gittim ben. Hayırlı geceler dilerim
Verirsem bir tarafi Kalkar o yüzden olmaz
😂😂😂 verme zaten şakadan dedim. Kız olur da adını Eylül koy benim için
O karsidaki insana bagli Eger karsidaki insan o yobazliya izin verirse onun hatasi sen basindan nasil mayasini tuturursan okadar iyi
Kiz seytan gibi diyorlar konyali kizi seytan gibi diyor
Anladım valla güzellik ben. Eceli bekliyorum. Gelsin alsın canımı. Ben aşktan sevgiden anlamam.
Ya uyanıklar biraz kafa çalışır ama evlenip Konya'ya gitme bak Sivas'ı bilmem ama çöl gibi bir yer konya. Kışı pis yazı pis
Hahaha
Sence bana yasatini yasarmi?
Bilmiyorum.. kötü insanlar mutlu olur. İlahi adalet var ama o gün gelirmi. Geldiğini biz görür müyüz bilmem
Hm anladim
Sen gel beni al evlen benimle 😂😂 aynı huyumuz var iyi anlaşırız
İyi insanlarla emin ol hep mutsuz olur. Ama dileğim inşallah bu durumdan kurtulur mutlu olursun
Benim. Uyumam gerek. SONRA konuşuruz inşallah vm gene
Iyi geceler
Teşekkür ederim 🤲
Burçlarla alakam yok.
Yoksa niye yaziyorsun
Sivaslı mısınız?
Kolaydır
Kolaymi