Gelen kişiden beklenti gidenin yerini doldurması olduğu sürece aratır ama onu kafasında silen ve gelen kişiye odaklanan kişi için onunla yaşadıkları önemlidir geçmişinde yaşadıkları değil..
Giden gitmiştir, gittiği gün bitmiştir. Gideni ben değil giden beni kaybetmiştir. 🌹🥀 😂 Ne söz koydum bee :D Yok gidenin keyfi bilir kimseyi zorla tutacak halimiz yok yolu açık ola. Gelen sorun çıkartıyorsa onu da göndeririz olur biter.
Bende gelen gideni aratamaz. Gelen gideni aratıyor ise ben aklımı kullanamıyroum demektir. İyi olanı kaybetmem, kötü olanı kabul etmem benim akılsızlığım demektir.
İnşallah ☺️ Evleneceğim kadın, bak şu an hiçbir şeyden haberdar değilsin. Herhangi bir konuya hakim değilsin. Doğacak olan kızım için minik toka koleksiyonum var. Eğer olur da erkek olursa bebeğimiz, vosvos koleksiyonu bile yaptım. Sana gelince, ilk önce bir kalp ayırdım. Kaburgamın altında gizliyorum onu. Seni gördüğüm zaman öyle bir hızlanıyor ki, hiç kimsenin haberdar olmadığı kalbim, el içine çıkıverecek diye ödüm kopmuyor değil. Senin ikinci evin olacak şekilde sakladığım bir kalbim var, lütfen hor kullanma. Ve uğruna adayacağım bir soy adım var. En temizinden. Hiçbir şekilde senden fazla beklentileri olmayan bir karakterim var, sadece sevildiğini hissetmek isteyen bir yapım var. Ve sana bir sandık yaptım. Çeyiz sandığı. İçinde okuduğum zaman kendimi bulduğum, acılarımla beni yüzleştiren, mutluluklarımı hatırlatan kitaplarım var. Bir sürü hemde. Neredesin, kimlesin bilmiyorum. Bende bu konuda hiçbir şey bilmiyorum. Hayat muhakkak seni yanımda kılacak bir oyun oynayacak. Ve ben seni kendime sobeleyeceğim. Senin tuzlu kahveni içmek için sabırsızlanıyorum küçük hanım Şimdi her neredeysen, benimle birlikte koy kafanı yastığa. Aynı yastıkta kocayalım ayrı geçirdiğimiz gecelerde..
Biliyorsun ben neredeysem aşkın başkenti orasıdır. O yüzden benim adım Aşk. Nerde bir aşk varsa adım o. Bazen Ahmet Arif , bazen Nazım , bazen Tahir...
Yastığınıza sinen şampuan kokusu hatrına sizi sevebilecek adamlar varken, saçlarınızı bir kez olsun sevmeye yeltenmemiş adamlara "aşk" dediğiniz için kaybettiniz belki de.
Öyle bir zamanda gel ki vazgeçmek mümkün olmasın. Ellerimde koparmaya çaıştığım zincirlerden kalma yara izleri Yeni yeni iyileşmeye yüz tutmuş olsun. Gözlerimde öyle bir karanlık olsun ki, gören kör oldum sansın. Yanaklarım kurumuş olsun göz yaşlarımdan, dudaklarımsa çatlak çatlak.
Öyle bir zamanda gel ki vazgeçmek mümkün olmasın. Belki bin tane aşktan geçmiş olayım ve hiçbiri olmasın gözümde. Hiçbiri tamamlayamamış olsun cümlelerimi, Hiç biri bağlayamamış olsun geceyi sabaha. Hiçbirinin gülüşünün her anı senin kadar aklıma işlenmemiş olsun. Hiçbirinin hayali en güzel haliyle barınamamış olsun beynimde. Hiçbirinin izi kalmamış olsun bedenimde.
Öyle bir zamanda gel ki vazgeçmek mümkün olmasın. Sessizce ağladığım anları kimse çığlık çığlığa hıçkırıklara dönüştürememiş olsun. Ellerim kimsenin üzerinde eriyip gitmemiş olsun, gezinse bile. Dudaklarım senin adını söylerkenki gibi kıvrılmamış olsun hiç bi ad'a yeterince. Yerine koymaya çalıştığım her beden yok olup gitmiş olsun kumlar aktıkça tane tane. Unuttuğumu sandığım, vazgeçtiğimi sandığım, Sevmediğimi sandığım öyle bir zamanda gel ki Yerçekimine karşı koysun damarlarımda beni yaşatan her zerre. Öyle bir zamanda gel ki vazgeçmek mümkün olmasın...
Gideni bu zamana kadar aramadım, Allah aratmasın. Ama gidenlerin bir boşluk yarattığı da söylenemez zaten :) yani yer doldurmak gibi bir şey olmadı, asla.