Ahlâkî boyutunu farklı bir soru altında irdeleyebiliriz, benim şu an merak ettiğim sevdiğim kadını unutmak için hiç bir vatte bulunmadığım, bulunmayacagim baska bir kadınla birlikte olmam yardımcı olur mu? Yaklaşık bir yıl oldu hâlâ unutamıyorum. Bir süre sonra kızı rahatsız eden saplantılı birine dönüşmekten endişeleniyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Görüş bildiren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Bahsettiğim kadın benden 15 yaş büyük yani benimle ilgili ciddi planları olduğunu sanmıyorum. Lütfen bunu da gözönünde bulundurun
Sevdiğinizi unutmak için başka birisiyle olmayı denediniz mi?
Sence yeni bir ilişkiye başlarken bunları söylemek ne kadar doğru. Sen her ikisinde benzer şekilde tümüyle hislerini açıkça ifade ediyor musun gerçekten
Öyle bir şey yapmak istemiyorum tabiki ama mevcut durumun takıntılı bir hâl almaya başlayacak diye korkuyorum. Bir yıl oldu ve ben hâlâ aynı dertle uyuyıp aynı dertle uyanıyorum
Tam olarak anlatamıyorum sanırım. Bir süre uzak kalayım diyorum sonra onun hakkımda söylediği güzel şeyleri hatırlamaya başlıyorum, kötü olanlar silinip gidiyor zamanla sonra bahane üretmeye başlıyorum kendi kendime görüşmeme kararı aldı çünkü şundan filan diye. Bı şekilde bu kızı unutmam gerek artık bunlar normal gelmiyor bana
Gizem. Beni yargılaman için soru sormadım. Bı cikmazin içerisindeyim veee etrafındakilere axabilecegim bir konu değil bu. Bir şekilde akıl almaya çalışıyorum. Buralarda yazanlarin gerçek birer insan olduğunu unutma. Biraz düşünürsen bu kadar kaba şekilde hareket etmeyecegini düşünüyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O başka kadına durumu izah edersen olur. Yoksa kendini kullanılmış hissedebilir.
Ya böyle bir şey söylenebilir mi sence. Sana denilse ne hissederdin. Ama kadın benden 15 yaş büyük zaten. Çok ciddi düşündüğünü sanmıyorum
Seninle şu şu yüzden birlikte olmak istiyorum demiyeceksin tabi. Görüşmenizde yaşadığın duygu durumundan sözet.
Sence yeni bir ilişkiye başlarken bunları söylemek ne kadar doğru. Sen her ikisinde benzer şekilde tümüyle hislerini açıkça ifade ediyor musun gerçekten
Benzer durum yaşamadım ben. Senin durumunda böyle yapardım.
Teşekkür ederim
Yara bandı yapmadim kimseyi.
Öyle bir şey yapmak istemiyorum tabiki ama mevcut durumun takıntılı bir hâl almaya başlayacak diye korkuyorum. Bir yıl oldu ve ben hâlâ aynı dertle uyuyıp aynı dertle uyanıyorum
Acını çek ve hayatına bak, kimseyi de üzme
Tam olarak anlatamıyorum sanırım. Bir süre uzak kalayım diyorum sonra onun hakkımda söylediği güzel şeyleri hatırlamaya başlıyorum, kötü olanlar silinip gidiyor zamanla sonra bahane üretmeye başlıyorum kendi kendime görüşmeme kararı aldı çünkü şundan filan diye. Bı şekilde bu kızı unutmam gerek artık bunlar normal gelmiyor bana
Sevgilimi unutmam imkansız çünkü sevgilim yok:) troll du sorum😊
Nedeni hiç kaybetmezsin inşallah
*neşeni
Kimseyi kullanmam.
Sonuçta herkesin birliktelik için bir sebebi oluyor. Bazen seni gukdurenle bazen ilgi gosterenle bazen güzel olanla bazen sevdiğinle
Öyle karaktersiz olmadım olmamda
Gizem. Beni yargılaman için soru sormadım. Bı cikmazin içerisindeyim veee etrafındakilere axabilecegim bir konu değil bu. Bir şekilde akıl almaya çalışıyorum. Buralarda yazanlarin gerçek birer insan olduğunu unutma. Biraz düşünürsen bu kadar kaba şekilde hareket etmeyecegini düşünüyorum
Hayır denemedim