Arkadaşlar 20 yaşındayım ve bunun gerçekten tehlikeli yaş olacağını farkettim heran kendini ya evlilik masasında buluyorsun ya kariyer köşesinde ya da elinde bir bebekle. Arkadaşlarım hemen hemen çoğu evlendi bende kariyerime devam ediyorum 20 yaşına gelmemiş olanlar o yaşında kendini nerelerde görüyor? İleri yaşta iseniz 20li yaşlarda neler yaptınız ve pişman oldunuz mu?
Sen evlenenlere bakma. Bu yaştan evlenmek, hele ki bu devirde mantıklı insanın yapacağı bir şey değil. Ya çok iyidir maddi durumun aileden ya da kendini bildin bileli tanıyorsundur karşı tarafı ki yine de akıl mantık işi değil. Kariyerine odaklan, tek başına ayakta durabildiğinden emin ol her koşulda. Karşına çıkan insanı da tanımak adına ciddi süreç belirle, yüzlercesini görüyoruz günümüzde aldatılma ve zaaflara yönelik eylemleri. Hiçbir şey için acelen olmasın. Bu yaşıma geldim, istediğim mesleğin fazlasını elde ettim ve hala daha kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Mühim olan kişisel gelişim, diğer detaylar iyi koşullarda gerçekleşirse hayata renk katan olgular.
2 sene içinde ki hedeflerim. İyi bir yerde şu üniversite stajını tamamladıktan sonra staj yaptığım yerde veya tanınmış iyi bir ajansta 2 sene çalışıp yurt dışında yaşamaya başlamak.