Sevgiliminden süpheleniyorum?

Merhaba arkadaşlar sevgilimin yakın arkadaşımdan hoşlandığından şüpheleniyorum bu beni yiyip bitiriyo resmen yakın arkadaşımında sevgilisi var fakat sevgilisini aldatıcak kapasitede bi kız tanıyorum ilk defa bi cafede buluştuk sevgilimin ona olan bakışları çok ilgimi çekti bide biz toplu olarak yemek yapmıştık ben zaten güzel yemek yapamam çok yememişti benim yemeğimi ama onun yaptığı poğaçaları tek tek yedi kızda yandan ye ye dedi sinirim aşırı bozuldu neden kimsenin yaptığını yemiyoda onun yaptığını yiyo bide önceden bana onunla ilgili de bi soru sormuştu arkadaşım özbek çift vatandaşlığı var ama rusyada yaşadıkları için rusum diyo sevgilimde bana o rusmu gerçekten demişti bende evet dedim. İlk buluşmadan sonra sevgilim bana şey dedi yakın arkadaşım hakkımda bu gerçekten o çocuğu seviyomu demişti bende ne alaka dedim bilmiyorum ama aşırı bi şüphe var instegramı bende var whatsabınıda kontrol ediyorum sürekli numarasıda vardı sevgilimde engelledim ondan şu an aralarında bişey yok gibi ama bakışları beni çok rahatsız ediyo sizce?
Sevgiliminden süpheleniyorum?