Nisanlimla nasil konusurum?

Nisanlimin bana yanlisi oldu bende annesinin yaninda karaktersizsin dedim. Ondan bir gun sonra nisanlim yanimda agladi birakma falan bende sans tanidim. Bunu duyan annesi 2 gun sonra aramizi acti bu is bitecek diye. ondan 2 gun sonra nisanlimla yuz yuze gorustuk annem cok sinirli ailem bana kizgin dedi biraz zaman falan. Hatta demistimki nasil zaman oda dediki ya haftalardan bahsetmiyom. O gunden itibaren bana bidaha mesaj yazmadi bende uzerine cok dusmustum niye yazmiyon falan. Bugun 2 hafta oldu ve mesajlarima bakip cevap vermiyo. Nisanlim: efendi, nayif, cok icine kapaniktir. Beni bazen ailesinin yaninda savundu bence bunlara dayanamadilar. Simdi gelelim soruma, nisanlim 2 hafta bana yazmiyo, en son teyzesine kafam karisik demis bende yazdimki artik cevap ver devam mi hayir mi bende yoluma bakcam ama gene cevap yok. Dun dugundeydi resim gordum, yuzunde huzun, gozleri sis kucucuk kalmis. Anladim uzuntulu oldugunu. Ama benden kaciyo. Neden? Bir plani mi var da bekliyo veya beni mi oynatiyo? Şu an teyzem diyoki bence onu yarin isyerinden cikinca kapisinda bekle, yanina var konus neoluyo diye belki oylece ona yardim edebilirsin veya evetmi hayirmi anlarsin artik dedi. 2,5 sene beraberiz kolayca atilmaz. Kendimi dusurmek istemiyorum ona karsi ama bende yoruldum net lik istiyorum. Sizce oyle yapim mi seri lutfen ciddi konu bu
Nisanlimla nasil konusurum?