Dayanamam o kadar sure biliyorum, isimi alam oyle diyor hakli da ama nasil dayanicam 4 yil. Ben okulumu da bitirdim o daha okuyor. Sizce bizden olur mu? Siz beklermiydiniz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Nasıl geçineceksiniz biraz sabırlı ol sevgilin okulunu bitirsin ise girsin evlenin
Iste sorun o, onu da anliyorum bekliyelim dedigi zaman ama beni kimse anlamiyor gibime geliyor
Biraz sabırlı ol arkadaşın kendine güveni gelsin işi felan olsun
Sabirli olucam ama 5 yil dile kolay 😔
Bekleren daha iyi olur. Bu süreçta daha çok tanımaya çalış. Bu avantajına olacaktır.
Oyle elbette ama 2 3 yil bekliyemim diyorum yeterli bur sure o ise 4-5 yil en az diyor. Nasil dayanirim diye dusunmekten iliskime odaklanamiyorum
Her işte bir hayır vardır diyeceksin. Bilmiyorum ben ne desem boş. Kişiden kişiye göre değişiyor işte. Ben dayanabilenlerdenim. Hoş başıma böyle bişi gelmedi daha yaşım küçük ama olursa tahminim dayanırım yönünde.
Olmiycak duaya amin demek gibi geliyor benimkisi
Orasını bilemezsin. Bu kadar enseyi karartmaya gerek yok. Moralini yüksek tut biraz
Hersey olucagina varir diyip devammi etmektir en iyisi 🥲 ilerde daha cok pisman olurum diye korkuyorum
Bence pişman olmayacaksın.
InsAllah 🥲
👍👍👍
Dayanamamak ne alaka? Neye dayanamıyorsun adam bir yere kaçmıyor zaten sevgilin
Cunku hic bir sey yapamiyoruz ayda bir anca bulusabiliyoruz ondada sadece bakisiyoruz
Bişey demiyorum buna o zaman. Benim mantıksız bulduğum bir olay çünkü. Ama adam haklı genel olarak. 23 yaş erken
Hadi 24 olsun yine raziyim ama 26-27 cok fazla geliyor oda
Yanlış bence. Bir üni bitirmek zaten en az 23leri buluyor. Bunun iş bulması birikimi derken yaş geliyor 26-27lere artık çok normal
Evet zaten ben ondan buyugum ve bitirdim unimi erken de kazanmistim o oyle degil maalesef..
Eh yapacak bir şey yok ben de 27lerde mezun olacağım işimi elime aldım derken 30 olurum zaten en erken:)
Of zor gercekten o kadar beklemekte
Yani burada iki çözüm var ya yapmak ya da beklemek. Sonuçta bilerek başlamışsın ilişkiye onun işini eline geç alacağını bilerek. O sana bir şeyleri dayatmıyorsa saygı duyuyorsa sen de duy derim en mantıklısı
Gunah ama yapamam oyle bir sey, nefsime yenik dusemem 😔. O an ki hevesle basladim iste dayanamadim basta cok korktum ama yenik dustum..
O zaman bekle demekten başka çare yok, seviyorsan bekle madem
Deger mi bu kadar ödun verip beklemeyi onu da bilmiyorum iste, iyi biri felan ama
İşte o senin bileceğin iş beklemek istemiyorsan hrmen evlenebilecek birini bulman lazım
Bence bir kaç yıl daha beklemen senin için de iyi olacak. Olgunlaşacaksın ve daha sağlık düşünerek daha doğru kararlar vereceksin.
Tabi oyle de 2-3 yil yeterli bir sure bunun icin 5 degil ya 😔
Belki 2-3 yila sevgilinin de düşüncesi değişir.
Zor biraz cunku meslegi olmasi lazim anca ozamana kadar okulu felan bitiyor
Hakkınızda hayırlısı.
Tessekur ederim
Sorun 4 yıl beklemek mi yani, sorunun temelinin bu olmadığı aşikar..
Baska ne olabilir? Doya doya yasamak istiyorum gencligimi onunla, isteklerime karsilik bulmak istiyorum.
İnsan sevdiğini 4 yıl bekleyemez mi, uçkur mu yani tek dert.
Gençliğini yaşamaksa dert, bekleyemeceksen sevdiğini; demek ki kendine hemen evlenecek ''sevgili'' bulman gerekiyor.
Seviyorum ama deli gibi asik kör degilim, okulum bitti mezunum sinava calisiyorum bu sene ki seneye atanayim. Oda daha birince yilinda önunde uc yil uni var bu seneyi saymazsak sonra is bulacak derken 5 yil geri de kalacak. Dusundukce delirecek gibi oluyorum, haram diye bir sey de yasiyamiyoruz
Senin cinsellikten ziyade kafa olarak anlaşıp sevebileceğin birisiyle daha mutlu olabilirsin.
Haklisin.. herkesle cinsellik olur sonucta ama cok kafaya takiyorum bunu canim istedikce
Ya bu millete sorulurmu
Napicagimi sasirdim artik
Bari imam nikahı kıyın
Kiysak ne olacak ailem buna asla musade etmez
Ailen sevgili yapmana izin veriyo ancak nikah olmaz dimip
Haberleri yokki
Neyse zaten bu iş yürümez adam bildiyin kiviriyor
Aslinda kivirmadan ziyade okulu ancak ozaman bitiyor
Ha o zaman iyi şanslar
Bu kadar acele etmeye gerek var mı bence yok
Neden gerek yok? Ne bekliycez ki? Benim de hakkim sevdigimle istedigim herseyi yapmaya, tabi sizler evlilik olmadan zaten hersuei yaptiginiz icin gerek duymuyor olabilirsiniz
O yuzden demedim yani belki cocugun maddi durumu buna izin vermez o anlamda dedim
Hmm anladim, zaten oda bu yuzden evlenmiyelim diyor cunku parasi yok
Yani yoksa senşn o dedigim istek de evlenmeden olmaz
Evet yapmayiz evlenmeden onun icin de 5 yil beklemzk zor geliyor
Hımm ne kadar süre diyorsun sen
Ben 2 3 diyorum
Hımm 2 sene ideal aslında yani en azından seni kaybetmemesi lazım
Aynen dimi ya dayanilacak gibi bir sure degil 5 yil
Yani birde acıkcası azgınlık varsa
Biraz var
Hımm o zaman beklemek zor gelir hatta bekliyemezsin bence
Iste 5 yil nasil dayanicam diyorum dusundukce yapamam gibi geliyor cok da iyi biri ama
Bunu ona acıkca söyledin mi
Hayir tabiki nasil söyluyeyim igrenir benden
Nie igrensşn dogal Bi istek degil mi
Ama yani beni bunun icin mi birakmayi dusunuuorsun demez mi
Yani orada var diyebilir istersen birkaç özle sorum olcak sana mesaj atabilirsen bana sakıncası yoksa senşn İcin ordan sorayım tabş istersen
inşallah hakkında hayırlısı olur :)
Amaçsız 4 yıl geçmez. 4 yılda neler olur neler...
Iste.. guzel ozetlemissiniz napicam bilmiyorum ona da kendimede cok uzuluyorum
Bu konuda sen karar vermelisin
Cok zor, ya dayanamazsam diyorum ailemde evlen evlen diyecek mezunum sonucta
Birde ayrılırsan boşuna beklemiş olursun
Aboo onu hic deme
Dedim bile, sonuçta hicbirsey garanti değil.
Valla dogru ya o zaman gercejten cok kotu olur
Bekle. Acelen ne?
Acelem var cunku ömur gidiyor, yaslaniyoruz 23 le 27 bir olur mu hic
Valla 23teki halimden daha iyiyim😃
Hangi anlamda mesela?
Acelen ne kız
Yani kavusalim diyorum uzaktan beklemek zor oluyor
niye dayanamıyorsun
Sizce? Sevgili hayati surdurmek istemiyorum bakimanin ilersine gidemiyoruz haram diye
sabret saçmalama sen de
4 yil kolaymi ya 😔
yakınlaş ama ilişkiye girmeden. ev gibi ortamda buluşmazsanız ileri gitme ihtimaliniz olmaz
Harama bulasmak istemiyorum 😔, iliskiye girmekte istiyorum onunla bunaldim gercekten