Eşim hayat kadınına aşık?

Konum biraz uzun kusura bakmayın çok mutsuz ve üzgünüm 6 yıllık evliyim ben 36 eşim 39 yaşında 2 çocuğumuz var büyüğü 5 küçüğüm 2 yaşında. Gayet mutlu bir aileyiz evimiz gayet sakin. İlkin aileler tanıştırdı görücü usulü evlendik fakat ailelerimiz zorlamadı evlenme konusunda tanıştırdılar sadece 1 yıllık sevgililikten sonra nişanlandık 5 ay sonrada evlendik gayet iyidi ilişkimiz fakat ilişkinin ilk tanışma aşamasında bir kıza aşık olduğunu eski sevgilisi olduğunu fakat iki tarafında ailesi istememişler birbirini o yüzden ayrılmışlar bunu bana anlatmıştı ben dedim zaman içinde unutur elbet. Daha sonra evlendik biz evlendikten 2 yıl sonra o kızda evlendi eşim onun evlendiğini duyunca çok sinirliydi ilk 1 ay bana bir şey söylemiyordu her gece eve geç geliyordu çocukla ilgilenmiyordu bir süre cinselliği geçtim sarılmadı bile anca ben sarılırsam sarılırdı o da gayet soğuk isteksizce 2 ay boyunca hiç bir şey yapmadık resmen ev arkadaşı gibiydik. Neyse bu sonra düzeldi biraz cinsel yaşamımızda düzeldi. Bir kaç aydır tuhaflıklar vardı eve geç gelmeye başladı çok sık olmasada bazen geç kalıyordu çok nadiren bana yanaşıyordu nedenini sorduğumda yorgun olduğunu işte moralinin bozulduğunu söyledi hep. Dün akşam şimdiye kadar yapmadığım bir şey yaptım çocukları uyuttum eşimde uyudu aldım telefonuna baktım o eskiden hayatında olan kadından şüphelendim whatsappa girdim eşim bir kızla mesajlaşmış uzun süredir kızda baya genç 23-24 anca vardır hep aşkım bitanem falan inanmazsınız ama 7 yıllık ilişkimizde 1 kere bile bana aşkım bitanem demedi en fazla canım der oda kırk yılda bir instagrama girdim başka bir hesap açıktı kendi hesabı değil takip ettiklerine mesajlarına baktım tek o genç kız vardı kızın hesabına girdim kız bayada güzel bir yüzü var aşırı dekolte giyen bir kız hayat kadını olmasından şüphelendim mesajları okudum eşim demiş boş ver diğerlerini ben seni yaşatırım evet dersen boşarım hemen seni evimin kadını yaparım demiş kızda bunu müşteri olarak görüyor hep evlilik istemiyorum falan yazmış. Sabah oldu çocuklara birşeyler yedirdim ufak tefek kahvaltı hazırlamadım komşuya yolladım hemen onun çocuklarıyla oynasınlar evde olmasınlar diye. Eşimin uyanmasını bekledim uyandı yüzünü yıkadı geldi salona kahvaltıyı hazırla çocuklar nerde dedi komşuya gönderdim telefonu aldım mesajları gösterdim bu ne dedim başladı sen ne hakla telefonumu karıştırırsın demeye. Ben dedim boşanmayımı düşünüyorsun o küçük o. upuya aşıkmısın artık beni patlattı çünkü açık açık aşığım dedi o kabul etse evlenirim dedi bende ağlamaya başladım hiç umruna bile getirmedi üstünü giydi gitti nereye gidiyorsun dedim o kıza gittiğini söyledi ben dedim gitme ne olur ayakkabısını giydi çıktı gitti sabah 9dan beri gelmedi arıyorum açmıyor çocukları aldım komşudan ne yapıcam bilmiyorum boşanmak istemiyorum ona aşığım.
Eşim hayat kadınına aşık?