Ayrıldıktan sonra yaptıklarını ve onu unutmak istiyorum nasıl yapabilirim bunu?

15 gün oldu ayrılalı ama tamamen pazar günü bitti. 2 yıldır hayatıma birini almamıştım hiç o yüzden bir hevesle başladım.. benden 11 yaş büyüktü. Arkadaş ortamında ilk görüşte aşık olmuştu bana. Sürekli yanyana gelmeye çalıştı ilgi alaka süperdi. Ortak arkadaşlarımız onu hiç bir kıza böyle davranırken görmedik diyorlardı övüyorlardı falan bende kabul ettim 1 ay konuştuktan sonra. 1 ayda çıktık. İyiydi her şey bir şeyi bahane etti ayrıldı. Bende kendimi suçlu gördüm baroşalım dedim ayrıldığı günde pek iyi değildim. yüzyüze görüşelim dedim hayır üzülürsün dedi ısrar edince ileri bir tarihe atmıştı.

Neyse sonradan arkadaşlarıma arattım. İstemediğini söyledi eski eşiyle kıyasladı oda trip atardı 2. Darbe istemiyorum falan dedi. Sonra ben uzun bir mesaj yazdım. Bana bir kaç konuda yalan söylemiş. Onları yüzüne vurdum zarf atıyorum zannedip sen güven problemini çöz yoksa üzülürsün falan dedi. Dediklerimi kabul etmedi hiç.

Sonra aynı gün gece efkarlı şarkı paylaştı. 2 gün sonra tekrar arkadaşıma arattım onunda arkadaşı aynı zamanda. O yalanını bildiğimi söyle dedim arkadaşıma hani zarf diye düşünmesin herşeyi biliyor desin diye. Oda demez mi inkar etmiştim ben diye. Neyse o gün tamam ben yüzyüze konuşucam onunla nasıl gelirse o şekilde barışırız olmadı falan dedi. O günün akşamı ona göndermeli paylaştığım storyi paylaştı.

Sonradan özür mesajı attı işte seni özledim seni istiyorum pazar görüşelim mi falan diye bende tamam yüz yüze görüşmek iyi olur demiştim bende ayrılacaktım çünkü çok dengesiz biriymiş sonradan daha çok üzülürüm diye.. pazar günü de hiç aramadı. Akşamına ortak arkadaşlarımız aramış napmaya çalışıyorsun çocuk oyuncağımı bu falan diye bu da kafam karışık falan demiş. Niye özledim diye falan mesaj attım dediklerinde alkollüydüm demiş bak bak... Sonra arkadaşım bak burası küçük yer onun gibi birini bulamaSın karşılaşırsınız bir yerde yanında biri olur falan demiş bu da senin yarım bıraktığını başkası tamamlar mı diyorsunuz yani aynı eski eşimin hamile olması gibi mi demiş. Bunlarda şok tabi 10 yıl olmadı mı ayrılalı ne alaka falan diye kalmışlar.

O günün akşamı da bana görüşmeyelim üzmeyelim birbirimizi kırmayalım sen 10 numara bir kızsın falan dedi. Dedim en son ne zaman samimiydin bana karşı dediğimde de konuşmayalım falan dedi ben iyice sinir oldum ben kendimi biliyorum zaten sen benim için bir hiçsin uzak dur benden allahından bul falan dedim hemen engelledi beni Heryerden. Arkadaşıma da ertesi gün yine demiş ben istesem o dönerde sonradan daha çok üzülür diye. Şu 10 günde resmen oynadı arkadaşlarım konuşmasa hala devam edicekti belki de. Bana bunu niye yaptı kendi peşimde koşarken çok düzgünsğn ben aradığımı buldum şu bu derken adam benimle oynadı.
Ayrıldıktan sonra yaptıklarını ve onu unutmak istiyorum nasıl yapabilirim bunu?