Lânet olsun benimde yükselenim başak çıktı intihar edecektim zor kurtardım kendimi ya gerçekten bence öl tekrar başka burç olarak dünyaya gel tavsiyem bu
Bak bu yoruma çok güldüm :) Başak yükselenli kardeşim. Ama anlamıyorum ne bu nefret? Cidden başak burcu değer verdiği insana tam değer verir. Arada iki üç tane kötüsü varmış sana denk gelmiş demek ki. Birde çok istiyorsan öl bakalım dünyaya tekrar başka yükselen burçla gelebilecek misin? Ayrıca Sevinmen lazım bir kere !
Hayvanat bahçesindeydim peşime takıldın Hatta rahatsız ediyordun birisi telefon etti senin peşine takıldı diye ya yalan söylemiyorum saçı turuncuydu o kişinin şimdide sen varsın turuncu saç
Evet ama asla haksız yere yapmayız demek ki karşı taraf bize çok kötü olaylar yaşattı flnsa tabiki doğal olarak kendimizi koruruz bu da en doğal hakkımız?
Bak bir şey diyeyim mi bana 2 sene yalan söyledi herşeyi yalandı sonra aldattı bide bana yapmadığı kötülük kalmadı iyi geceler seni seviyorum derdim küfür ederdi sonra gideceğim zaman geri döner sevgili olurdu istediğini alır yine bırakırdı sonra başka başakla tanıştım o da öyle kendi istediği olacak hep isteyince sevgili olacaksin olmazsan sorun git dediğinde gideceksin ama başakları aşık etme gibi bir özelliğim var gerçekten her başak aşık oluyor bana sonra hayatımı mahvediyor
Ben olmadım smxdjlmnx asıl konuya gelecek olursak cidden kötü olmuş sabahtan beri sana bunu soruyordum sonunda anlattın senin yerinde olsam bende öyle düşünürdüm sende sadece şöyle bir suç var kullanıldığını ya da geri döndüğü zaman affetmem çok büyük bir hata olmuş bence çok sevsende geri dönme bir daha kırılan sen olursun eğer yüz vermezsen asıl o zaman seni sever BELKİ neden bilmiyorum ama bazı kızlar böyle maalesef
Yanlız sen kendine güveniyorsan ben senin iki katın kadar kendime güveniyorum sana ilanı aşk etmedim niye öyle dedin ayrıca bu tarz konuşmaya ne ara geçtik en son burç tartışıyorduk
@Zeynepp_yani hayır yazmayım diyorum ama sinirleniyorum ablacım kardeşim her neyse niye hep yazıyorsun anlamıyorum cidden bir kendi işine bakar mısın umarım kibarlıktan anlarsın
@Zeynepp_yani sen delisin be keyfimden gelmedim uyardım sadece birde ben sizi nasıl rahatsız edebilirim umurumda mısın neyse başka yorumda konuşursunuz artık
Ya hayır ya ben bıraktım aşk işlerini dalga geçiyorum hayatıma kimseyi almam öyle o anlattığım olaylardan sonra gerek yok ha beni merak ediyorsan söyleyeyim johnny depp in aynısıyım saçlarım belime geliyor kıvırcık dalgalı karışımı bir şey 182 boy 73 kg bir şey falanım öyle yani
Neyse aramızı düzelttim diye düşünüyorum artık mesajları siler misin anlıyorum seni o mesajları ben yazdım senin için çok değerli fazla güzelim ama artık sil be
Bir başağı aşık etmek istiyorsan 2 kural vardır sert olacaksın küfür edeceksin süründüreceksin sinirlendireceksin umursamayacaksın ikincisi de şu sevgi gösterip bir anda bıraktıkları için sende öyle yapacaksın merak ettireceksin şimdi sen böyle diyorsun ama birkaç güne görürüm ben seni 😒
Ne sen benim yaşadıklarımı biliyorsun nede ben senin zaten kararımı verdim bir destek mesajı beklerdim ama neyse anlatmak istersen anlat diycem ama anlatmayacağını biliyorum ama olsun
5 parmağından hangisini kessen canın yanmaz? Hepsi aynı işlevleri farklı sadece ama sonuçta başak hepsi ama cidden bunlar kadar yalancılarını görmedim kendileri bile farkında
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Başak kadınlarını bilmem ama erkeklerinden hayır gelmez
Sana ne yaptılar
Aldattı yalan söyledi 2 sene boyunca
Melek gibi insanlarız💞Nerden çıktı bunlar?
Eminmisin
Tabi ki kendimden biliyorum
Şeytan da melek doğru ya
Çok ayıp bana niye laf sokuyorsun ben ne yaptım ya
Lânet olsun benimde yükselenim başak çıktı intihar edecektim zor kurtardım kendimi ya gerçekten bence öl tekrar başka burç olarak dünyaya gel tavsiyem bu
Bak bu yoruma çok güldüm :) Başak yükselenli kardeşim. Ama anlamıyorum ne bu nefret? Cidden başak burcu değer verdiği insana tam değer verir. Arada iki üç tane kötüsü varmış sana denk gelmiş demek ki. Birde çok istiyorsan öl bakalım dünyaya tekrar başka yükselen burçla gelebilecek misin? Ayrıca Sevinmen lazım bir kere !
Çok uzun yazmışım sory smklsxmq
Bir başak mahvetmedi ki
Nasıl yaa sorduğun soruya bak oradan çıkaracağım tek şey bu ay neyse biz çok zıttız kavga falan ederiz
Evet çok kavga ederiz
Bb🖤 başak yükselenli arkadaş
Sana bir şey diyeyim mi ben seni rüyamda gördüm
Saçından direk hatırladım
Ne bu dediğine sen inandın mı?
Ciddiyim yalan söylemiyorum şimdi profiline bakayım dedim direk aklıma rüya geldi 2 3 gün oluyor
Ne gördün? Ne yapıyordum? inanmış gibi yapayım bari smxmwkmx
Kendi randomuma gıcık oldum şu an neyse konudan sapmayalım
Hayvanat bahçesindeydim peşime takıldın Hatta rahatsız ediyordun birisi telefon etti senin peşine takıldı diye ya yalan söylemiyorum saçı turuncuydu o kişinin şimdide sen varsın turuncu saç
Dünyadaki tek turuncu saçlı kız ben değilim farkında mısın?
Ayrıca ne işim var hayvanat bahçesinde ben hayvanlardan korkarım
Kapıda bekliyordun zaten içeriye girmedin bu da mi tesadüf
Saçlarınız aynıydı
Ne diyim bilemedim
Neyse sağlık olsun
Hem sen başak burçlu kızlara bir nefretin var hani
Olabilir ama ben değilimdir
Senden nefret etmiyorum başak burcu kızlarına da değil genel anlamda başak burcuna karşı bende öyleyim kendimden de ediyorum kişisel bir şey değil bu
İyi o zaman ama ne bileyim öyle yorumlar yazmışsın ki bir an mükemmel burcumu sorgulayacaktım neyse baya konuştuk smklsxmq
Mükemmel değil ama olsun 😒
Bak yine aynı şeyi yapıyorsun hem seninde yükselenin neyi sevmiyorsun bizde bak bu kaçıncı aynı soruyu soruşum bilmiyorum
Ya da susayım mı?
Çok başak tanıdım hepsi aynı gerçekten bunu diper insanlarda diyor kendimde bile farkediyorum bunu geröekten dengesizlik vs var
He aynen bak o yönde haklısın karar verirken kendimden emin olamıyorum sürekli değişiyor duygularım ve kararlarım sana ilk defa hak verdim
Yalan söylerler intikam alırlar duygularınla oynarlar bu da var açık konuşalım var yani hepsinde gördüm
Evet ama asla haksız yere yapmayız demek ki karşı taraf bize çok kötü olaylar yaşattı flnsa tabiki doğal olarak kendimizi koruruz bu da en doğal hakkımız?
Kimse kötü bir şey yaşatmadı ki
Sen benim kafamı çok karıştırıyorsun şu an ama neyse
Bak bir şey diyeyim mi bana 2 sene yalan söyledi herşeyi yalandı sonra aldattı bide bana yapmadığı kötülük kalmadı iyi geceler seni seviyorum derdim küfür ederdi sonra gideceğim zaman geri döner sevgili olurdu istediğini alır yine bırakırdı sonra başka başakla tanıştım o da öyle kendi istediği olacak hep isteyince sevgili olacaksin olmazsan sorun git dediğinde gideceksin ama başakları aşık etme gibi bir özelliğim var gerçekten her başak aşık oluyor bana sonra hayatımı mahvediyor
Ben olmadım smxdjlmnx asıl konuya gelecek olursak cidden kötü olmuş sabahtan beri sana bunu soruyordum sonunda anlattın senin yerinde olsam bende öyle düşünürdüm sende sadece şöyle bir suç var kullanıldığını ya da geri döndüğü zaman affetmem çok büyük bir hata olmuş bence çok sevsende geri dönme bir daha kırılan sen olursun eğer yüz vermezsen asıl o zaman seni sever BELKİ neden bilmiyorum ama bazı kızlar böyle maalesef
Henüz aşık etmedim seni çünkü
Kolay aşık olmam çünkü
Ben ederim çok kolay
Ben hariç diyelim biz ona
Aşık edersem eğer rüyama inanacakmısın
Evet inanırdım. Ama cidden aşık olamam
Deneyelim bakalım
Derken¿
Aşık etmeyi deneyeyim diyorum
Fazla özgüvenlisin yarısını bana ver dkxmskm
Olur hepsini de alabilirsin
Nasıl etmeyi düşünüyorsun
Doğal olarak tabi hem zaten büyüleyici cazibeme kapılırsın 😏 ama bir başak daha hayatımı mahveder 😒
Ya çok konuşuyoruz uygulama kafayı yedi zaten bana bildirim gelmiyor sende bildirim geliyor mu
Gelmiyor bildirim ben seni özlediğim için gelip kontrol ediyorum
Yanlız sen kendine güveniyorsan ben senin iki katın kadar kendime güveniyorum sana ilanı aşk etmedim niye öyle dedin ayrıca bu tarz konuşmaya ne ara geçtik en son burç tartışıyorduk
Başakları benden iyi kimse tanıyamaz nasıl davranmam gerek gerçekten biliyorum çok kolay manipüle edebiliyorum 😏
Beni mi iyi misin djxlsmqkl noldu sana
bir şey olmadı aşık etme adımlarına başladım bile farkında değilsin
Hayır sen öyle sanıyorsun bak melek gibi bir kız olduğum için kalbini kırıyorum şu an farkettiysen
Kırmıyorum yazacaktım
Zaten bir başak daha kalbimi kırarsa değişen bir şey olmaz yaptıkları şey😒bende meleğim ama kanatlarım kırmızı boynuzlarım var
Peki bb
Görüşürüz başak
Birbirinize aşıksınızzz
Allah razı olsun bak birileri gördü sonunda 🥺
@Zeynepp_yani Nerden çıktı yok öyle bir şey onun derdi başka eğleniyor kendi çapında canım nerde Wattpad erkekleri :/
Geç dalganı sen 😾
Neden eğleneyim ki öyle bir şey yok 😒
Tabi canım
Ama şey yine rüyamda gördüm seni
Yine ne yapıyordum rüyanda
Evleniyorduk 🥺
Smxjlwkqlm
Kesin öyledir evren sana mesaj veriyor desene
Şaka yapıyorum bu arada
Hangi konuda 🥺
Sence¿
Bilmiyorum minnoşum🥺
İkimizde konuşmak için konuşuyoruz farkında değil misin?✨
Bana şöyle şeyler deme lütfen hiç sevmiyorum
Sen benimle konuşmak istiyorsun çünkü tanışmak istiyorsun herkes anladı aşık olduğunu
Ciddi misin sadece konuşmak istiyorum kolay kolay aşık olmadığımı daha önce de söylemiştim sana
Birde olayları buraya getiren sensin niye bana geldi konu
Konuşmak istediğini itiraf ettin ama 😏
Ayrıca artık konuşmayalım da zaten konu başka yerlere gitti sanki başka derdim yok bb🖤
Gitme 🥺♥️
Üzüldum Şu an
O bana aşık geri döner 🥺
Yoo
@Zeynepp_yani hayır yazmayım diyorum ama sinirleniyorum ablacım kardeşim her neyse niye hep yazıyorsun anlamıyorum cidden bir kendi işine bakar mısın umarım kibarlıktan anlarsın
Döndü 🥺🥺🥺🥺
Dönmedim sinirleniyorum diye yazdım o emoji ne alaka ayrıca
Fazla naz yapiyorsun kizim anlaxim ben seni. anladim dedigini heralde. İsin zor kardesim
Klasik başak burcu işte katlanacağız 🥺
Katlanma boş ver
Yorumumu sevmedin sanırım
Ben mi
Tabi sen
Başka kime diyebilirim
Aa yeni gördüm kusura bakma
Sorun degil ustteki yorumlarim için kusura bakma
Ama hala aynı dusunuyorum sen ıçin dedim ayni fikirde miyiz
Güzel cevao olmus👍😂😃
@Zeynepp_yani bildirimleriniz bana geliyor kendi yorumunuzun altında konuşun zahmet olmazsa
@Zeynepp_yani Ayrıca benimle derdin ne senin kızım fazlasıyla rezilsin
Bizi rahatsiz sen ediyorsun asil
Baska yorumda konusabiliriz istersen?
Sende artik isine bak kizim
@Zeynepp_yani sen delisin be keyfimden gelmedim uyardım sadece birde ben sizi nasıl rahatsız edebilirim umurumda mısın neyse başka yorumda konuşursunuz artık
Konusuruz sanane hadi isine
Siz neden kavga ettiniz anlamadım
boş ver onu
Swnce hangimiz hakli
Cevap istiyorum
O mu ben mi
Hadi cevap ver bana biktim bir cevapp
@Zeynepp_yani Ne bu davranışlar kaç yaşındasın sen hem ben ne alaka sen beni mi kıskanıyordun. Sen kafanda kurmuşsun kızım smnxmwkmxk
Sen sus ben cevabimi alayim yeter o mu ben mi diyorum
@Zeynepp_yani peki apla nasıl istersen
Benim için kavga etmenize gerek yok
Sen ciddi misin ben kendimi savunuyorum nasıl böyle düşünürsün ikinizde aynı kafadasınız güzel çift olur sizden
Gıcık şeyler 😾
Sensin gıcık başak
Ne benmi duymamış olayım
Bir şey sorucam bu mesajlar siliniyor mu ben silemedim biliyor musun
İstesem silerim fakat beni kalbinden nasıl sileceksin onu düşün
Ya sabır yine mi aynı şey asıl sen bana aşıksın
Ben zeynepe aşık oldum şansını kaybettin 😒
Smnjkxsmb slk cidden aşık değilim konuşmak güzel geliyor diyorum sana aynı kafadasınız onunla iyi anlaşırsınız
Birde zahmet olmazsa yorumları siler misin
Ya sence ben yüzümü bile görmeyen bir insanın bana aşık olduğunu düşünürmüyüm
Düşünürsün
Sen aşık olmuşsun ya smxjlwkqlm
Bir başağa bir daha aşık olmam
Peki
Ama büyük konuşmamak lazım demi
Sen bilirsin
Noldu moralin bozuldu aşık değilim dediğim için mi
Hayır sadece bir laf sokma bir şeyler ima etme gibi bir havan var sürekli
Hayır neden öyle bir şey yapayım ki
Ben nerden bulabilirim neyse bir şey daha sorucam sana
Ben okula bu hafta gitmek istemiyorum 4 gün rapor verirler mi sence
Bu arada okuyor musun merak ettim
Üniversite mi verirler ya çok hasta oldum aşık oldum yataklara düştüm ağlamaktan de verirler
Ben akademisyenim
Deli smjzlkalmj
Adın ne senin ya hiç aklıma gelmemişti
Senin dersine girerdim hocan olarak sonra bırakırdım da neyse
Adim gizli soyadımız aynı olacak ama
Yavaş gel canım noldu Zeynepciğine onu seviyordun hani
Ben çok iyi niyetliyim herkese yetecek sevgim var benim
Açık açık ben çapkınım diyorsun yani
Ya hayır ya ben bıraktım aşk işlerini dalga geçiyorum hayatıma kimseyi almam öyle o anlattığım olaylardan sonra gerek yok ha beni merak ediyorsan söyleyeyim johnny depp in aynısıyım saçlarım belime geliyor kıvırcık dalgalı karışımı bir şey 182 boy 73 kg bir şey falanım öyle yani
İyi o zaman ne bileyim ya bazen ciddiye alıp sinirleniyorum ben çözdüm seni sende beni anlamışsındır umarım
Bir başağı sinirlendirmek o kadar güzelki tahmin ediyorum delirmeni o bile güzel 😂ama aşık ederim seni 😒
Neyse aramızı düzelttim diye düşünüyorum artık mesajları siler misin anlıyorum seni o mesajları ben yazdım senin için çok değerli fazla güzelim ama artık sil be
Ya zeynep de gelmeli onun da fikrini almamız lazım silmesini o istiyor mu bakalım
Gıcık yaa yok canım tipim değilsin
Ben mi?🥺
Ne alaka o da bunu bekliyor emin ol pls sil artık yoksa hesabımı silicem
Tamam silerim ya acelesi yok söz sileceğim
Ne zaman ss mi alıyorsun smxmwkmx
Ya yok uğraşamam onunla sen zaten beni unutamazsın onu düşün sen sayın başak hanım
Hiçte bile hatta bugün birisine aşık oldum asıl sen bana aşıksın
Dondun kaldın smnxmwkmxk neyse yarın silersin diye düşünüyorum demi¿
Bir başağı aşık etmek istiyorsan 2 kural vardır sert olacaksın küfür edeceksin süründüreceksin sinirlendireceksin umursamayacaksın ikincisi de şu sevgi gösterip bir anda bıraktıkları için sende öyle yapacaksın merak ettireceksin şimdi sen böyle diyorsun ama birkaç güne görürüm ben seni 😒
Tamam bak görürüz bak cidden öyle olmayacak
Neyse soruma cevap alamadım ama yarın silersin diye düşünüyorum
Hiç anlaşamam gıcıklar.
Senin burcun ne
İkizler
İkizlerle iyi anlaşırlar ama
Ay saçmalama asla
2 senem geçti allah belasını versin başak soykırımı yapacağım
Ahsjskosjsjs
Başak burcunu yanlış tanımışsın
Maalesef tanıttılar benimde yükselenim öyle çıktı
Senin için kötü olmuş o zaman. başak erkekleri asıl en kötüsü eski sevgilimden biliyorum hepsi serefsiz
Evet arkadaşımda başak erkeği ile sevgili baya intikam alıyor küfürler ediyor kin dolu
@kusmal yazamıyorum sana yorum kısmına tıkladığım da bozuluyor buradan yazayım dedim
Soruma ne zaman cevap vereceksin merak ediyorum
Hayırlı olsun gelin oluyorsun smnxmwkmxk
Ne gelini be ne alaka
Telefonu bozdun lanet başak yorumlara tıklıyorum siyah ekran oluyor burayı işgal edelim az da
Ben sana sil diyorum dinlemiyorsun başak yükselenli arkadaş
Haftaya evden temelli gidiyorum iyi yapıyor muyum sence ne alaka bilmiyorum ama birileri tavsiye verse iyi olur diye düşündüm
Silerim acelesi yok 😏
Neden böyle bir şey yapıyorsun
Sil bak bende de garip şeyler oluyor
Ailem çok baskıcı çünkü kuzenimlerde kalmayı düşünüyorum sen olsan ne yaparsın
Benim yaşadıklarımı sen yaşasan intihar edersin de bence kal dayan sabret
Ne sen benim yaşadıklarımı biliyorsun nede ben senin zaten kararımı verdim bir destek mesajı beklerdim ama neyse anlatmak istersen anlat diycem ama anlatmayacağını biliyorum ama olsun
Ya bak ben bu konuda destek olamam üzgünüm çünkü ailene de yazık kaç diyemem kal da diyemem
Ailem üzülmez zaten
Ya bir şey farkettim ilk başta ne kadar kavga ediyorduk uykumuz geldiği için böyleyiz galiba
En büyük aşklar kavga ile başlarmış
Gece rüyanda gördün mü
Neyi
Beni
Seni niye göreyim sanki yüzünü gördüm de
Bak birazdan rapor istiycem tam 4 gün inş verirler ama hangi yalanımı söylesem bilemiyorum smxjlwkqlm
Arkadaş olalım mi seninle
Şahsen ben seni arkadaş olarak görüyorum yoksa neden bu kadar konuşayım seninle
Bu arada 3 günlük rapor almayı başardım çok şükür
Sormadın ama olsundu
Öyle demiyorum buradan konuşmayalım anlamında normalden yazayım falan anlamında dedim
Instagram hesabımı sildim ama ben
Instagram demedim ama neyse fake hesap açabilirmisin
Olur bekle sen şimdiden hesabını yaz direk açıp oradan yazarım
Emre. sungurhn
Yükleniyorr
Tamam
Yazdım sana bak ya
Zeynep nerelerde acaba
Senin burcun ne?
Başak değil şükür
Çok açıklayıcı oldu
Hiçte değil.
2 Başak tanıdım sevgilimdi öyleydiler kimi tanısam başak desem kaç diyor uzak dur diyor aldatıyor diyor inanmazdım
5 parmağın 5 i aynı değil
5 parmağından hangisini kessen canın yanmaz? Hepsi aynı işlevleri farklı sadece ama sonuçta başak hepsi ama cidden bunlar kadar yalancılarını görmedim kendileri bile farkında